Shinshu Miso Pasta 350 gr., HANAMARUKI
Shiro Miso yra japoniška baltoji miso pasta. Miso pastos skiriasi pagal spalvą (raudona, balta ir mišri), taip pat pagal regioną, kuriame jos pagamintos. Shinshu miso yra sukurta senojoje Japonijos Shinshu provincijoje. Shinshuu miso yra vienas populiariausių miso Japonijoje, jis gaminamas iš sojų pupelių, ryžių, druskos ir alkoholio. Miso gali būti naudojamas kaip alternatyva sojų padažui ir visų rūšių japonų virtuvėje.
Alergenai: sojos pupelės
Sudėtis: 100 g
druska: 12 g
Baltymai: 11,2 g
Riebalai: 6,1 g
Energija: 195 kcal
Angliavandeniai: 23,9 g miso pastos SUDĖTIS:
Paruošimo patarimas:
Tiesiog užpilkite Miso pastą 200 ml karšto vandens. Kiekis gali būti pritaikytas pagal skonį.
~
Miso yra daug baltymų fermentuota tešla gaminama iš sojos, ryžių ar miežių. Japonijoje ji naudojama kasdien, daugiausia miso sriubai, taip pat padažams, marinatams ir sultiniams.
Gera žinoti :
Miso skonis ir spalva būna nuo švelniausio ir skaidriausio iki sūriausio ir tamsiausio.
Miso yra maistas, kuriame yra ne tik baltymai, bet ir vitaminai, mineralai bei fermentai. Taip pat labai mažai kalorijų ir riebalų. Ilgą laiką daugelyje šventyklų valgis susidėjo iš dubenėlio ryžių su daržovėmis ir pagardais bei miso sriubos. Dėl didelės miso maistinės vertės šio valgio užteko, kad jis būtų pilnas.