Marinuotas smulkiai pjaustytas imbieras naudojamas kaip daugelio skirtingų japoniškų patiekalų priedas.
Gaminama iš imbiero, kuris supjaustomas plonomis juostelėmis, nudažomas raudonai ir marinuojamas umezu, kuris atsiranda marinuojant umeboshi. Benishouga patiekiamas su daugeliu japoniškų patiekalų, įskaitant gyuudon, okonomiyaki ir yakisoba.
Ingredientai ir maistinių medžiagų kiekis / 100 g
Imbieras (66,66%), vanduo, druska, ryžių actas, konservantai (E260, E296, E202), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E330), dažiklis (E163).
Energija (kJ) | 25 kJ |
Energija (kcal) | 6 kcal |
Saunus | 0,0 g |
(iš kurių sočiųjų) | 0,0 g |
Angliavandeniai | 0,7 g |
(iš kurių cukrų) | 0,4 g |
Baltymas | 0,4 g |
Druska | 2,28 g |
Skanaus.