Jautienos soboro furikake ryžių prieskoniai
Jautienos soboro furikake ryžių prieskoniai puikiai tinka jūsų ryžiams ar kiaušinienei pagardinti! Jautiena „Soboro“ yra klasikinis japoniškas maltos / maltos jautienos ruošimo būdas ir dažnai patiekiamas kaip bento arba donburi valgio su ryžiais dalis. „Ninben“ virė šį jautienos „Soboro sukiyaki“ stilių, kad paverstų jį puikiu furikake ryžių užpilu!
Ingridientai:
Granuliuotas SOJOS pupelių baltymas, cukrus, SOJŲ padažas, prieskoniais gaminamas TUNO (džiovintas TUNAS, SOJŲ padažas, druska, cukrus), augalinis aliejus, druska, jautiena, jautienos sultinys, džiovintas SOJOS pupelių pluoštas, svogūnų sultinys, aminorūgštys, sorbitolis (E420), karamelės dažiklis (E150a), rūgštiklis.
Energija | 1255kJ / 300kcal |
---|---|
Riebalai | 6g |
Iš kurių sočiosios rūgštys | 0g |
Angliavandeniai | 38.7g |
iš kurių cukrūs | 5g |
Rūpios maisto medžiagos | 0 |
Baltymai | 22.7g |
Druska | 9.33g |