Manojaponija.lt - Prekės tiesiai iš Japonijos!
Manojaponija.lt - Products straight from Japan!
Manojaponija.lt - Produkti tieši no Japānas!
Manojaponija.lt - Продукция прямо из Японии!
Manojaponija.lt - Produkty prosto z Japonii!
  • Apie mus
  • Lietuvių
    • English
    • Русский
Facebook Instagram
+370 620 48222
Mano Japonija Mano Japonija
Pasirinkite kategoriją
  • Pasirinkite kategoriją
  • Gėrimai
  • Gėrimai ir arbata
    • Arbata
    • Gėrimai
  • Išskirtiniai produktai
  • Jūros produktai
    • Dashi
    • Dumbliai
  • Kolagenas
  • Kuponai
  • Padažai ir aliejus
    • Aliejus
    • Padažai
  • Prieskoniai
  • Rinkiniai
  • Ryžiai ir Makaronai
    • Makaronai
    • Ryžiai
  • Saldumynai ir Užkandžiai
    • Saldumynai
    • Užkandžiai
  • Shiitake grybai
  • Tofu ir miso
    • Miso
    • Tofu
  • Umami
  • Virtuvei
Prisijungti
0 Pageidaujamos prekės
0 items / €0.00
Meniu
Mano Japonija Mano Japonija
0 items / €0.00
  • Jūros produktai
    • Dashi
    • Dumbliai
  • Tofu ir miso
    • Tofu
    • Miso
  • Ryžiai ir Makaronai
    • Ryžiai
    • Makaronai
  • Padažai ir aliejus
    • Padažai
    • Aliejus
    • Prieskoniai
  • Gėrimai ir arbata
    • Gėrimai
    • Arbata
  • Saldumynai ir Užkandžiai
    • Saldumynai
    • Užkandžiai
  • Receptai
    • Daržovių patiekalai
    • Vištienos patiekalai
    • Jautienos patiekalai
    • Kiaulienos patiekalai
    • Kiaušinių patiekalai
    • Užkandžiai
    • Sriubos
    • Desertai
    • Padažai
    • Gėrimai
  • Rinkiniai
Nauja
Imbiero pasta Oroshi Nama
Priartinti
PradžiaPrieskoniai Imbiero pasta Oroshi Nama 42 g
Praeitas produktas
Vegan Otafuku OKONOMI padažas
Vegan Otafuku OKONOMI padažas 500ml €7.00
Grįžti į prekių katalogą
Kitas produktas
Otafuku ryziu actas
Otafuku ryžių actas Junmai Su Premium 500ml €6.00

Imbiero pasta Oroshi Nama 42 g

€3.00

Imbiero pasta Oroshi Nama – aromatinga ir  tiršta imbiero pasta iš Japonijos. Kepsniams, makaronams, ryžiams.

111 sandėlyje

Pridėti prie pamėgtų
Produkto kodas: GIGERPASTE Kategorija: Prieskoniai Žymos: imbieras, imbiero pasta, japoniški krienai, sushi prieskoniai, suši
Dalintis
Facebook linkedin Telegram Viber
  • Aprašymas
  • Papildoma informacija
Aprašymas

Imbiero pasta Oroshi Nama

Žinoma, kad imbieras turi didelę naudą sveikatai.

  • Širdies būklė – Imbieras pasižymi kraujo krešėjimą mažinančiu poveikiu, o tai gali pasitarnauti kaip prevencinė priemonė nuo insulto.
  • Pagalba virškinimui – Jis pasižymi savybe atpalaiduoti lygiuosius raumenis žarnyno gleivinėse ir maistas gali  lengviau keliauti per visą žarnyną.
  • Lengvesnis maisto pasisavinimas
  • Imuniteto stiprinimas
  • Apsauga  nuo bakterinių infekcijų …ir dar daugiau.

Su šia Imbiero pasta Oroshi Nama pasigambinti patiekalus su pritraukiančiu imbiero kvapu nebebus taip sunku. Galima pamiršti pastovų laiko gaišinimą bandant nulupti odelę nuo imbiero ir vėliau jo pjaustymą.

Pasigaminkit skanią imbieinę arbatą su medumi, naudokite kaip su mėsos patiekalais ar paprastomis salotomis.

Kiekis: 42 g. Atidarius laikyti šaldytuve.

Papildoma informacija
Svoris 0.04 kg
Išmatavimai 4 × 2.5 × 14.5 cm

Susiję produktai

Nauja
Uždaryti

Furikake prieskoniai ryžiams jūros dumbliai ir bonito 40g

€3.50
Furikake prieskoniai ryžiams -  jūros dumblių ir vytinto tuno drožlių (bonito) derinys, naudojamas ryžių, kuskuso, grikių, kiaušinienės ar omleto paskaninimui ir praturtinimui svarbiais mikroelemntais.
Pridėti prie pamėgtų
Įdėti į krepšelį
Greita peržiūra
Japoniški Akitakomachi ryžiai 5kg
Akita Komachi ryžiai
Uždaryti

Japoniški Akitakomachi ryžiai 5 kg

€40.00
Jeigu norite paragauti aukščiausios kokybės baltųjų ryžių, Japoniški Akitakomachi ryžiai yra vieni geriausių dėl tobulo lipnumo. Tubulai tinka sušių, onigirių ir sašimių gaminimui. Virimo procesas - ryžius perplauti tris kartus, virimui palikti 1,5 cm vandes virš ryžių, užvirus vandeniui su ryžiais, dar pavirti 15 min ant vidutinės ugnies( konvekcinėje ties 4 ), nemaišyti, išjungus kaitrą, palikti ryžius subręsti 10-15 min, nukelti puodo dangtį taip, kad nenuvarvėtų vanduo į puodą. Švelniai ryžius išimti plačiu šaukštu. Skanaus.
Pridėti prie pamėgtų
Įdėti į krepšelį
Greita peržiūra
Uždaryti

Skrudintos juodojo sezamo sėklos BLACK 65g

€3.50
Naudojamos - patiekalų pagardinimui, nes japonai, gamindami patiekalus namuose, pagamintus iš daržovių, sojos padažo ir cukraus, dažnai įmaišo sezamo sėklų, naudoja salotoms pagardinti, salotų padažams ruošti.
Pridėti prie pamėgtų
Įdėti į krepšelį
Greita peržiūra
Nauja
panko dziuveseliai
Uždaryti

Panko džiūvėsėliai 1kg

€9.40
Panko džiūvėsėliai - yra japoniško stiliaus duonos trupiniai, pagaminti iš baltos duonos be plutos. Dėl to gaunamas lengvesnis, purenis duonos trupinys, kuris sugeria mažiau riebalų ir lieka traškesnis ilgiau nei tradiciniai trupiniai.
Pridėti prie pamėgtų
Įdėti į krepšelį
Greita peržiūra
Yuzu salsa
Uždaryti

Yuzu Koshō prieskoninė pasta 50g

€8.50
Geriausiai tinka su: Vištiena, riebia mėsa, daržovėmis
Pridėti prie pamėgtų
Įdėti į krepšelį
Greita peržiūra
Japoniški Akitakomachi ryžiai 2kg
Akita Komachi ryžiai
Uždaryti

Japoniški Akitakomachi ryžiai 2kg

€18.00
Jeigu norite paragauti aukščiausios kokybės baltųjų ryžių, Japoniški Akitakomachi ryžiai yra vieni geriausių dėl tobulo lipnumo. Tubulai tinka sušių, onigirių ir sašimių gaminimui. Virimo procesas - ryžius perplauti tris kartus, virimui palikti 1,5 cm vandes virš ryžių, užvirus vandeniui su ryžiais, dar pavirti 15 min ant vidutinės ugnies( konvekcinėje ties 4 ), nemaišyti, išjungus kaitrą, palikti ryžius subręsti 10-15 min, nukelti puodo dangtį taip, kad nenuvarvėtų vanduo į puodą. Švelniai ryžius išimti plačiu šaukštu. Skanaus.
Pridėti prie pamėgtų
Įdėti į krepšelį
Greita peržiūra
Hinode Hon Mirin ryžių vynas kepimui 400 ml
Uždaryti

Saldi sakė Hon Mirin 400 ml

€4.90
Saldi sakė Hon Mirin yra vienas iš pagrindinių Japonų virtuvės ingridientų, patiekalams suteikiantis subtilų blizgumą ir švelnų skonį bei panaikinantis mėsos, žuvies ar jūros gėrybių kvapą.
Pridėti prie pamėgtų
Įdėti į krepšelį
Greita peržiūra
Uždaryti

Skrudintos baltojo sezamo sėklos WHITE 65g

€3.50
Naudojamos – patiekalų pagardinimui, nes japonai, gamindami patiekalus namuose, pagamintus iš daržovių, sojos padažo ir cukraus, dažnai įmaišo sezamo sėklų, naudoja salotoms pagardinti, salotų padažams ruošti.
Pridėti prie pamėgtų
Įdėti į krepšelį
Greita peržiūra

Tag your photos with #wasabi on Instagram.

Facebook linkedin Telegram Viber

Naujienlaiškio prenumerata

Klientų aptarnavimas

+370 620 48222

Rašyti užklausą

Atsakome darbo dienomis

8-17 val.

Įmonės rekvizitai

UAB “Mano Japonija”

į.k. 305004984

PVM LT100012651718

Smolensko g. 10C, LT-03201 Vilnius

+370 620 48222

info@manojaponija.lt

A.S. LT75 7300 0101 5765 1545

„Swedbank” AB

Apie
  • Apie Mano Japonija
  • Prekių pristatymas
  • Prekių grąžinimas
  • Privatumo politika
  • Kontaktai
  • Pirkimo taisyklės ir sąlygos
  • D.U.K.
Mano paskyra
Prašome prisijungti
2020 MANO JAPONIJA
x BUGZAG
  • Meniu
  • Kategorijos
  • Jūros produktai
    • Dashi
    • Dumbliai
  • Tofu ir miso
    • Tofu
    • Miso
  • Ryžiai ir Makaronai
    • Ryžiai
    • Makaronai
  • Padažai ir aliejus
    • Padažai
    • Aliejus
    • Prieskoniai
  • Gėrimai ir arbata
    • Gėrimai
    • Arbata
  • Saldumynai ir Užkandžiai
    • Saldumynai
    • Užkandžiai
  • Receptai
    • Daržovių patiekalai
    • Vištienos patiekalai
    • Jautienos patiekalai
    • Kiaulienos patiekalai
    • Kiaušinių patiekalai
    • Užkandžiai
    • Sriubos
    • Desertai
    • Padažai
    • Gėrimai
  • Rinkiniai
  • Pradžia
  • DUK
  • Blog’as
  • Privatumo politika
  • Prekių grąžinimas
  • Pageidaujamos prekės
  • Prisijungti
  • Lietuvių
    • English (Anglų)
    • Русский (Rusų)

Krepšelis

Uždaryti

Prisijungti

Uždaryti

Pamiršote slaptažodį?
Neturite paskyros? Sukurkite paskyrą
Scroll To Top
Mūsų svetainė naudoja slapukus norint jums pagerinti apsilankymą. Naudodami mūsų svetainę sutinkate su mūsų slapukų politika.
Sutinku