Japoniški džiovinti Shiitake grybai DONKO Premium
Donko冬菇 Shiitake grybai yra užauginti 100 proc. natūraliomis lauko sąlygomis ant specialiaus japoniško saldžiojo ąžuolo Kunugi, kuris grybams suteikia saldų skonį ir ypatingą tekstūrą. Šiuo auginimo būdu gaunami grybai pripažinti kaip geriausi, o Donko Shiitake grybus savo receptams renkasi žymiausi Japonų virtuvės šefai.
Donko Shiitake grybų derlius yra nuimamas kol grybai dar pumpuruojasi – taip išgaunamas mėsingas, sodraus skonio grybas.
Specialus džiovinimo ir pakavimo metodas padeda išlaikyti grybų drėgmę ir palaiko Shiitake skonį bei vitamino D kiekį, kurio koncentracija dar padidėja po specialaus džiovinimo proceso.
Sugimoto Shiitake skatina natūralų ir gamtos nežalojantį auginimo būdą kruopščiai atsirinkdami vietinius ūkininkus.