Japoniški džiovinti Shiitake grybai DONKO
Donko冬菇 Shiitake grybai yra užauginti 100proc natūraliomis lauko sąlygomis ant specialiaus japoniško saldžiojo ąžuolo Kunugi kuris grybams suteikia saldų skonį ir ypatingą tekstūrą. Šiuo auginimo būdu gaunami grybai pripažinti kaip geriausi, o Donko Shiitake grybus savo receptams renkasi žymiausi Japonų šefai.
Donko Shiitake grybų derlius yra nuimamas kol grybai dar pumpuruojasi – taip išgaunamas mėsingas, kąsnio dydžio grybas.
Specialus džiovinimo ir pakavimo metodas padeda išlaikyti grybų drėgmę ir palaiko Shiitake skonį bei vitamino D kiekį.
Sugimoto Shiitake skatina natūralų ir gamtos nežalojantį auginimo būdą kruopščiai atsirinkdami vietinius ūkininkus.