Marinuotas smulkiai pjaustytas imbieras naudojamas kaip daugelio skirtingų japoniškų patiekalų priedas.
Gaminama iš imbiero, kuris supjaustomas plonomis juostelėmis, nudažomas raudonai ir marinuojamas umezu, kuris atsiranda marinuojant umeboshi.
5.80 € 4.90 €
Marinuotas smulkiai pjaustytas imbieras naudojamas kaip daugelio skirtingų japoniškų patiekalų priedas.
Gaminama iš imbiero, kuris supjaustomas plonomis juostelėmis, nudažomas raudonai ir marinuojamas umezu, kuris atsiranda marinuojant umeboshi.
Yra sandėlyje
Marinuotas smulkiai pjaustytas imbieras naudojamas kaip daugelio skirtingų japoniškų patiekalų priedas.
Gaminama iš imbiero, kuris supjaustomas plonomis juostelėmis, nudažomas raudonai ir marinuojamas umezu, kuris atsiranda marinuojant umeboshi.
Svoris | 1.5 kg |
---|
Liko tik patvirtinti prenumeratą gautame laiške!
Neturite paskyros?
Sukurkite paskyrą