Ar esate konnyaku gerbėjas? O gal nesate ragavę?
Jums siūlomas paragauti labai minkštas, dietinis, švelniai saldintas warabimochi stiliaus mochi desertas, skirtas mėgautis su arbata arba skanaujant vieną.
Šis Mochikon desertas yra su macha pudra ir matcha sirupu, kurie sudaro tobulą derinį ir tokie minkšti, tiesiog tirpsta burnoje!
Kaip paruošti ragavimui?Labai paprasta. Tiesiog užpilkite matcha sirupu ir matcha pudra ant konnyaku-mochi.
Konnyaku yra žele konsistencijos, beskonis, nekaloringas, be glitimo, mažai angliavandenių turintis augalinės kilmės produktas, turintis daug skaidulų ir dedamas į įvairius japoniškus maisto produktus dėl purios tekstūros ir mažo kalorijų skaičiaus.
Ingredientų sąrašas:
Konnyaku masė: vanduo, modifikuotas krakmolas, konnyaku miltai, druska, kvapioji medžiaga, stangrinamosios medžiagos (E526), saldiklis (E950).
Rudojo cukraus sirupas: cukrus, didelės fruktozės kukurūzų sirupas, druska, tirštiklis (E415), kvapioji medžiaga, saldiklis (E950, E955), vanduo.
Skrudintų sojos pupelių miltai: sojų miltai, cukrus, druska.
Malonių skonio akimirkų.