Japoniški prieskoniai liekninančiai ryžių sriubai. Tikrai taip – ryžių sriubai.
Šis patiekalas puikiai tinka, kai esate užsiėmęs ir neturite daug laiko, bet jaučiatės alkanas! Norite sulieknėti ir sumažinti cholesterolio kiekį.
Ypač lengvas ir greitas paruošimo būdas: ant išvirtų ryžių (100 g) užpilkite karšto vandens (150 ml) arba japoniškos sencha, gyokuro, kukicha ar žaliosios arbatos ir užberkite iškirtinio umami skonio prieksoniais su džiovintais nori jūros dumbliais.
Jeigu norite sotesnio varianto, ant ryžių galima užsidėti omelto arba tuno, bei lašišos. Užberti smulkiai pjaustytų svogūno laiškų.
Chazuke – taip vadinamas tradicinis japonų patiekalas, kai į virtų ryžių dubenį dedama žaliosios arbatos, dashi, umeboshi slyvų ir viskas suvalgoma. Mūsų Ochazuke Nori Sprinkle yra iš anksto paruoštas prieskonis, kurio sudėtyje yra žaliosios arbatos ir jūros dumblių.
Pakuotės sudėtis:
Užsisakę šią prekę gausite 24g ryžių pabarstukų (4 maišelius po 6g) tiek, kiek užsakysite.
Ingredientai:
Granuliuoti prieskoniai (druska, cukrus, žaliosios arbatos milteliai, jūros dumblių milteliai), ryžių krekeriai, skonio stipriklis: E621 ir E635, dumbliai, jūros dumblių milteliai.
Šie ryžių sriubos prieskoniai yra ypač populiarūs Japonijoje.
Maistinė vertė 100 g | |
---|---|
Riebalai | 0 g |
Riebalai – iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g |
Angliavandeniai | 48 g |
Angliavandeniai – iš jų cukrūs | 20 g |
Baltymai | 8,3 g |
Druska | 34,5 g |
Energetinė vertė | 990/233 kj/kcal |
Parametrai | |
Pakuotės svoris (g) | 24 g |
Pakuotė | Sandari |
Kilmės šalis | Japonija |
Naudokite | Pabarstykite ant ryžių |
Gamintojas | Nagatanien |
Produkto tipas | Prieskoniai |
Šie prieksoniai tiks su japoniškais ryžiais, kuriuos kviečiame įsigyti pas mus.