Šie miltai skirti Okonomiyaki ir Takoyaki gaminimui. Nors Jūs esate laisvi sukurti savo patiekalą su šiais miltais.
Kas yra Okonomiyaki?
Okonomiyaki yra japoniškų blynų rūšis, kurią sudaro įvairūs kvietinių miltų tešlos ingredientai.
Pavadinimas kilęs iš žodžio okonomi, kuris reiškia „kaip tau patinka“ arba „kas tau patinka“. Yaki reiškia „virti“ ir paprastai vartojamas keptam maistui apibūdinti .
Okonomiyaki daugiausia siejamas su Japonijos Kanzai arba Hirosimos regionais, tačiau jo galima įsigyti visoje šalyje ir jis gaminamas su įvairiais priedais ir tešlomis, kurios skiriasi priklausomai nuo regiono.
Kas yra Takoyaki?
Takoyaki yra rutulio formos japoniškas užkandis. Jis gaminamas iš kvietinių miltų tešlos ir kepamas specialioje formuotoje keptuvėje.
Jis užpildytas įvairiais ingredientais, tarp kurių paprastai yra susmulkintas arba kubeliais pjaustytas aštuonkojis, tempuros likučiai, marinuotas imbieras ir nuskusti svogūnai.
Tada rutuliukai aptepami Takoyaki padažu (kuris panašus į Vusterio padažą ) ir majonezu. Tada jie apibarstomi žaliu laveru ir džiovintu bonitu.
Okonomiyaki arba Takoyaki galite pasigaminti lengvai. Šios pakuotės dydis yra geriausias pirmą kartą bandančiam vartotojui.
Ingredientai:
Kvietiniai miltai, modifikuotas krakmolas, sojų padažo milteliai (sojų padažas (vanduo, sojos pupelės, iš kurių pašalinti riebalai, kviečiai, druska), maltodekstrinas, druska), kildinimo medžiagos E500, E450 ir E341, druska, tirštiklis E400.
Patarimai dėl alergijos: apie alergenus žr. ingredientus paryškintu šriftu.
Okonomiyaki (6 porcijos) gaminimo instrukcijos:
180 g miltų mišinio sumaišyti su 240 ml vandens, 6 kiaušiniais, 180 g virtos mėsos (nebūtina), 720 g smulkintų kopūstų, 30 g smulkintų svogūnų ir gerai išmaišyti.
Kepkite ant keptuvės kaip blynus su trupučiu aliejaus.
Patiekite su otafuku okonomiyaki padažu ir majonezu (parduodama www.manojaponija.lt).
Kartą atidarius. Laikyti šaldytuve ir suvartoti kuo greičiau.
Japonijoje populiarus tradicinis maisto produktas.