Panko džiūvėsėliai
Japoniško stiliaus duonos trupiniai “panko”, pagaminti iš baltos duonos be plutos, nes duona yra kepama su elektros srove. Todėl Panko džiūvėsėliai “Daruma” yra lengvesni, bei sudaro puresnį duonos trupinį, kuris sugeria mažiau riebalų ir lieka traškesnis ilgiau nei tradiciniai trupiniai.
Ši 200g pakuotė yra puikūs būdas išbandyti “panko” džiūvėsėlių privalumus! Jeigu norite įsigyti didesnį kiekį, apsilankykite čia!
Japoniškoje virtuvėje, “panko” džiūvėsėliai yra naudojami keptam maistui nuo kiaulienos karbonadų “Tonkatsu” ir daugeliui kitų. Tačiau mes rekomenduojame Panko džiūvėsėlius naudoti ir kituose, net lietuviškuose patiekaluose. Kadangi Panko džiūvėsėliai “Daruma” nėra tokie smulkūs, kaip lietuviški džiūvėsėliai, jie neprisigeria per daug aliejaus ir išlaiko traškumą, todėl pats patiekalas pasiruošia žymiai skaniau!