Prieskoninis ryžių padažas
Prieskoninis ryžių padažas umami skoniu paskanins paruošiant ryžius su tradiciniais priedais – žuvimi, krevetėmis ar daržovėmis. Mišinys taip pat gali būti naudojamas ir suši gaminimui. Užpilkite padažo tiesiog ant ryžių ir vyniokite suši ritinėlį. Šis padažas tinka sušiams su visais galimais priedais.
Jus taip pat maloniai nustebins šio pabažo derinys su paukštienos kotletukais.
Šiame prieskonių mišinyje yra ryžių acto, daržovių, nori jūros dumblių, shiitake grybų, lotoso šaknies, morkų. Ši sudėtis yra sukurta užtikrinti subalansuotą vaikų mitybą .
Maistingumas ir energetinė vertė – viename 99g vakuminiame maišelyje yra 147 kcal, baltymų 1.3g, riebalų 0g, angliavandenių 35.4g, druskos 5.8g
Kaip naudoti
- Į dubenį supilkite 1 maišelį (1 maišelis = 2 porcijos ) prieskoninio padažo ant 500g ką tik išvirtų ryžių, bet nepervirtų.
- Šių skystų prieskonių šildyti ar kaip nors kitaip papildomai ruošti nereikia.
- Atplėšus pakelį, visas turinys užpilamas ant šiltų ryžių.
*Skubančios japonės naudoja šį prieskoninį padažą greitam maisto paruošimui savo mylimiems vaikams.