Saldainiai APOLLO Pasigamink Pats
Dabar patys galite pasigaminti puikių ” Apollo“ šokoladukų.
Kas yra apollo šokoladas?
„Apollo“ yra skanūs ir garsūs Fuji kalno formos braškinio skonio šokoladukai , pagaminti Meigi komapnijoje. Tai būtina išbandyti kiekvienam japoniškų saldumynų mėgėjui!
Šiame Saldainiai APOLLO Pasigamink Pats rinkinyje yra 3 skirtingi skoniai (baltas šokoladas , pieniškas šokoladas ir rožinis braškinis šokoladas), 8 skirtingos formelės, kad sukurtumėte savo unikalius „Apollo“ šokoladinius saldainiukus. Vėliau šie saldainiai puikai tiks kaip dovana! Šis rinkinys bus smagus užsiėmimas ir laiko praleidimo forma su vaikučiais.
Jums tiesiog reikės dubenėlio su 50 laipsnių vandeniu.
- Sudėtis:
Kvaziokoladas, cukrus, palmių aliejus, PIENO milteliai, kakavos masė, miltelių pavidalo pienas, kakavos milteliai, emulsiklis, kvapiosios medžiagos. - Baltasis KREMAS, cukrus, palmių aliejus, LAKTOSĖ, PIENO milteliai, nugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, emulsiklis, kvapiosios medžiagos.
- Rožinis KREMAS, cukrus, palmių aliejus, LAKTOSĖ, PIENO milteliai, miltelių pavidalo pienas, kakavos sviestas, džiovinta braškė, emulsiklis, augaliniai dažikliai, rūgštiklis, kvapiosios medžiagos.
- Spalvingas mintz, cukrus, krakmolas, dažiklis [flavonoidas, gardenija, karotinas, polisacharidų tirštiklis.
Naudojimas: * Prieš naudodami išplaukite šokolado dėklą ir išdžiovinkite
1. Šokoladus, išpilstytus plastikinėse tubelėse, pašildykite 50 ℃ vandenyje. Turinys bus tinkamas saldainiukų gaminimui, kai tubelėje esantis šokoladas taps minkštas.
2. Nukirpkite plastikinio buteliuko galiuką ir iš karto pradėkite pilti šokoladą į formeles.
3. Sluoksniais supylę skirtingų spalvų šokoladą, formelę įdėkite į šaldytuvą.
4. Laikykite šaldytuve mažiausiai 30 minučių. Kai šokoladas sukietės, išimkite šaldainiukus iš formelių ir mėgaukitės japoniško šokolado skoniu ir mielu vaizdu.
Atsargumo priemonės vartojant: būtinai perskaityt tėvams
– Prieš gamindami ir valgydami būtinai nusiplaukite rankas.
– Prašome pašildžius tubeles turinį išpilti iškart.
– Būkite atsargūs, kad neasipiltumėte dirbdami su karštu vandeniu.
– Nenaudokite mikrobangų krosnelės
– Būkite atsargūs, kad nesusižeistumėte į formelės kampus.
– Būkite atsargūs, kad jūsų vaikas nekramtytų ar nenurytų tubelės nukirptos dalies.
– Nenaudokite verdančio vandens, nes tai gali sugadinti tubelę su šokoladu.
– Mažiems vaikams gali būti sunku gaminti saldainius patiems, todėl prašome gamintti drauge.
Video – https://www.youtube.com/watch?v=9Do8zWvXa2U