Sūrūs japoniški ryžių krekeriai SOFT SALAD
„SOFT SALAD“ – japoniški ryžių krekeriai, traškūs, bet minkšta tekstūra.
„SALAD“ reiškia sūrų skonį, kuris lydi salotų patiekalus. Apie 1960 metus užkandžių pramonė vartojo salotų skonio terminą užkandžiams su salotų aliejumi ir druska. Tuomet sakoma, kad žodis „salad“ turėjo labiau madingą ir rafinuotą niuansą nei vien „druskos skonio“ pasakymas.
Jų unikalaus skanumo paslaptis yra Shimamasu druska iš Okinavos. Gerdami puodelį japoniškos arbatos, būtinai pabandykite nugraužti vieną ryžių krekerį – tai danguje pagamintas derinys.
Sūrūs japoniški ryžių krekeriai SOFT SALAD buvo išleisti 1970 m. ir nuo to laiko yra pagrindinis dienos užkandis. Su šiuo skanėstu užaugo daugybė žmonių ir nenuostabu, kad jis ypač populiarus tarp 40–50 metų japonų.
Sudėtis: ryžiai (ryžiai be glitimo, glitingi ryžiai), palmių aliejus, bulvių krakmolas, druska, BONITO ekstrakto milteliai, riebalų ir aliejaus milteliai, modifikuotas krakmolas, amino rūgštys, lecitinas.
Alergenai: soja, žuvis.