Japoniškas daržovių mišinys, naudojamas kaip užpilas. Šis įvairių daržovių miksas-Furikake, dažniausiai naudojamas garuose virtų ryžių ir makaronų apibarstymui naudojamas salotoms, sriuboms, makaronams ir sušių vyniotiniams gaminti.
SUSHIYO FURIKAKE YASAI 200 gr.
€16.60
Japoniškas daržovių mišinys, naudojamas kaip užpilas. Šis įvairių daržovių miksas-Furikake dažniausiai naudojamas garuose virtų ryžių ir makaronų apibarstymui naudojamas salotoms, sriuboms, makaronams ir sušių vyniotiniams gaminti.
Liko tik 1
Produkto kodas: H009 Kategorijos: Prieskoniai, Veganams ir vegetarams Žymos: Furikake, japoniškasmaistas, ryžiai, sveikasmaistas, vegan
Jums taip pat gali patikti…
Furikake prieskonis su jautiena 30g
Jautienos soboro furikake ryžių prieskoniai puikiai tinka jūsų ryžiams ar kiaušinienei pagardinti!
Ochazuke Nori ryžių prieskoniai (Furikake), 4 porcijos
€4.80
Šią prekę mėgsta visi – nuo vaikų iki pagyvenusių žmonių. Pirmą kartą jis buvo pristatytas 1952 m., o dabar tapo vienu mėgstamiausių Japonijos prieskonių.Jis puikiai tinka, kai esate užsiėmęs ir neturite daug laiko bet jaučiatės alkanas!Lengvas ir greitas paruošimo būdas: sudėkite ochazuke (arbatos ir ryžių) pagrindo ingredientus į ryžių dubenį, užpilkite karštu vandeniu ir valgykite!Be Nori (džiovintų jūros dumblių), ruošiamą patiekalą galima papildomai pagardinti ir kitais www.manojaponija.lt prekiaujamais prieskoniais.Proporcijos: Į dubenį įpilkite apie 100 gramų virtų ryžių. Ant viršaus uždėkite ochazuke (galima ir daugiau prieskonių) ir užpilkite apie 150 ml karšto vandens.
Furikake prieskonis su lašiša 30g
Furikake prieskonis su lašiša puikiai tinka jūsų ryžiams ar kiaušinienei pagardinti!
Susiję produktai
Sushinoko japoniško acto milteliai sušiams 75gr.
€5.80
Tamanoi Sushinoko yra miltelių pavidalo japoniškas actas, specialiai sukurtas suši ryžiams.
Japoniški džiovinti Shiitake grybai DONKO 70 g
Naudoti: troškiniams, salotoms, sriuboms, košeriniam maistui gaminti.
Katsuobushi bonito tuno drožlės 40g
€9.40
Katsuobushi bonito tuno drožlės naudojamos japoniškų udon ir soba sriubų skysčio virimui. Taip pat dera ryžių, omletų pagardinimui suteikiant išskirtinį ir nepamirštamą umami skonį. Vegetariškas umami skonio šaltinis - Shiitake grybai.
Marinuotas ridikas Tokyo Takuan, 500gr.
€5.80
Marinuotas ridikas Tokyo Takuan - umami skonio produktas gurmanams ir ne tik.
GOLDEN CURRY aštrus padažas kubeliuose 12 porcijų, 220 gr.
€9.20
Ka yra Aštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose ? :
Kuo įdomūs aštrūs GOLDEN japoniško kario(curry) kubeliai ?
Kari mišinį sudarantys prieskoniai sudaro daug priešuždegiminių junginių, todėl jo vartojimas gali padėti pagerinti širdies darbą ir sureguliuoti cukraus kiekį kraujyje. O svarbiausia – kari buljono tipo kubelis ženkliai paskanina bet kokį troškinį ar sriubą aštriu egzotiniu skoniu.Šiek tiek istorijos
Apie 1800 metus, į Japoniją kari atvežė britai. Nuo to laiko šio skonio patiekalai plačiai paplito visoje Japonijoje dėl unikalaus umami skonio. Lyginant su indiškuoju kari variantu, japoniškas yra švelnesnis ir šiek tiek saldesnis.Aštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose – kaip naudoti ?
- Užvirinkite vandenį.
- Įdėkite daržovių, tokių kaip bulvės, topinambai ar morkos.
- Atskirai pakepinkite smulkiai supjaustutą mėsą arba faršą su svogūnais arba be jų.
- Baigiant virti daržoves, nupilkite vandenį palikdami tik tiek, kad būtų apsemtos viršuje vos per 1 cm.
- Sudėkite pakepintą mėsą arba faršą.
- Sulaužykite kario kubelių plytelę ir pridėkite reikalingą kubelių kiekį į ruošiamą patiekalą. 1 kubelis – 1 porcija.
- Gerai išmaišykite, palaikykite apie 5 minutes ir tada patiekite su ryžiais.
Įdomūs faktai
- Visi žinome, kad antros dienos barščiai yra daug skanesni. Tai galioja ir patiekalams su kari padažu.
- Kari(curry) padažas labai skanu su karbonadu.
Shibazuke Kobukuro marinuoti agurkai pjaustyti, 200gr.
€3.40
Shibazuke marinuoti pjaustyti agurkai
„Shibazuke“ yra vienas iš trijų originalių Kioto marinatų, be „Suguki“ ir „Senmaizuke“.Šis ryškiai violetinis marinuotas agurkas pagamintas iš agurkų, baklažanų, purpurinio shiso ir imbiero, marinuoto umezu (japoniškų slyvų acte). Sūrus, šiek tiek rūgštus shibazuke skonis atsiranda dėl pieno rūgšties susidarymo druskos rūgštyje.Shibazuke paprastai patiekiamas Kioto virtuvėse, tačiau palaipsniui išplito į likusią Japonijos dalį, kur jie taip pat mėgaujasi gardžiu skoniu.
Marinuotas miksas Fukujinzuke (ridikai, imbieras, lotosas) 200g
€4.10
Marinuotas miksas Fukujinzuke yra japoniškų ridikų (daikonų), lotoso šaknų, imbierų, agurkų ir baklažanų mišinys, kuris yra konservuotas sojos padaže ir saldaus kepimo sake (mirino) pagrinde.
Nauja
Uždaryti
Kinjirushi“ tarkuota wasabi pasta, 120 gr.
€7.90
Šis TARKUOTAS wasabi yra unikalus būtent tuo, kad jo gamybos procese išsaugomos natūralios savybės ir skonis. Tai vieni iš natūralioje gamtoje augantys japoniški krienai, kurie turi išreikštą aštriai aitrų skonį ir kvapą. Naudojami su sushi, sashimi ir kitais termiškai neapdorotais žuvies ar jūrų gėrybių patiekalais.