TERIYAKI SKONIO Japoniški bulvių traškučiai, 100 gr.
Teriyaki yra vienas iš Japonijos nacionalinių padažų. Sujungia malonų dūminį kvapą ir skonį su saldumo ir sūrumo harmonija. Yakitori yra vienas populiariausių patiekalų Japonijoje. „Yakitori“ yra tam tikra lauko kepsninė su mėsos ir žuvies iešmeliais, kurie tampa blizgūs pridedant padažo, pagaminto iš sojų padažo, cukraus ir sake. Tas padažas yra Teriyaki padažas! Mėgaukitės aukščiausios kokybės bulvių traškučiais, pagardintais šiuo autentišku japonišku skoniu.
POTECHI TERIYAKI
Ingridientai:
Bulvės 60,4%, saulėgrąžų aliejus 32,6%, teriyaki prieskoniai 7% (cukrus, ryžių miltai, hidrolizuoti sojos baltymai, sojos padažo milteliai (sojų padažas [vanduo, sojos pupelės, kviečiai, druska], druska, maltodekstrinas), dekstrozė , druska, kvapiosios medžiagos, česnako milteliai, melasos milteliai, rūgštis (citrinų rūgštis), karobų milteliai, rūkyta druska).
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.
Sudėtyje yra: sojų, kviečių
Maistinė vertė: | 100g |
---|---|
Energija | 2240kJ 537kcal |
Riebalai , iš kurių sočiųjų | 32,6g 3,3g |
Angliavandeniai , iš kurių cukrūs | 52,9g 3,1g |
Baltymai | 6,3g |
Druska | 1,2g |