Unagi padažas yra tirštas ir saldintas padažas, pagamintas sojos padažo pagrindu.
Unagi padažas, japonų kalba taip pat žinomas kaip Unagi no Tare (うなぎのたれ), arba ungurių padažas, yra sutirštintas, aukso rudos spalvos sojos padažas, pagamintas iš karamelizuoto cukraus. Tradiciškai patiekiamas su paruduotu unguriu ant grotelių, tačiau šiais laikais dažniausiai patiekiamas kaip įvairių rūšių sušių ar Katsu patiekalų užpilas. Sušiuose jis patiekiamas su ungurio suktinuku ir kitai sderiniais.
Unagi padažas iš “Yamasa” yra tirštas, labai aromatingas ir labai geros kokybės. Jis pagamintas pagal japonų gastronomijos tradicijas.
Charakteristikos
Pakavimas | 1,1 kg plastikinis perdirbamas butelys |
Ingredientai | Cukrus, sojos padažas 33% (vanduo, druska, soja, kviečiai, alkoholis), vanduo, dekstrozės monohidratas, modifikuotas krakmolas, ryžių vynas (vanduo, ryžiai, koji ryžiai, yra sulfitų), dažiklis E150a, tirštiklis E415. |
Kilmė | Japonija |
Maistinės vertės | Maistinės vertės 100g: Energija 888kj/209kcal, Riebalai 0g iš kurių sotieji 0g, Angliavandeniai 50g iš kurių cukrūs 44g, Baltymai 2.2g, Druska 4.7g |
Laikymo sąlygos | Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Atidarius – šaldytuve. |
Alergenai | Soja, kviečiai, sulfitai *Nors siekiame užtikrinti, kad visa informacija apie produktą būtų teisinga, gamintojai dažnai pritaiko ir išranda savo produktus, įskaitant sudedamųjų dalių pakeitimus, pakeitimus, turinčius įtakos alergenams ir dietai. Prieš naudojant ar vartojant produktą, rekomenduojama perskaityti sudedamųjų dalių sąrašą. |