Brands
Latest products
Morita Shiro dashi koncentruotas sultinys 340ml
Morita Bannou Tsuyu koncentruotas sultinys 1000 ml
Morita Bannou Tsuyu koncentruotas sultinys naudojamas žuvies, mėsos, tempuros ar ryžių mirkymui, padažui ar sriubai su japoniškais makaronais, įskaitant soba (grikių makaronus) ir udon (kvietinius makaronus). Naudojimo instrukcija: Sriubos koncentratą praskieskite šaltu arba karštu vandeniu pagal savo skonį, o makaronų sriubai praskieskite karštu vandeniu santykiu 1:5. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti kuo greičiau. Pagaminta Japonijoje.
Yamasa Kombu Tsuyu rudadumblių koncentruotas sultinys 500ml
KOMBU TSUYU Dashi koncentruotas sultinys 500 ml. Suteikite savo gaminimui umami skonį !Dėl skanaus, švelnaus ir pikantiško skonio Yamasa kombu rudadumblių tsuyu sriubos sultinį sunku pamiršti. Šiame koncentruotame Tsuyu taip pat yra žuvies ir šitake grybų ekstrakto, kuris dar labiau pabrėžia jo umami kokybę. Idealiai tinka ruošiant karštus patiekalus, karštuose ir šaltuose makaronų patiekaluose ir su tempūra.
Otafuku Okonomiyaki Takoyaki miltai, 6 porcijos, 180 g
Nesvarbu, ar tai traškus Okonomiyaki, ar purus Takoyaki, kurį norite išbandyti, bet kurį iš jų gamindami atkursite garsiausias Japonijos gatvės maisto paslaptis su šiais iš anksto tam paruoštais miltais. Pagardinamas KEWPIE majonezu, Kimchi padažu, Okonomi padažu, Katsuobushi (Bonito žuvies drožlės), svogūnų laiškais šis patiekalas jus tikrai sužavės.
Jūros dumblių lakštai “Shirakiku” YakiNori GREEN 10 vnt.
VEGETARŲ labiausiai vertinami jūros dumblių lakštai puikiai tinka ne tik šusiams, bet ir kitiems patiekalams, kuriems norisi suteikti traškumo arba papildomo “jūros” skonio. “YakiNori GREEN” klasės dumbliai skrudinami tokiu būdu, jog jie išlaikytų traškumą, savo tamsią, natūralią spalvą ir, žinoma, nuostabų skonį.
Jūros dumblių lakštai “Shirakiku” YakiNori GREEN 50 vnt.
VEGETARŲ labiausiai vertinami jūros dumblių lakštai puikiai tinka ne tik šusiams, bet ir kitiems patiekalams, kuriems norisi suteikti traškumo arba papildomo “jūros” skonio. “YakiNori GREEN” klasės dumbliai skrudinami tokiu būdu, jog jie išlaikytų traškumą, savo tamsią, natūralią spalvą ir, žinoma, nuostabų skonį.
Otafuku Okonomiyaki Takoyaki miltai. 6 porcijos, 180 gr.
Nesvarbu, ar tai traškus Okonomiyaki, ar purus Takoyaki, kurį norite išbandyti, bet kurį iš jų gamindami atkursite garsiausias Japonijos gatvės maisto paslaptis su šiais iš anksto tam paruoštais miltais. Pagardinamas KEWPIE majonezu, Kimchi padažu, Okonomi padažu, Katsuobushi (Bonito žuvies drožlės), svogūnų laiškais šis patiekalas jus tikrai sužavės.
YAKISUSHINORI ZENKEI GOLD jūros dumblių lakštai 50 vnt.
Labiausiai vertinami jūros dumblių lakštai puikiai tinka ne tik šusiams, bet ir kitiems patiekalams, kuriems norisi suteikti traškumo arba papildomo “jūros” skonio. “Yakisushinori Gold” klasės dumbliai skrudinami tokiu būdu, jog jie išlaikytų traškumą, savo tamsią, natūralią spalvą ir, žinoma, nuostabų skonį.
Yamasa Kombu Tsuyu rudadumblių koncentruotas sultinys 500 ml
KOMBU TSUYU Dashi koncentruotas sultinys 500 ml. Suteikite savo gaminimui umami skonį !Dėl skanaus, švelnaus ir pikantiško skonio Yamasa kombu rudadumblių tsuyu sriubos sultinį sunku pamiršti. Šiame koncentruotame Tsuyu taip pat yra žuvies ir šitake grybų ekstrakto, kuris dar labiau pabrėžia jo umami kokybę. Idealiai tinka ruošiant karštus patiekalus, karštuose ir šaltuose makaronų patiekaluose ir su tempūra.
Instant miso soup with seaweed 216g
It's not hard to make your own miso soup, it doesn't take long, but we are offering you an even faster and easier method! "Marukome" Instant soup with seaweed is an extremely convenient product. All you need is to pour hot water over the powder and mix well. After waiting a bit you can enjoy the taste of real Japanese miso soup. Alsom you will absorb all of the nutrients that can be found in miso paste and seaweed.
Instant miso soup with fried tofu 153g
It's not hard to make your own miso soup, it doesn't take long, but we are offering you an even faster and easier method! "Marukome" Instant soup with fried tofu is an extremely convenient product. All you need is to pour hot water over the powder and mix well. After waiting a bit you can enjoy the taste of real Japanese miso soup. Also you will absorb all of the nutrients that can be found in miso paste and experience the taste of fried tofu!
Roasted seaweed sheets Yashima Super 125 g
Japanese "nori" seaweed sheets are great not only for sushi, but also for other Japanese dishes that require extra crispness or need a "sea" flavor. "Yashima Super" seaweed is the perfect balance of affordable price and quality. "Yashima Super" seaweed are carefully collected, compressed and roasted. They might seems not as good as "Yashi Silver" class, however they still maintain crispness, the taste and are dark green in colour.
All Products
ACTIVE Gold Collagen (food supplement) 500ml
An entertaining set of sweets 8 pcs DIY majomajo neruneu
ANATA NO OCHA Green tea 500ml
Bonito soboro furikake rice seasoning 30g
Concentrated broth soup Umami Tsuyu 1L
Deep-roasted Sesame seeds Black 65g
Deep-Roasted Sesame Seeds White 65g
Fun confectionery DIY majomajo neruneru
Furikake rice seasoning with seaweed and bonito 40g
GOGO NO KOCHA Milk tea 500ml
GOLDEN curry sauce Medium Hot in cubes (8pcs.)
GOLDEN curry sauce Mild in cubes (8pcs.)
House Oroshi Ginger Paste 42g
Instant miso soup with fried tofu 153g
It's not hard to make your own miso soup, it doesn't take long, but we are offering you an even faster and easier method! "Marukome" Instant soup with fried tofu is an extremely convenient product. All you need is to pour hot water over the powder and mix well. After waiting a bit you can enjoy the taste of real Japanese miso soup. Also you will absorb all of the nutrients that can be found in miso paste and experience the taste of fried tofu!
Recipes
Our blog
Japanese Sugimoto shiitake mushrooms
WHERE ARE JAPANESE SUGIMOTO SHIITAKE MUSHROOMS GROWN?
What is Umami ?
Umami is one of the five main flavors. The word "umami" in Lithuanianhas no exact translation, but a version of the Japanese language...
How to cook Japanese rice correctly?
Rice is one of the dishes that each of us has cooked at least once. How to cook Japanese rice correctly? Cooking Japanese rice is easy,...
Japanese Sugimoto shiitake mushrooms
WHERE ARE JAPANESE SUGIMOTO SHIITAKE MUSHROOMS GROWN?
Coming-of-age Day in Japan
Coming-of-Age Day in Japan on 11th Jan 2021.  ...
What is Umami ?
Umami is one of the five main flavors. The word "umami" in Lithuanianhas no exact translation, but a version of the Japanese language...