Su kiaušiniu

Japoniškas pikantiškas blynas Okonomiyaki

Japoniškas pikantiškas blynas Okonomiyaki
Japoniškas pikantiškas blynas Okonomiyaki

Japoniškas pikantiškas blynas Okonomiyaki

Mano Japonija
„Okonomiyaki“ yra tradicinis japoniškas gatvės maisto pikantiškas blynas. Kam tai nepatiktų? Naudojant su kaupu susmulkintų kopūstų ir svogūnų, užpiltų jūsų pasirinktu majonezu(geriausia japonišku Kewpie) ir skaniu Okonomi padažu.
5 from 2 votes
Bendras laikas 25 minutes
Course Main Course
Virtuvė Japanese
Porcijos 4 porcijos

Ingridientai
  

Instrukcijos
 

  • Dashi miltelius drungname ištirpinkite vandenyje, kad susidarytų sultinys.
  • Spilkite miltus, druską, cukrų ir dashi sultinį į didelį dubenį. Gautą mišinio masę gerai išmaišykite ir atidėkite.
  • Ilgomis juostelėmis susmulkintus kopūstus, žalius svogūnus padalykite į 4 mažesnius dubenėlius.
  • Po ¼ pagamint mišinio masės ir po 1 kiaušinį idėkite į jau padalintų ingredientų dubenėlius
  • Juos gerai sumaišykite su šakute.
  • Įkaitinkite keptuvę iki 200 laipsnių ir supilkite mišinį į ją, kad blynas pasiskirstytų maždaug 2 cm storio.
  • Ant mišinio uždėkite plonai supjaustytą kiaulieną ir bonito drožles.
  • Kai okonomiyaki lengvai apskrus, apverskite jį dviem mentelėmis.
  • Uždėnkite dangčiu ir kepkite keletą minučių.
  • Dar kartą apverskite okonomiyaki, kad patikrintumėte, ar mėsa iškepusi.
  • Patepkite okonomiyaki su Okonomi padažu ir papuoškite marinuotu imbieru ir dar daugiau bonito ant viršaus. Skanaus!
Tried this recipe?Let us know how it was!
Back to list