Rodoma 1–16 iš 26

Rodyti įrankių juostą
Aštrus GOLDEN Japoniškas karis
Uždaryti

Aštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose (8 vnt.)

5.00
Aštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose - naudojami sriubų, troškinių, padažų gaminimui. Tai tradicinio buljono kubelių alternatyva mėgstantiems aštrų ir sveiką maistą. Indijos skonis japoniškai.
Aštrus vištienos Wok padažas
Uždaryti

Aštrus vištienos Wok padažas 180g

5.00
Aštrus vištienos Wok padažas - padažas skirtas wok vištienai pagaminti, bet puikiai tiks gaminant ir vegetariškus/veganiškus patiekalus arba jūros produktus.
Austrių sojos padažas KAKI DASHI
Uždaryti

Austrių sojos padažas KAKI DASHI 400 ml

9.70
Austrių sojos padažas pagamintas iš austrių, tuno ir rudadumblių sultinio, proporcingai sumaišyto su nesūriu sojos padažu, išgaunant švelniai sodrų skonį, kuris patiks jūrų gėrybių mėgėjams, nes bet kuriam patiekalui suteiks austrėms būdingo išskirtinio skonio ir aromato.
Imbiero pasta Oroshi Nama
Uždaryti

Imbiero pasta Oroshi Nama 42 g

1.40
Imbiero pasta Oroshi Nama - aromatinga ir  tiršta imbiero pasta iš Japonijos. Kepsniams, makaronams, ryžiams.
Japoniškas Kimchi padažas 450g
Uždaryti

Japoniškas Kimchi marinato padažas 450g

8.80
Japoniškas Kimchi marinato padažas suteikia bet kokiam jūsų gaminamam patiekalui išraiškingą ir maloniai aitrų skonį. Puikus antioksidantas!
Japoniški Akitakomachi ryžiai 2kg
Uždaryti

Japoniški Akitakomachi ryžiai 2kg

18.50
Jeigu norite paragauti aukščiausios kokybės baltųjų ryžių, Japoniški Akitakomachi ryžiai yra vieni geriausių dėl tobulo lipnumo. Tubulai tinka sušių, onigirių ir sašimių gaminimui. Virimo procesas - ryžius perplauti tris kartus, virimui palikti 1,5 cm vandes virš ryžių, užvirus vandeniui su ryžiais, dar pavirti 15 min ant vidutinės ugnies( konvekcinėje ties 4 ), nemaišyti, išjungus kaitrą, palikti ryžius subręsti 10-15 min, nukelti puodo dangtį taip, kad nenuvarvėtų vanduo į puodą. Švelniai ryžius išimti plačiu šaukštu. Skanaus.
Japoniškų Shiitake grybų pudra
Uždaryti

Japoniški shiitake grybų milteliai 40g

8.00
Japoniškų Shiitake grybų milteliai - patogi ir universali alternatyva grybams. Nereikia pjaustyti, belieka tik užberti ant mėgstamo bet kokio patiekalo ir šiek tiek palaukti kol milteliai išbrinks ir skonis atsiskleis. Ir užtenka vos mažo žiupsnelio!
Katsuobushi bonito tuno drožlės
Uždaryti

Katsuobushi bonito tuno drožlės 40g

9.00
Katsuobushi bonito tuno drožlės naudojamos japoniškų udon ir soba sriubų skysčio virimui. Taip pat dera ryžių, omletų pagardinimui suteikiant išskirtinį ir nepamirštamą umami skonį. Vegetariškas umami skonio šaltinis - Shiitake grybai. 
Kewpie skrudintų sezamų padažas
Uždaryti

Kewpie skrudintų sezamų padažas 1l

19.20
Skirtingo skrudinimo sezamų sėklų derinio topas - Kewpie skrudintų sezamų padažas, net 1 litro talpos butelyje. Ypač populiarus Japonijoje!
Kewpie sojų ir sezamų japoniškas padažas
Uždaryti

Kewpie sojų ir sezamų japoniškas padažas 1l

18.50
Kewpie sojų ir sezamų japoniškas padažas yra puikus pasirinkimas gurmanams ir skubantiems žmonėms. Skalsus ir aromatingas sojų ir sezamų padažas tinka prie salotų, daržovių arba įvairios mėsos.
Kewpie YUZU padažas be aliejaus
Uždaryti

Kewpie YUZU padažas be aliejaus 1 l

19.20
Išskirtinio skonio japoniškas citrusų skonio YUZU padažas be aliejaus. Pritaikytas besirūpinantiems svoriu ir sveika mityba.
-17%
La-Yu čili aliejus
Uždaryti

La-Yu čili aliejus 33 ml

4.00
La-Yu čili aliejus- kombinacija, kuri suartina minkštumą ir aštrumą. Tinka sriuboms, salotoms, kepsniams, troškiniams, užtepėlėms.
Marinuotas miksas tenjinzuke
Uždaryti

Marinuotas daržovių miksas Tenjinzuke (agurkai, ridikas, dumbliai) 200g

3.50
Marinuotas miksas Tenjinzuke yra daržovių, tokių kaip agurkai, ridikai (daikon), morkos ir jūros dumbliai, imbieras, supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais, mišinys.
marinuotas ridikas su bonito
Uždaryti

Marinuotas ridikas daikon su bonito dribsniais 400g

5.80
Marinuotas ridikas su bonito(vytinto tuno drožlėmis)  - umami skonio produktas gurmanams ir ne tik
Umami miso pastos milteliai
Uždaryti

Miso pastos milteliai 120g

7.00
Atsivežėme tiesiogiai iš gamintojo Japonijoje !XXI a. inovazija - Miso pastos milteliai, pagaminti iš įprastos miso pastos, tačiau miltelių panaudojimo galimybės yra daug platesnės - galima barstyti ant omletų, makaronų, sumušinių, kepsnių, keptų daržovių.
Neaštrus GOLDEN Japoniškas karis
Uždaryti

Neaštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose (8 vnt.)

5.00
Neaštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose naudojami sriubų, troškinių, padažų gaminimui. Tai tradicinio buljono kubelių alternatyva mėgstantiems švelnaus skonio ir sveiką maistą.