Rodoma 1–16 iš 21

Rodyti įrankių juostą
Aštrus GOLDEN Japoniškas karis
Uždaryti

Aštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose (8 vnt.)

5.00
Aštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose - naudojami sriubų, troškinių, padažų gaminimui. Tai tradicinio buljono kubelių alternatyva mėgstantiems aštrų ir sveiką maistą. Indijos skonis japoniškai.
Išparduota
Aštrus vištienos Wok padažas
Uždaryti

Aštrus vištienos Wok padažas 180g

5.00
Aštrus vištienos Wok padažas - padažas skirtas wok vištienai pagaminti, bet puikiai tiks gaminant ir vegetariškus/veganiškus patiekalus arba jūros produktus.
-23%
Austrių sojos padažas KAKI DASHI
Uždaryti

Austrių sojos padažas KAKI DASHI 400 ml

7.50
Austrių sojos padažas pagamintas iš austrių, tuno ir rudadumblių sultinio, proporcingai sumaišyto su nesūriu sojos padažu, išgaunant švelniai sodrų skonį, kuris patiks jūrų gėrybių mėgėjams, nes bet kuriam patiekalui suteiks austrėms būdingo išskirtinio skonio ir aromato.
Japoniškas Kimchi padažas 450g
Uždaryti

Japoniškas Kimchi marinato padažas 450g

8.80
Japoniškas Kimchi marinato padažas suteikia bet kokiam jūsų gaminamam patiekalui išraiškingą ir maloniai aitrų skonį. Puikus antioksidantas!
-33%
Japoniškas teriyaki no tare barbekiu padažas
Uždaryti

Japoniškas teriyaki BBQ marinatas-padažas 1.8l

17.00
Japoniškas Teriyaki BBQ padažas skirtas marinuojant grill vištieną, kiaulieną, žuvį, krevetes ar daržoves. Tinka ir šašlykams!
-13%
Japoniškų Shiitake grybų pudra
Uždaryti

Japoniški shiitake grybų milteliai 40g

7.00
Japoniškų Shiitake grybų milteliai - patogi ir universali alternatyva grybams. Nereikia pjaustyti, belieka tik užberti ant mėgstamo bet kokio patiekalo ir šiek tiek palaukti kol milteliai išbrinks ir skonis atsiskleis. Ir užtenka vos mažo žiupsnelio!
Katsuobushi bonito tuno drožlės
Uždaryti

Katsuobushi bonito tuno drožlės 40g

9.00
Katsuobushi bonito tuno drožlės naudojamos japoniškų udon ir soba sriubų skysčio virimui. Taip pat dera ryžių, omletų pagardinimui suteikiant išskirtinį ir nepamirštamą umami skonį. Vegetariškas umami skonio šaltinis - Shiitake grybai. 
-17%
La-Yu čili aliejus
Uždaryti

La-Yu čili aliejus 33 ml

4.00
La-Yu čili aliejus- kombinacija, kuri suartina minkštumą ir aštrumą. Tinka sriuboms, salotoms, kepsniams, troškiniams, užtepėlėms.

Marinuotas miksas Fukujinzuke (ridikai, imbieras, lotosas) 200g

2.50
Marinuotas miksas Fukujinzuke yra japoniškų ridikų (daikonų), lotoso šaknų, imbierų, agurkų ir baklažanų mišinys, kuris yra konservuotas sojos padaže ir saldaus kepimo sake (mirino) pagrinde.
marinuotas ridikas su bonito
Uždaryti

Marinuotas ridikas daikon su bonito dribsniais 400g

5.80
Marinuotas ridikas su bonito(vytinto tuno drožlėmis)  - umami skonio produktas gurmanams ir ne tik
-14%
Umami miso pastos milteliai
Uždaryti

Miso pastos milteliai 120g

6.00
Atsivežėme tiesiogiai iš gamintojo Japonijoje !XXI a. inovacija - Miso pastos milteliai, pagaminti iš įprastos miso pastos, tačiau miltelių panaudojimo galimybės yra daug platesnės - galima barstyti ant omletų, makaronų, sumuštinių, kepsnių, keptų daržovių.
Otafuku ryziu actas
Uždaryti

Otafuku ryžių actas Junmai Su Premium 500ml

6.00
Šį actą galima naudoti gaminant mėsos patiekalus, salotas, sušius ir dar begalybe skirtinų patiekalų. Otafuku ryžių actas Junmai Su yra premium actas, kurį naudoja šefai visoje Japonijoje.
Otafuku saldus ryžių actas sušiams
Uždaryti

Otafuku saldus ryžių actas sušiams 500ml

6.50
Otafuku saldus ryžių actas sušiams padės Jums pagaminti tikrai skanius sušius namuose. Jis tiks ir ryžių su jūros gėrybėmis patiekalų pagardinimui.
-18%
Tokyo 1 rinkinys
Uždaryti

Ponzu citrusų skonio sojos padažas 355ml

4.00
Ajipon Citrusų skonio sojos padažas turintis unikalų citrusinį kvapą ir skonį.
Hinode Hon Mirin ryžių vynas kepimui 400 ml
Uždaryti

Saldi sakė Hon Mirin 400 ml

6.30
Saldi sakė Hon Mirin yra vienas iš pagrindinių Japonų virtuvės ingridientų, patiekalams suteikiantis subtilų blizgumą ir švelnų skonį bei panaikinantis mėsos, žuvies ar jūros gėrybių kvapą.
-23%
Uždaryti

Skrudintos juodojo sezamo sėklos BLACK 65g

2.70
Naudojamos - patiekalų pagardinimui, nes japonai, gamindami patiekalus namuose, pagamintus iš daržovių, sojos padažo ir cukraus, dažnai įmaišo sezamo sėklų, naudoja salotoms pagardinti, salotų padažams ruošti.