Rodyti įrankių juostą
Uždaryti

“KOMBU TSUYU” Rudadumblių (DASHI) koncentruotas sultinys 500 ml.

9.40
KOMBU TSUYU Dashi koncentruotas sultinys 500 ml.  Suteikite savo gaminimui umami skonį !Dėl skanaus, švelnaus ir pikantiško skonio Yamasa kombu rudadumblių tsuyu sriubos sultinį sunku pamiršti. Šiame koncentruotame Tsuyu taip pat yra žuvies ir šitake grybų ekstrakto, kuris dar labiau pabrėžia jo umami kokybę. Idealiai tinka ruošiant karštus patiekalus, karštuose ir šaltuose makaronų patiekaluose ir su tempūra.
-29%
Uždaryti

Japoniški džiovinti Shiitake grybai DONKO 70 g

8.50
Naudoti: troškiniams, salotoms, sriuboms, košeriniam maistui gaminti.
Katsuobushi bonito tuno drožlės
Uždaryti

Katsuobushi bonito tuno drožlės 40g

9.40
Katsuobushi bonito tuno drožlės naudojamos japoniškų udon ir soba sriubų skysčio virimui. Taip pat dera ryžių, omletų pagardinimui suteikiant išskirtinį ir nepamirštamą umami skonį. Vegetariškas umami skonio šaltinis - Shiitake grybai. 
Mano Japonija Dovanų kuponas
Uždaryti

Mano Japonija Dovanų kuponas

20.00100.00
Mano Japonija Dovanų kuponas yra puiki dovana artimiesiems, kurie nebijo būti pakerėti Japoniškos virtuvės ir jos skonių.Galima įsigyti: nuo 20 € iki 100 € vertės kuponą.
Uždaryti

Panko džiūvėsėliai Daruma 200g

2.60
Japoniško stiliaus duonos trupiniai "panko", pagaminti iš baltos duonos be plutos, nes duona yra kepama su elektrine srove. Todėl Panko džiūvėsėliai "Daruma" yra lengvesni, bei sudaro puresnį duonos trupinį, kuris sugeria mažiau riebalų ir lieka traškesnis ilgiau nei tradiciniai trupiniai.
-8%
Uždaryti

Premium Japoniški džiovinti Shiitake grybai DONKO 300 g

36.90
Premium Shiitake grybai naudojami įvairiems troškiniams, salotoms, sriuboms gaminti. Japoniška triumų alternatyva. Tinka košeriniam maistui gaminti.
Hinode Hon Mirin ryžių vynas kepimui 400 ml
Uždaryti

Saldi sakė Hon Mirin 400 ml

7.90
Saldi sakė Hon Mirin yra vienas iš pagrindinių Japonų virtuvės ingridientų, patiekalams suteikiantis subtilų blizgumą ir švelnų skonį bei panaikinantis mėsos, žuvies ar jūros gėrybių kvapą. Ši sakė naudojama teriyaki patiekalų gaminimui.