Rodyti įrankių juostą
Austrių sojos padažas KAKI DASHI
Uždaryti

Austrių sojos padažas KAKI DASHI 400 ml

9.70
Austrių sojos padažas pagamintas iš austrių, tuno ir rudadumblių sultinio, proporcingai sumaišyto su nesūriu sojos padažu, išgaunant švelniai sodrų skonį, kuris patiks jūrų gėrybių mėgėjams, nes bet kuriam patiekalui suteiks austrėms būdingo išskirtinio skonio ir aromato.
Uždaryti

Furikake prieskoniai ryžiams jūros dumbliai ir bonito 40g

3.50
Furikake prieskoniai ryžiams -  jūros dumblių ir vytinto tuno drožlių (bonito) derinys, naudojamas ryžių, kuskuso, grikių, kiaušinienės ar omleto paskaninimui ir praturtinimui svarbiais mikroelemntais.
Japoniški Akitakomachi ryžiai 2kg
Uždaryti

Japoniški Akitakomachi ryžiai 2kg

18.50
Jeigu norite paragauti aukščiausios kokybės baltųjų ryžių, Japoniški Akitakomachi ryžiai yra vieni geriausių dėl tobulo lipnumo. Tubulai tinka sušių, onigirių ir sašimių gaminimui. Virimo procesas - ryžius perplauti tris kartus, virimui palikti 1,5 cm vandes virš ryžių, užvirus vandeniui su ryžiais, dar pavirti 15 min ant vidutinės ugnies( konvekcinėje ties 4 ), nemaišyti, išjungus kaitrą, palikti ryžius subręsti 10-15 min, nukelti puodo dangtį taip, kad nenuvarvėtų vanduo į puodą. Švelniai ryžius išimti plačiu šaukštu. Skanaus.
Jūros dumblių lakštai sušiams
Uždaryti

Jūros dumblių lakštai sušiams 11 g

3.00
Traškūs, kvapnūs ir švelnaus skonio dumblių lakštai tinka sushi gamybai namuose. Į juos skanu tiesiog suvynioti krabų lazdeles, agurkus, ryžius, avokadus ir šį trikampio formos užkandį paskaninti taškeliu japoniško Kewpie majonezo.
Katsuo Dashi bonito sultinys 40 g
Uždaryti

Katsuo Dashi bonito sultinys 40 g

5.30
Katsuo Dashi sultinys yra nuostabus sprendimas tiems, kurie neturi laiko laukti sveiko maisto. Greitai ir patogiai pasigaminkite sultinį visur, nesvarbu ar esate namie, darbe, ar net išvykę!
Katsuobushi bonito tuno drožlės
Uždaryti

Katsuobushi bonito tuno drožlės 40g

9.00
Katsuobushi bonito tuno drožlės naudojamos japoniškų udon ir soba sriubų skysčio virimui. Taip pat dera ryžių, omletų pagardinimui suteikiant išskirtinį ir nepamirštamą umami skonį. Vegetariškas umami skonio šaltinis - Shiitake grybai. 
Kombu Dashi vegetariškas sultinys
Uždaryti

Kombu Dashi vegetariškas sultinys 40 g

5.00
Kombu Dashi vegetariškas sultinys yra nuostabus sprendimas tiems, kurie neturi laiko laukti sveiko maisto. Greitai ir patogiai pasigaminkite sultinį visur, nesvarbu ar esate namie, darbe, ar net išvykę!
-30%
Tokyo 1 rinkinys
Uždaryti

Ponzu citrusų skonio sojos padažas 355ml

4.90
Ajipon Citrusų skonio sojos padažas turintis unikalų citrusinį kvapą ir skonį.