Jūros dumblių lakštai “Shirakiku” YakiNori GREEN 10 vnt.

3.30 
VEGETARŲ labiausiai vertinami jūros dumblių lakštai puikiai tinka ne tik šusiams, bet ir kitiems patiekalams, kuriems norisi suteikti traškumo arba papildomo “jūros” skonio. “YakiNori GREEN” klasės dumbliai skrudinami tokiu būdu, jog jie išlaikytų traškumą, savo tamsią, natūralią spalvą ir, žinoma, nuostabų skonį.

Jūros dumblių lakštai “Shirakiku” YakiNori GREEN 50 vnt.

8.30 
VEGETARŲ labiausiai vertinami jūros dumblių lakštai puikiai tinka ne tik šusiams, bet ir kitiems patiekalams, kuriems norisi suteikti traškumo arba papildomo “jūros” skonio. “YakiNori GREEN” klasės dumbliai skrudinami tokiu būdu, jog jie išlaikytų traškumą, savo tamsią, natūralią spalvą ir, žinoma, nuostabų skonį.

Jūros dumblių lakštai sušiams YAKI NORI GOLD “Shirakiku” 10 vnt.

3.30 
Traškūs, kvapnūs ir švelnaus skonio dumblių lakštai tinka sushi gamybai namuose. Į juos skanu tiesiog suvynioti krabų lazdeles, agurkus, ryžius, avokadus ir šį trikampio formos užkandį paskaninti taškeliu japoniško Kewpie majonezo.

Jūros dumblių lakštai Yakisushinori Silver 130 g

14.90 
Japoniški "nori" jūros dumblių lakštai puikiai tinka ne tik šusiams, bet ir kitiems japoniškiems patiekalams, kuriems norisi suteikti traškumo arba papildomo "jūros" skonio. "Yashima Silver" klasės dumbliai yra antra pagal kokybiškumą klasė. Tai reiškia, jog jūros dumblių lakštai "Yashima Silver" yra kruopšciai surenkami, suspaudžiami ir skrudinami tokiu būdu, jog jie išlaikytų traškumą, savo tamsią, natūralią spalvą ir, žinoma, nuostabų skonį.

Ochazuke Nori ryžių prieskoniai (Furikake), 4 porcijos

4.90 
Šią prekę mėgsta visi – nuo ​​vaikų iki pagyvenusių žmonių.  Pirmą kartą jis buvo pristatytas 1952 m., o dabar tapo vienu mėgstamiausių Japonijos prieskonių.Jis puikiai tinka, kai esate užsiėmęs ir neturite daug laiko bet jaučiatės alkanas!Lengvas ir greitas paruošimo būdas: sudėkite ochazuke (arbatos ir ryžių) pagrindo ingredientus į ryžių dubenį, užpilkite karštu vandeniu ir valgykite!Be Nori (džiovintų jūros dumblių), ruošiamą patiekalą galima papildomai pagardinti ir kitais www.manojaponija.lt prekiaujamais prieskoniais.Proporcijos: Į dubenį įpilkite apie 100 gramų virtų ryžių. Ant viršaus uždėkite ochazuke (galima ir daugiau prieskonių) ir užpilkite apie 150 ml karšto vandens.

Ochazuke Nori prieskoniai liekninančiai ryžių sriubai, 4 porcijos

4.90 
Japoniški prieskoniai liekninančiai ryžių sriubai. Prieskonių sudėtyje yra žaliosios arbatos ir jūros dumblių.
 

Prieskonių mišinys Furikake, (sezamų sėklos ir Nori lapai), 450g.

13.80 
Šią prekę mėgsta visi – nuo ​​vaikų iki pagyvenusių žmonių.  Pirmą kartą jis buvo pristatytas 1952 m., o dabar tapo vienu mėgstamiausių Japonijos prieskonių.Jis puikiai tinka, kai esate užsiėmęs ir neturite daug laiko bet jaučiatės alkanas! 

Shirakiku Wakame džiovinti jūros dumbliai 60 g

5.60 
SHIRAKIKU Wakame džiovinti jūros dumbliai gaminami pagal tradicinį azijos  receptą, kurio dėka Shirakiku Wakame džiovinti jūros dumbliai turi nepamirštamą skonį.