Rodoma 1–16 iš 19

Aštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose (12 vnt.)

9.10 
Aštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose - naudojami sriubų, troškinių, padažų gaminimui. Tai tradicinio buljono kubelių alternatyva mėgstantiems aštrų ir sveiką maistą. Indijos skonis japoniškai.

GOLDEN CURRY aštrus padažas kubeliuose 12 porcijų, 220 gr.

8.90 
Ka yra Aštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose ? :

Kuo įdomūs aštrūs GOLDEN japoniško kario(curry) kubeliai ?

Kari mišinį sudarantys prieskoniai sudaro daug priešuždegiminių junginių, todėl jo vartojimas gali padėti pagerinti širdies darbą ir sureguliuoti cukraus kiekį kraujyje. O svarbiausia – kari buljono tipo kubelis ženkliai paskanina bet kokį troškinį ar sriubą aštriu egzotiniu skoniu.

Šiek tiek istorijos

Apie 1800 metus,  į Japoniją kari atvežė britai. Nuo to laiko šio skonio patiekalai plačiai paplito visoje Japonijoje dėl unikalaus umami skonio. Lyginant su indiškuoju kari variantu, japoniškas yra švelnesnis ir šiek tiek saldesnis.

Aštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose – kaip naudoti ?

  1. Užvirinkite vandenį.
  2. Įdėkite daržovių, tokių kaip bulvės, topinambai ar morkos.
  3. Atskirai pakepinkite smulkiai supjaustutą mėsą arba faršą su svogūnais arba be jų.
  4. Baigiant virti daržoves, nupilkite vandenį palikdami tik tiek, kad būtų apsemtos viršuje vos per 1 cm.
  5. Sudėkite pakepintą mėsą arba faršą.
  6. Sulaužykite kario kubelių plytelę ir pridėkite reikalingą kubelių kiekį į ruošiamą patiekalą. 1 kubelis – 1 porcija.
  7. Gerai išmaišykite, palaikykite apie 5 minutes ir tada patiekite su ryžiais.

Įdomūs faktai

  • Visi žinome, kad antros dienos barščiai yra daug skanesni. Tai galioja ir patiekalams su kari padažu.
  • Kari(curry) padažas labai skanu su karbonadu.
Sudėtis: KVIEČIŲ MILTAI, augaliniai aliejai (palmių aliejus, rapsų aliejus), druska, cukrus, kario milteliai 6% (ciberžolė, kalendra, kmynai, ožragės, pipirai, čili pipirai, prieskoniai) prieskoniai, E150a, E621, E296, E627, E631. 

Japoniškas Kimchi marinato padažas 450g

10.60 
Japoniškas Kimchi marinato padažas suteikia bet kokiam jūsų gaminamam patiekalui išraiškingą ir maloniai aitrų skonį. Puikus antioksidantas!

Japoniškas majonezas Kewpie 500 g

9.20 
Japoniškas majonezas Kewpie 500 g yra pagamintas tik su kiaušinių tryniais, kad būtų sotesnis, pikantiškesnis skonis! Jokių konservantų!

Japoniškas teriyaki BBQ marinatas 1.8l

14.10 
Japoniškas Teriyaki BBQ padažas skirtas marinuojant grill vištieną, kiaulieną, žuvį, krevetes ar daržoves. Tinka ir šašlykams!

Japoniško stiliaus, švelnaus skonio majonezas 500 ml.

6.10 
Maloniai nustebinęs Pietų Korėjos produktas "Japoniško stiliaus majonezas" kuris išsiskiria šiomis puikiomis savybėmis - Be glitimo, be skonio stipriklių, be konservantų.Jo švelnus skonis puikiai tinka daržovių salotoms, kepiniams pagardinti.Sudėtis: Sojų aliejus (70%), vanduo, kiaušinio trynys, spiritinis actas, druska, cukrus, sojų milteliai, prieskoniai (yra garstyčių), tirštiklis: ksantano derva, antioksidantas, E385, dažiklis E160a, E160c.Alergenai: kiaušinio trynys, sojų pupelių milteliai, garstyčios

Kario padažas su daržovėmis vidutiniškai aštrus 230g

5.60 
Maišelyje supakuotas kario padažas su daržovėmis yra puikus sprendimas skubantiems! Tereikia išsivirti ryžius ir ant viršaus užpilti pašildytą kario padažą su dažovėmis arba darbovietėje pasišildyti ryžius, kario maišelį, užpilti jį ant ryžių ir mėgautis tikro japoniško kario aromatu ir aštrių bei sodrių prieskonių kombinacija.

Kewpie skrudintų sezamų padažas 1l

18.20 
Skirtingo skrudinimo sezamų sėklų derinio topas - Kewpie skrudintų sezamų padažas, net 1 litro talpos butelyje. Ypač populiarus Japonijoje!

KOKUMOTSU RYŽIŲ ACTAS, 500 ml.

6.50 
Otafuku ryžių actas 500mlTai švelnus ir saldus suši actas, pagamintas iš Hiroshima Kamo plynaukštės vandens. Jis tinka įvairiems sušiams su harmoningu actu, kuris suteikia ir išlaiko ingredientų skonį. 

Koncengtruotas Japoniškos sriubos sultinys, Kombu Tsuyu No Moto, 1000ml.

14.00 

Koncentruotas Japoniškos sriubos sultinys, Kombu Tsuyu No Moto 1000 ml, "Ninben" Japan

Šio sultinio gamybai nenaudojami jokie gyvūninės kilmės ingredientai.

Jis gali būti naudojamas įvairiems patiekalams, tokiems kaip makaronų sriuba, padažas tempūrai, troškinti patiekalai, ryžiams ir pan. 

Koncentruotas bonito sultinys Japoniškiems patiekalams, 1 ltr.

13.80 
Dvigubai koncentruotas bonito skonio sultinys. Padėkite savo sriuboms ir padažams įgauti prabangaus pikantiškumo. Kruopščiai  pagamintas ir koncentruotas, kad suteiktų dvigubą skonį. Šis sūrus sultinys saldinamas, kad išryškintų skonį, suteikiant maloniai sotų, pikantišką skonį, praturtinantį makaronų patiekalus, troškintus patiekalus ir kt. Pagardintas rudadumbliais, kad pagerintų autentišką umami skonį, šis koncentruotas sultinys tiesiog praskiedžiamas reikiamu vandens kiekiu ir naudojamas Jūsų pasirinktam patiekalui gaminti. 

Natūralus sojų padažas YAMASA TAKUJO SHOYU 150ml

3.40 
Originalus „YAMASA“ sojų padažas. Puikiai tinka kaip virimo padažas ar stalo pagardas - natūraliai gaminamas iš sojos pupelių, kviečių, vandens ir druskos.

Neaštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose (12 vnt.)

9.10 
Neaštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose naudojami sriubų, troškinių, padažų gaminimui. Tai tradicinio buljono kubelių alternatyva mėgstantiems švelnaus skonio ir sveiką maistą.

Švelnus pašildomas karis su daržovėmis 230g

5.50 
Maišeliuose supakuotas kario mišinys yra puikus sprendimas skubantiems! Tereikia iš anksto pasiruošti ryžių. Darbo vietoje tereikės pasišildyti ryžius, kario maišelį, užpilti jį ant ryžių ir mėgautis tikro japoniško kario aromatu ir saldžių bei sodrių prieskonių kombinacija.

Vegan Otafuku OKONOMI padažas 500ml

7.20 
Tikras japonijos skonis - Otafuku OKONOMI padažas. Naudojams omletų, makaronų ir mėsos patiekalų pagardinimui umami skoniu . Jis gaminamas maišant maždaug 20 skirtingų prieskonių rūšių su daugybe vaisių ir daržovių. Otafuku „Okonomi“ padažui būdingas švelnus saldumas ir turtingas kruopščiai parinktų datulių skonis. 

Yakiniku no Tare barbekiu padažas aštrus 300g

5.30 
Aštrusis "Yakiniku no tare" arba "Keptos mėsos padažas" yra su korėjietiška čili pasta, kuri įsigeria į mėsą ruošimo metu. Todėl pukiai tiks aštrių "grill" patiekalų fanams!Skystas barbekiu padažas Japonijoje yra begalo populiarus. Be jo neišsiverčia "Yakiniku" restoranai. Šiuose restoranuose galima įsigyti žalios mėsos ir pasikepti ją kartu su draugais and didelio grilio stalo viduryje. Vienintelis prieskonis, kuris išryskina aukštos kokybės mėsos skonį yra "Yakiniku" keptos mėsos padažas, į kurį įprastai mirkoma ką tik iškepta mėsa.