Aštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose (8 vnt.)
Aštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose - naudojami sriubų, troškinių, padažų gaminimui. Tai tradicinio buljono kubelių alternatyva mėgstantiems aštrų ir sveiką maistą. Indijos skonis japoniškai.
Genen Shoyu sojos padažas 500 ml
Japonijos gamintojo "Yamasa" Genen Shoyu sojos padažas yra klasikiis, natūraliai gaminamas ir sumažintos druskos.
Grynų sezamų sėklų pasta BLACK 120g
Sezamų pastos paskirtis - tepama ant pyragų, sveikuoliškų sausainių, baltos duonos, naudojama įvarių patiekalų pagardinimu ir konditerijoje.
Grynų sezamų sėklų pasta WHITE 120g
Geriausiai tinka įmaišant į sultinį, troškinį, gaminant ramenus, padažus, užtepėles.
Japoniškas Kimchi marinato padažas 450g
Japoniškas Kimchi marinato padažas suteikia bet kokiam jūsų gaminamam patiekalui išraiškingą ir maloniai aitrų skonį. Puikus antioksidantas!
Kewpie skrudintų sezamų padažas 1l
Skirtingo skrudinimo sezamų sėklų derinio topas - Kewpie skrudintų sezamų padažas, net 1 litro talpos butelyje. Ypač populiarus Japonijoje!
Kewpie skrudintų sezamų padažas 236ml
Skirtingo skrudinimo sezamų sėklų derinio topas - Kewpie skrudintų sezamų padažas, 236ml talpos butelyje. Ypač populiarus Japonijoje!
Kewpie sojų ir sezamų japoniškas padažas 1l
Kewpie sojų ir sezamų japoniškas padažas yra puikus pasirinkimas gurmanams ir skubantiems žmonėms. Skalsus ir aromatingas sojų ir sezamų padažas tinka prie salotų, daržovių arba įvairios mėsos.
Kewpie wasabi padažas 1l
Tamsus Kewpie wasabi padažas puikiai tiks prie visų įmanomų salotų. Wasabi ir sojų derinys bet kuriam patiekalui suteiks japoniško nepamirštamo skonio.
Kewpie YUZU padažas be aliejaus 1 l
Išskirtinio skonio japoniškas citrusų skonio YUZU padažas be aliejaus. Pritaikytas besirūpinantiems svoriu ir sveika mityba.
Koncentruotas sriubos sultinys Tsuyu umami 1l
Koncentruotas sriubos sultinys Tsuyu umami - yra japoniškos sriubos pagrindas, dažniausiai naudojamas sobos ir udono makaronų sriuboms.
Natūralus sojų padažas Kikkoman 150ml
Originalus „Kikkoman“ sojų padažas. Puikiai tinka kaip virimo padažas ar stalo pagardas - natūraliai gaminamas iš sojos pupelių, kviečių, vandens ir druskos.