Rodoma 1–12 iš 15

Rodyti įrankių juostą
Nauja
Uždaryti

Furikake prieskoniai ryžiams jūros dumbliai ir bonito 40g

3.50
Furikake prieskoniai ryžiams -  jūros dumblių ir vytinto tuno drožlių (bonito) derinys, naudojamas ryžių, kuskuso, grikių, kiaušinienės ar omleto paskaninimui ir praturtinimui svarbiais mikroelemntais.
Nauja
Imbiero pasta Oroshi Nama
Uždaryti

Imbiero pasta Oroshi Nama 42 g

3.00
Imbiero pasta Oroshi Nama - aromatinga ir  tiršta imbiero pasta iš Japonijos. Kepsniams, makaronams, ryžiams.
Uždaryti

Japoniški džiovinti Shiitake grybai DONKO 70 g

18.00
Naudoti: troškiniams, salotoms, sriuboms, košeriniam maistui gaminti.
Nauja
Katsuobushi bonito tuno drožlės
Uždaryti

Katsuobushi bonito tuno drožlės 40g

9.00
Katsuobushi bonito tuno drožlės naudojamos japoniškų udon ir soba sriubų skysčio virimui. Taip pat dera ryžių, omletų pagardinimui suteikiant išskirtinį ir nepamirštamą umami skonį. Vegetariškas umami skonio šaltinis - Shiitake grybai. 
Nauja
Otafuku ryziu actas
Uždaryti

Otafuku ryžių actas Junmai Su Premium 500ml

6.00
Šį actą galima naudoti gaminant mėsos patiekalus, salotas, sušius ir dar begalybe skirtinų patiekalų. Otafuku ryžių actas Junmai Su yra premium actas, kurį naudoja šefai visoje Japonijoje.
Nauja
Otafuku saldus ryžių actas sušiams
Uždaryti

Otafuku saldus ryžių actas sušiams 500ml

6.50
Otafuku saldus ryžių actas sušiams padės Jums pagaminti skanius sušius namuose. Jis tiks ir ryžių su jūros gėrybėmis patiekalų pagardinimui.
Nauja
panko dziuveseliai
Uždaryti

Panko džiūvėsėliai 1kg

9.40
Panko džiūvėsėliai - yra japoniško stiliaus duonos trupiniai, pagaminti iš baltos duonos be plutos. Dėl to gaunamas lengvesnis, purenis duonos trupinys, kuris sugeria mažiau riebalų ir lieka traškesnis ilgiau nei tradiciniai trupiniai.
Uždaryti

Premium Japoniški džiovinti Shiitake grybai DONKO 300 g

72.00
Premium Shiitake grybai naudojami įvairiems troškiniams, salotoms, sriuboms gaminti. Japoniška triumų alternatyva. Tinka košeriniam maistui gaminti.
Nauja
Prieskoninis ryžių padažas
Uždaryti

Prieskoninis ryžių padažas (4 porcijos) 198g

9.40
Prieskoninis ryžių padažas umami skoniu paskanins paruošiant ryžius su tradiciniais priedais - žuvimi, krevetėmis ar daržovėmis.
Hinode Hon Mirin ryžių vynas kepimui 400 ml
Uždaryti

Saldi sakė Hon Mirin 400 ml

4.90
Saldi sakė Hon Mirin yra vienas iš pagrindinių Japonų virtuvės ingridientų, patiekalams suteikiantis subtilų blizgumą ir švelnų skonį bei panaikinantis mėsos, žuvies ar jūros gėrybių kvapą.
Uždaryti

Skrudintos baltojo sezamo sėklos WHITE 65g

3.50
Naudojamos – patiekalų pagardinimui, nes japonai, gamindami patiekalus namuose, pagamintus iš daržovių, sojos padažo ir cukraus, dažnai įmaišo sezamo sėklų, naudoja salotoms pagardinti, salotų padažams ruošti.
Uždaryti

Skrudintos juodojo sezamo sėklos BLACK 65g

3.50
Naudojamos - patiekalų pagardinimui, nes japonai, gamindami patiekalus namuose, pagamintus iš daržovių, sojos padažo ir cukraus, dažnai įmaišo sezamo sėklų, naudoja salotoms pagardinti, salotų padažams ruošti.