Rodoma 1–16 iš 31

Rodyti įrankių juostą
Uždaryti

“BENISHOUGA KOBUKURO” MARINUOTAS IMBIERAS. 200 gr.

4.80
Marinuotas smulkiai pjaustytas imbieras naudojamas kaip daugelio skirtingų japoniškų patiekalų priedas.Gaminama iš imbiero, kuris supjaustomas plonomis juostelėmis, nudažomas raudonai ir marinuojamas umezu, kuris atsiranda marinuojant umeboshi. Benishouga patiekiamas su daugeliu japoniškų patiekalų, įskaitant gyuudon, okonomiyaki ir yakisoba. 
-26%
Furikake prieskonis su jautiena
Uždaryti

Furikake prieskonis su jautiena 30g

2.60
Jautienos soboro furikake ryžių prieskoniai puikiai tinka jūsų ryžiams ar kiaušinienei pagardinti!
-26%
Furikake prieskonis su lašiša
Uždaryti

Furikake prieskonis su lašiša 30g

2.60
Furikake prieskonis su lašiša puikiai tinka jūsų ryžiams ar kiaušinienei pagardinti!
Tikrai aštrus golden curry
Uždaryti

GOLDEN CURRY aštrus padažas kubeliuose 12 porcijų, 220 gr.

9.20
Ka yra Aštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose ? :

Kuo įdomūs aštrūs GOLDEN japoniško kario(curry) kubeliai ?

Kari mišinį sudarantys prieskoniai sudaro daug priešuždegiminių junginių, todėl jo vartojimas gali padėti pagerinti širdies darbą ir sureguliuoti cukraus kiekį kraujyje. O svarbiausia – kari buljono tipo kubelis ženkliai paskanina bet kokį troškinį ar sriubą aštriu egzotiniu skoniu.

Šiek tiek istorijos

Apie 1800 metus,  į Japoniją kari atvežė britai. Nuo to laiko šio skonio patiekalai plačiai paplito visoje Japonijoje dėl unikalaus umami skonio. Lyginant su indiškuoju kari variantu, japoniškas yra švelnesnis ir šiek tiek saldesnis.

Aštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose – kaip naudoti ?

  1. Užvirinkite vandenį.
  2. Įdėkite daržovių, tokių kaip bulvės, topinambai ar morkos.
  3. Atskirai pakepinkite smulkiai supjaustutą mėsą arba faršą su svogūnais arba be jų.
  4. Baigiant virti daržoves, nupilkite vandenį palikdami tik tiek, kad būtų apsemtos viršuje vos per 1 cm.
  5. Sudėkite pakepintą mėsą arba faršą.
  6. Sulaužykite kario kubelių plytelę ir pridėkite reikalingą kubelių kiekį į ruošiamą patiekalą. 1 kubelis – 1 porcija.
  7. Gerai išmaišykite, palaikykite apie 5 minutes ir tada patiekite su ryžiais.

Įdomūs faktai

  • Visi žinome, kad antros dienos barščiai yra daug skanesni. Tai galioja ir patiekalams su kari padažu.
  • Kari(curry) padažas labai skanu su karbonadu.
Sudėtis: KVIEČIŲ MILTAI, augaliniai aliejai (palmių aliejus, rapsų aliejus), druska, cukrus, kario milteliai 6% (ciberžolė, kalendra, kmynai, ožragės, pipirai, čili pipirai, prieskoniai) prieskoniai, E150a, E621, E296, E627, E631. 
-29%
Uždaryti

Japoniški džiovinti Shiitake grybai DONKO 70 g

8.50
Naudoti: troškiniams, salotoms, sriuboms, košeriniam maistui gaminti.
Japoniški miltai vištienai kepti
Uždaryti

Japoniški miltai keptai vištienai, 4 porcijos, 100 gr.

5.50
Karaage labai populiarus japoniškas stilius kepti vištienai. Šiame miltų mišinyje karaage (japoniško stiliaus kepta vištiena) yra daržovių ir vištienos ekstrakto, kad būtų puikus skonis ir aromatas. Su nisshin karaage miltais pasieksite traškų ir tuo pačiu sultingą karaage.
-27%
Japoniškų Shiitake grybų pudra
Uždaryti

Japoniški shiitake grybų milteliai 40g

7.30
Japoniškų Shiitake grybų milteliai - patogi ir universali alternatyva grybams. Nereikia pjaustyti, belieka tik užberti ant mėgstamo bet kokio patiekalo ir šiek tiek palaukti kol milteliai išbrinks ir skonis atsiskleis. Ir užtenka vos mažo žiupsnelio!
Uždaryti

Kappazuke Kobukuro marinuoti agurkai pjaustyti, 200gr.

3.40

Daruma Kappazuke Kobukuro marinuoti ir supjaustyti agurkai.

Agurkai marinuoti, supjaustyti griežinėliais/su cukrumi ir saldikliu.
Katsuobushi bonito tuno drožlės
Uždaryti

Katsuobushi bonito tuno drožlės 40g

9.40
Katsuobushi bonito tuno drožlės naudojamos japoniškų udon ir soba sriubų skysčio virimui. Taip pat dera ryžių, omletų pagardinimui suteikiant išskirtinį ir nepamirštamą umami skonį. Vegetariškas umami skonio šaltinis - Shiitake grybai. 
Nauja
Uždaryti

Kinjirushi“ tarkuota wasabi pasta, 120 gr.

7.90
Šis TARKUOTAS wasabi yra unikalus būtent tuo, kad jo gamybos procese išsaugomos natūralios savybės ir skonis. Tai vieni iš natūralioje gamtoje augantys japoniški krienai, kurie turi išreikštą aštriai aitrų skonį ir kvapą. Naudojami su sushi, sashimi ir kitais termiškai neapdorotais žuvies ar jūrų gėrybių patiekalais.
Ryžių actas
Uždaryti

KOKUMOTSU RYŽIŲ ACTAS, 500 ml.

6.70
Otafuku ryžių actas 500mlTai švelnus ir saldus suši actas, pagamintas iš Hiroshima Kamo plynaukštės vandens. Jis tinka įvairiems sušiams su harmoningu actu, kuris suteikia ir išlaiko ingredientų skonį. 
Uždaryti

Koncengtruotas Japoniškos sriubos sultinys, Kombu Tsuyu No Moto, 1000ml.

16.70

Koncentruotas Japoniškos sriubos sultinys, Kombu Tsuyu No Moto 1000 ml, "Ninben" Japan

Šio sultinio gamybai nenaudojami jokie gyvūninės kilmės ingredientai.

Jis gali būti naudojamas įvairiems patiekalams, tokiems kaip makaronų sriuba, padažas tempūrai, troškinti patiekalai, ryžiams ir pan. 

Uždaryti

Koncentruotas bonito sultinys Japoniškiems patiekalams, 1 ltr.

14.90
Dvigubai koncentruotas bonito skonio sultinys. Padėkite savo sriuboms ir padažams įgauti prabangaus pikantiškumo. Kruopščiai  pagamintas ir koncentruotas, kad suteiktų dvigubą skonį. Šis sūrus sultinys saldinamas, kad išryškintų skonį, suteikiant maloniai sotų, pikantišką skonį, praturtinantį makaronų patiekalus, troškintus patiekalus ir kt. Pagardintas rudadumbliais, kad pagerintų autentišką umami skonį, šis koncentruotas sultinys tiesiog praskiedžiamas reikiamu vandens kiekiu ir naudojamas Jūsų pasirinktam patiekalui gaminti. 
La-Yu čili aliejus
Uždaryti

La-Yu čili aliejus 33 ml

4.80
La-Yu čili aliejus- kombinacija, kuri suartina minkštumą ir aštrumą. Tinka sriuboms, salotoms, kepsniams, troškiniams, užtepėlėms.
Uždaryti

Marinuotas miksas Fukujinzuke (ridikai, imbieras, lotosas) 200g

4.10
Marinuotas miksas Fukujinzuke yra japoniškų ridikų (daikonų), lotoso šaknų, imbierų, agurkų ir baklažanų mišinys, kuris yra konservuotas sojos padaže ir saldaus kepimo sake (mirino) pagrinde.
Uždaryti

Marinuotas ridikas Tokyo Takuan, 500gr.

5.80
Marinuotas ridikas Tokyo Takuan  - umami skonio produktas gurmanams ir ne tik.