Furikake prieskoniai ryžiams jūros dumbliai ir bonito 40g
Furikake prieskoniai ryžiams - jūros dumblių ir vytinto tuno drožlių (bonito) derinys, naudojamas ryžių, kuskuso, grikių, kiaušinienės ar omleto paskaninimui ir praturtinimui svarbiais mikroelemntais.
Imbiero pasta Oroshi Nama 42 g
Imbiero pasta Oroshi Nama - aromatinga ir tiršta imbiero pasta iš Japonijos. Kepsniams, makaronams, ryžiams.
Japoniški džiovinti Shiitake grybai DONKO 70 g
Naudoti: troškiniams, salotoms, sriuboms, košeriniam maistui gaminti.
Katsuobushi bonito tuno drožlės 40g
Katsuobushi bonito tuno drožlės naudojamos japoniškų udon ir soba sriubų skysčio virimui. Taip pat dera ryžių, omletų pagardinimui suteikiant išskirtinį ir nepamirštamą umami skonį. Vegetariškas umami skonio šaltinis - Shiitake grybai.
Otafuku ryžių actas Junmai Su Premium 500ml
Šį actą galima naudoti gaminant mėsos patiekalus, salotas, sušius ir dar begalybe skirtinų patiekalų. Otafuku ryžių actas Junmai Su yra premium actas, kurį naudoja šefai visoje Japonijoje.
Otafuku saldus ryžių actas sušiams 500ml
Otafuku saldus ryžių actas sušiams padės Jums pagaminti skanius sušius namuose. Jis tiks ir ryžių su jūros gėrybėmis patiekalų pagardinimui.
Panko džiūvėsėliai 1kg
Panko džiūvėsėliai - yra japoniško stiliaus duonos trupiniai, pagaminti iš baltos duonos be plutos. Dėl to gaunamas lengvesnis, purenis duonos trupinys, kuris sugeria mažiau riebalų ir lieka traškesnis ilgiau nei tradiciniai trupiniai.
Premium Japoniški džiovinti Shiitake grybai DONKO 300 g
Premium Shiitake grybai naudojami įvairiems troškiniams, salotoms, sriuboms gaminti. Japoniška triumų alternatyva. Tinka košeriniam maistui gaminti.
Prieskoninis ryžių padažas (4 porcijos) 198g
Prieskoninis ryžių padažas umami skoniu paskanins paruošiant ryžius su tradiciniais priedais - žuvimi, krevetėmis ar daržovėmis.
Saldi sakė Hon Mirin 400 ml
Saldi sakė Hon Mirin yra vienas iš pagrindinių Japonų virtuvės ingridientų, patiekalams suteikiantis subtilų blizgumą ir švelnų skonį bei panaikinantis mėsos, žuvies ar jūros gėrybių kvapą.
Skrudintos baltojo sezamo sėklos WHITE 65g
Naudojamos – patiekalų pagardinimui, nes japonai, gamindami patiekalus namuose, pagamintus iš daržovių, sojos padažo ir cukraus, dažnai įmaišo sezamo sėklų, naudoja salotoms pagardinti, salotų padažams ruošti.
Skrudintos juodojo sezamo sėklos BLACK 65g
Naudojamos - patiekalų pagardinimui, nes japonai, gamindami patiekalus namuose, pagamintus iš daržovių, sojos padažo ir cukraus, dažnai įmaišo sezamo sėklų, naudoja salotoms pagardinti, salotų padažams ruošti.