GOLDEN CURRY aštrus padažas kubeliuose 12 porcijų, 220 gr.
Ka yra Aštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose ? :
Kuo įdomūs aštrūs GOLDEN japoniško kario(curry) kubeliai ?
Kari mišinį sudarantys prieskoniai sudaro daug priešuždegiminių junginių, todėl jo vartojimas gali padėti pagerinti širdies darbą ir sureguliuoti cukraus kiekį kraujyje. O svarbiausia – kari buljono tipo kubelis ženkliai paskanina bet kokį troškinį ar sriubą aštriu egzotiniu skoniu.Šiek tiek istorijos
Apie 1800 metus, į Japoniją kari atvežė britai. Nuo to laiko šio skonio patiekalai plačiai paplito visoje Japonijoje dėl unikalaus umami skonio. Lyginant su indiškuoju kari variantu, japoniškas yra švelnesnis ir šiek tiek saldesnis.Aštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose – kaip naudoti ?
- Užvirinkite vandenį.
- Įdėkite daržovių, tokių kaip bulvės, topinambai ar morkos.
- Atskirai pakepinkite smulkiai supjaustutą mėsą arba faršą su svogūnais arba be jų.
- Baigiant virti daržoves, nupilkite vandenį palikdami tik tiek, kad būtų apsemtos viršuje vos per 1 cm.
- Sudėkite pakepintą mėsą arba faršą.
- Sulaužykite kario kubelių plytelę ir pridėkite reikalingą kubelių kiekį į ruošiamą patiekalą. 1 kubelis – 1 porcija.
- Gerai išmaišykite, palaikykite apie 5 minutes ir tada patiekite su ryžiais.
Įdomūs faktai
- Visi žinome, kad antros dienos barščiai yra daug skanesni. Tai galioja ir patiekalams su kari padažu.
- Kari(curry) padažas labai skanu su karbonadu.
Japoniški miltai keptai vištienai, 4 porcijos, 100 gr.
Koncengtruotas Japoniškos sriubos sultinys, Kombu Tsuyu No Moto, 1000ml.
Koncentruotas bonito sultinys Japoniškiems patiekalams, 1 ltr.
Dvigubai koncentruotas bonito skonio sultinys. Padėkite savo sriuboms ir padažams įgauti prabangaus pikantiškumo. Kruopščiai pagamintas ir koncentruotas, kad suteiktų dvigubą skonį. Šis sūrus sultinys saldinamas, kad išryškintų skonį, suteikiant maloniai sotų, pikantišką skonį, praturtinantį makaronų patiekalus, troškintus patiekalus ir kt. Pagardintas rudadumbliais, kad pagerintų autentišką umami skonį, šis koncentruotas sultinys tiesiog praskiedžiamas reikiamu vandens kiekiu ir naudojamas Jūsų pasirinktam patiekalui gaminti.