Rodyti įrankių juostą
Japoniški Akitakomachi ryžiai 2kg
Uždaryti

Japoniški Akitakomachi ryžiai 2kg

19.80
Jeigu norite paragauti aukščiausios kokybės baltųjų ryžių, Japoniški Akitakomachi ryžiai yra vieni geriausių dėl tobulo lipnumo. Tubulai tinka sušių, onigirių ir sašimių gaminimui. Virimo procesas - ryžius perplauti tris kartus, virimui palikti 1,5 cm vandes virš ryžių, užvirus vandeniui su ryžiais, dar pavirti 15 min ant vidutinės ugnies( konvekcinėje ties 4 ), nemaišyti, išjungus kaitrą, palikti ryžius subręsti 10-15 min, nukelti puodo dangtį taip, kad nenuvarvėtų vanduo į puodą. Švelniai ryžius išimti plačiu šaukštu. Skanaus.
Japoniški Akitakomachi ryžiai 5kg
Uždaryti

Japoniški Akitakomachi ryžiai 5 kg

43.00
Jeigu norite paragauti aukščiausios kokybės baltųjų ryžių, Japoniški Akitakomachi ryžiai yra vieni geriausių dėl tobulo lipnumo. Tubulai tinka sušių, onigirių ir sašimių gaminimui. Virimo procesas - ryžius perplauti tris kartus, virimui palikti 1,5 cm vandes virš ryžių, užvirus vandeniui su ryžiais, dar pavirti 15 min ant vidutinės ugnies( konvekcinėje ties 4 ), nemaišyti, išjungus kaitrą, palikti ryžius subręsti 10-15 min, nukelti puodo dangtį taip, kad nenuvarvėtų vanduo į puodą. Švelniai ryžius išimti plačiu šaukštu. Skanaus.
Grikių makaronai su matcha
Uždaryti

Marutsune Cha Soba makaronai su matcha 250g

2.49
Soba grikių makaronai su žalios arbatos milteliais ( matcha ) tobulai dera su sezamų aliejumi, pagardintu nedideliu kiekiu Yuzu Kosho pastos. Puikus grikių miltų ir žalios arbatos derinys.
Nauja
udon makaronai
Uždaryti

Udon makaronai 300 gr.

4.10
Udon makaronai yra tirštų, kvietinių miltų makaronų rūšis, dažnai naudojama japonų virtuvėje. Jie dažnai patiekiami karšti kaip paprasčiausia makaronų sriuba, kaip kake udon, švelniai paskanintame sultinyje, vadinamame kakejiru, kuris gaminamas iš dashi, sojos padažo ir mirino.