Rodyti įrankių juostą
Išparduota
Daruma Udon makaronai
Uždaryti

Daruma Udon makaronai 1kg

8.40
Daruma Udon makaronai yra tirštų, kvietinių miltų makaronų rūšis, dažnai naudojama japonų virtuvėje. Jie dažnai patiekiami karšti kaip paprasčiausia makaronų sriuba, kaip kake udon, švelniai paskanintame sultinyje, vadinamame kakejiru, kuris gaminamas iš dashi, sojos padažo ir mirino.
Udon makaronai
Uždaryti

Futo Udon Kitsune makaronai (trys porcijos) 670 g

10.00
Pakuotėje yra viskas, ko reikia norint pagaminti tris porcijas - ypač stori udon makaronai su keptais tofu paplotėliais, autentiškas sojos padažas ir umami skonį suteikiantys japoniški  „bonito dashi“ (vytintų tuno drožlių) milteliai! Be to, šie greito paruošimo makaronai yra virti o ne kepti, kad šis skanus patiekalas būtų sveikas ir ypač patogiai paruošiamas. Tikras išsigelbėjimas dirbantiems tėvams, kurių vaikai mokosi nuotoliniu būdu ir savarankiškai turi pasigaminti maistą.
-25%
Futo Udon Tanuki
Uždaryti

Futo Udon Tanuki makaronai (trys porcijos) 670 g

10.00 7.50
Pakuotėje yra viskas, ko reikia norint pagaminti tris porcijas - ypač stori udon makaronai, tempura trupiniai, skystas bonito sultinys ir umami skonį suteikiantys japoniški  „bonito dashi“ (vytintų tuno drožlių) milteliai! Be to, šie greito paruošimo makaronai yra virti o ne kepti, kad šis skanus patiekalas būtų sveikas ir ypač patogiai paruošiamas. Tikras išsigelbėjimas dirbantiems tėvams, kurių vaikai mokosi nuotoliniu būdu ir savarankiškai turi pasigaminti maistą.
Japoniški Akitakomachi ryžiai 2kg
Uždaryti

Japoniški Akitakomachi ryžiai 2kg

18.50
Jeigu norite paragauti aukščiausios kokybės baltųjų ryžių, Japoniški Akitakomachi ryžiai yra vieni geriausių dėl tobulo lipnumo. Tubulai tinka sušių, onigirių ir sašimių gaminimui. Virimo procesas - ryžius perplauti tris kartus, virimui palikti 1,5 cm vandes virš ryžių, užvirus vandeniui su ryžiais, dar pavirti 15 min ant vidutinės ugnies( konvekcinėje ties 4 ), nemaišyti, išjungus kaitrą, palikti ryžius subręsti 10-15 min, nukelti puodo dangtį taip, kad nenuvarvėtų vanduo į puodą. Švelniai ryžius išimti plačiu šaukštu. Skanaus.
Japoniški Akitakomachi ryžiai 5kg
Uždaryti

Japoniški Akitakomachi ryžiai 5 kg

40.00
Jeigu norite paragauti aukščiausios kokybės baltųjų ryžių, Japoniški Akitakomachi ryžiai yra vieni geriausių dėl tobulo lipnumo. Tubulai tinka sušių, onigirių ir sašimių gaminimui. Virimo procesas - ryžius perplauti tris kartus, virimui palikti 1,5 cm vandes virš ryžių, užvirus vandeniui su ryžiais, dar pavirti 15 min ant vidutinės ugnies( konvekcinėje ties 4 ), nemaišyti, išjungus kaitrą, palikti ryžius subręsti 10-15 min, nukelti puodo dangtį taip, kad nenuvarvėtų vanduo į puodą. Švelniai ryžius išimti plačiu šaukštu. Skanaus.
Japoniško stiliaus Udon makaronai
Uždaryti

Japoniško stiliaus Udon makaronai 200g

1.10
Japoniško stiliaus Udon makaronai yra tirštų, kvietinių miltų makaronų rūšis, dažnai naudojama japonų virtuvėje. Jie dažnai patiekiami karšti kaip paprasčiausia makaronų sriuba, kaip kake udon, švelniai paskanintame sultinyje, vadinamame kakejiru, kuris gaminamas iš dashi, sojos padažo ir mirino.
Grikių makaronai su matcha
Uždaryti

Marutsune Cha Soba makaronai su matcha 250g

4.40
Soba grikių makaronai su žalios arbatos milteliais ( matcha ) tobulai dera su sezamų aliejumi, pagardintu nedideliu kiekiu Yuzu Kosho pastos. Puikus grikių miltų ir žalios arbatos derinys.
Teppan Yakisoba Makaronai
Uždaryti

Teppan Yakisoba makaronai ( trys porcijos ) 480g

10.00
Teppan Yakisoba makaronai - pakuotė Jus maloniai nustebins sudėtimi, nes net trims porcijoms rasite viską ko nenusipirksite paprastoje parduotuvėje.