Japoniški Akitakomachi ryžiai 2kg

19.80 
Jeigu norite paragauti aukščiausios kokybės baltųjų ryžių, Japoniški Akitakomachi ryžiai yra vieni geriausių dėl tobulo lipnumo. Tubulai tinka sušių, onigirių ir sašimių gaminimui. Virimo procesas - ryžius perplauti tris kartus, virimui palikti 1,5 cm vandes virš ryžių, užvirus vandeniui su ryžiais, dar pavirti 15 min ant vidutinės ugnies( konvekcinėje ties 4 ), nemaišyti, išjungus kaitrą, palikti ryžius subręsti 10-15 min, nukelti puodo dangtį taip, kad nenuvarvėtų vanduo į puodą. Švelniai ryžius išimti plačiu šaukštu. Skanaus.

Japoniško stiliaus Udon makaronai 200g

1.00 
Japoniško stiliaus Udon makaronai yra tirštų, kvietinių miltų makaronų rūšis, dažnai naudojama japonų virtuvėje. Jie dažnai patiekiami karšti kaip paprasčiausia makaronų sriuba, kaip kake udon, švelniai paskanintame sultinyje, vadinamame kakejiru, kuris gaminamas iš dashi, sojos padažo ir mirino.

Japoniško stiliaus YAKISOBA makaronai 150 gr.

1.00 
Yakisoba makaronai atrodo panašūs į ramen makaronus, tačiau jie šiek tiek skiriasi. Jie gaminami iš kviečių ir geriausiai tinka kepti. Tradicinis yakisoba patiekalas gaminamas su plonais kiaulienos griežinėliais, morkomis, kopūstais, svogūnais ir firminiu saldžiu bei sūriu padažu. Universalumas Jus sužavės ! Galima gaminti yakisoba su vištiena, bet jei norite, galite pakeisti kiaulieną, o svarbiausia, kad jei esate vegetaras Jūs galite lengvai improvizuoti kurdamas patiekalą su daržovėmis ar ant grotelių keptu tofu.

KOKUMOTSU RYŽIŲ ACTAS, 500 ml.

6.50 
Otafuku ryžių actas 500mlTai švelnus ir saldus suši actas, pagamintas iš Hiroshima Kamo plynaukštės vandens. Jis tinka įvairiems sušiams su harmoningu actu, kuris suteikia ir išlaiko ingredientų skonį. 

Marutsune Cha Soba makaronai su matcha 250g

2.10 
Soba grikių makaronai su žalios arbatos milteliais ( matcha ) tobulai dera su sezamų aliejumi, pagardintu nedideliu kiekiu Yuzu Kosho pastos. Puikus grikių miltų ir žalios arbatos derinys.

OKOMESAN sushi ryžiai 1 kg.

6.80 
Okomesan - tai aukščiausios kokybės trumpagrūdžiai apvalūs sushi ryžiai, turintys perlamutrinę išvaizdą ir išskirtinę sugeriamąją galią. Puikiai tinka maišyti su sušių actu ir suspausti sušiams, taip pat puikiai tinka patiekti su kitais japoniškais patiekalais. Gaminimo procese išlaiko sushi gamybai reikalingas savybes: lieka baltas, minkštas (bet ne per daug), lipnus ir svarbiausia su reikiamu krakmolo, baltymų ir drėgmės kiekiu.

Udon makaronai 300 gr.

4.10 
Udon makaronai yra tirštų, kvietinių miltų makaronų rūšis, dažnai naudojama japonų virtuvėje. Jie dažnai patiekiami karšti kaip paprasčiausia makaronų sriuba, kaip kake udon, švelniai paskanintame sultinyje, vadinamame kakejiru, kuris gaminamas iš dashi, sojos padažo ir mirino.

YAKISOBA VIRTI MAKARONAI SU YAKISOBA PADAŽU 2 porcijos 370 gr.

5.70 
Skanūs, tikri japoniški makaronai „Yakisoba Stir Fry“.Prekę sudaro - dvi pakuotės Otafuku garsiųjų „Yakisoba Japanese Stir Fry Noodles“ su dviem padažo pakeliais. Tikras greito maisto restorano stilius su tirštais, kvapniais makaronais, kurie tikrai Jus paliks patenkintais.Sveikas ir maistingas – puikus mažai riebus maistas, tinkantis svorio mažinimui ir treniruotėms, kartu suteikiantis energiją visai dienai. Sudėtyje nėra cholesterolio. Sudėtyje yra kalcio ir geležies. Pagaminti skanų karštą patiekalą, džiuginantį jūsų pojūčius, užtrunka vos kelias minutes.Lengva paruošti – tereikia pašildyti makaronus ir padažą bei skanauti su mėgstamomis daržovėmis ir baltymais. Tinka jautienos ar vištienos patiekalams, kurie niekada nenuvils.Idealus pagalbininkas Jūsų užimtam gyvenime. Lengvai paruošiamas japoniškas skanėstas dirbantiesiems, užimtiems tėvams, studentams ir visiems, turintiems ribotą laiką.