Japoniški Akitakomachi ryžiai 2kg
Jeigu norite paragauti aukščiausios kokybės baltųjų ryžių, Japoniški Akitakomachi ryžiai yra vieni geriausių dėl tobulo lipnumo. Tobulai tinka sušių, onigirių ir sašimių gaminimui. Virimo procesas - ryžius perplauti tris kartus, virimui palikti 1,5 cm vandes virš ryžių, užvirus vandeniui su ryžiais, dar pavirti 10 min ant vidutinės ugnies( konvekcinėje ties 4 ), nemaišyti, išjungus kaitrą palikti ryžius subręsti 10-15 min, nukelti puodo dangtį taip, kad nenuvarvėtų vanduo į puodą. Švelniai ryžius išimti plačiu šaukštu. Skanaus.
Japoniški Akitakomachi ryžiai 5 kg
Jeigu norite paragauti aukščiausios kokybės baltųjų ryžių, Japoniški Akitakomachi ryžiai yra vieni geriausių dėl tobulo lipnumo. Tubulai tinka sušių, onigirių ir sašimių gaminimui. Virimo procesas - ryžius perplauti tris kartus, virimui palikti 1,5 cm vandes virš ryžių, užvirus vandeniui su ryžiais, dar pavirti 15 min ant vidutinės ugnies( konvekcinėje ties 4 ), nemaišyti, išjungus kaitrą, palikti ryžius subręsti 10-15 min, nukelti puodo dangtį taip, kad nenuvarvėtų vanduo į puodą. Švelniai ryžius išimti plačiu šaukštu. Skanaus.
Japoniško stiliaus kvietiniai Udon makaronai 200g Golden Turtle
Japoniško stiliaus Udon makaronai 200g
Japoniško stiliaus YAKISOBA makaronai 150 gr.
Yakisoba makaronai atrodo panašūs į ramen makaronus, tačiau jie šiek tiek skiriasi. Jie gaminami iš kviečių ir geriausiai tinka kepti. Tradicinis yakisoba patiekalas gaminamas su plonais kiaulienos griežinėliais, morkomis, kopūstais, svogūnais ir firminiu saldžiu bei sūriu padažu. Universalumas Jus sužavės ! Galima gaminti yakisoba su vištiena, bet jei norite, galite pakeisti kiaulieną, o svarbiausia, kad jei esate vegetaras Jūs galite lengvai improvizuoti kurdamas patiekalą su daržovėmis ar ant grotelių keptu tofu.
KOKUMOTSU RYŽIŲ ACTAS, 500 ml.
Marutsune Cha Soba makaronai su matcha 250g
OKOMESAN sushi ryžiai 1 kg.
Okomesan - tai aukščiausios kokybės trumpagrūdžiai apvalūs sushi ryžiai, turintys perlamutrinę išvaizdą ir išskirtinę sugeriamąją galią. Puikiai tinka maišyti su sušių actu ir suspausti sušiams, taip pat puikiai tinka patiekti su kitais japoniškais patiekalais. Gaminimo procese išlaiko sushi gamybai reikalingas savybes: lieka baltas, minkštas (bet ne per daug), lipnus ir svarbiausia su reikiamu krakmolo, baltymų ir drėgmės kiekiu.