Japoniški Akitakomachi ryžiai 2kg

19.80 
Jeigu norite paragauti aukščiausios kokybės baltųjų ryžių, Japoniški Akitakomachi ryžiai yra vieni geriausių dėl tobulo lipnumo. Tubulai tinka sušių, onigirių ir sašimių gaminimui. Virimo procesas - ryžius perplauti tris kartus, virimui palikti 1,5 cm vandes virš ryžių, užvirus vandeniui su ryžiais, dar pavirti 15 min ant vidutinės ugnies( konvekcinėje ties 4 ), nemaišyti, išjungus kaitrą, palikti ryžius subręsti 10-15 min, nukelti puodo dangtį taip, kad nenuvarvėtų vanduo į puodą. Švelniai ryžius išimti plačiu šaukštu. Skanaus.

KOKUMOTSU RYŽIŲ ACTAS, 500 ml.

6.50 
Otafuku ryžių actas 500mlTai švelnus ir saldus suši actas, pagamintas iš Hiroshima Kamo plynaukštės vandens. Jis tinka įvairiems sušiams su harmoningu actu, kuris suteikia ir išlaiko ingredientų skonį. 

OKOMESAN sushi ryžiai 1 kg.

6.80 
Okomesan - tai aukščiausios kokybės trumpagrūdžiai apvalūs sushi ryžiai, turintys perlamutrinę išvaizdą ir išskirtinę sugeriamąją galią. Puikiai tinka maišyti su sušių actu ir suspausti sušiams, taip pat puikiai tinka patiekti su kitais japoniškais patiekalais. Gaminimo procese išlaiko sushi gamybai reikalingas savybes: lieka baltas, minkštas (bet ne per daug), lipnus ir svarbiausia su reikiamu krakmolo, baltymų ir drėgmės kiekiu.