KOKUMOTSU RYŽIŲ ACTAS, 500 ml.

6.50 
Otafuku ryžių actas 500mlTai švelnus ir saldus suši actas, pagamintas iš Hiroshima Kamo plynaukštės vandens. Jis tinka įvairiems sušiams su harmoningu actu, kuris suteikia ir išlaiko ingredientų skonį. 

Ochazuke Nori ryžių prieskoniai (Furikake), 4 porcijos

4.80 
Šią prekę mėgsta visi – nuo ​​vaikų iki pagyvenusių žmonių.  Pirmą kartą jis buvo pristatytas 1952 m., o dabar tapo vienu mėgstamiausių Japonijos prieskonių.Jis puikiai tinka, kai esate užsiėmęs ir neturite daug laiko bet jaučiatės alkanas!Lengvas ir greitas paruošimo būdas: sudėkite ochazuke (arbatos ir ryžių) pagrindo ingredientus į ryžių dubenį, užpilkite karštu vandeniu ir valgykite!Be Nori (džiovintų jūros dumblių), ruošiamą patiekalą galima papildomai pagardinti ir kitais www.manojaponija.lt prekiaujamais prieskoniais.Proporcijos: Į dubenį įpilkite apie 100 gramų virtų ryžių. Ant viršaus uždėkite ochazuke (galima ir daugiau prieskonių) ir užpilkite apie 150 ml karšto vandens.

OKOMESAN sushi ryžiai 1 kg.

7.20 
Okomesan - tai aukščiausios kokybės trumpagrūdžiai apvalūs sushi ryžiai, turintys perlamutrinę išvaizdą ir išskirtinę sugeriamąją galią. Puikiai tinka maišyti su sušių actu ir suspausti sušiams, taip pat puikiai tinka patiekti su kitais japoniškais patiekalais. Gaminimo procese išlaiko sushi gamybai reikalingas savybes: lieka baltas, minkštas (bet ne per daug), lipnus ir svarbiausia su reikiamu krakmolo, baltymų ir drėgmės kiekiu.

Sushinoko japoniško acto milteliai sušiams 75gr.

5.80 
Tamanoi Sushinoko yra miltelių pavidalo japoniškas actas, specialiai sukurtas suši ryžiams.