“BENISHOUGA KOBUKURO” MARINUOTAS IMBIERAS. 200 gr.
Marinuotas smulkiai pjaustytas imbieras naudojamas kaip daugelio skirtingų japoniškų patiekalų priedas.Gaminama iš imbiero, kuris supjaustomas plonomis juostelėmis, nudažomas raudonai ir marinuojamas umezu, kuris atsiranda marinuojant umeboshi. Benishouga patiekiamas su daugeliu japoniškų patiekalų, įskaitant gyuudon, okonomiyaki ir yakisoba.
Japoniški bulvių traškučiai -WASABI NORI, 100 gr.
Jūros dumblių lakštai sušiams YAKI NORI GOLD “Shirakiku” 10 vnt.
Traškūs, kvapnūs ir švelnaus skonio dumblių lakštai tinka sushi gamybai namuose. Į juos skanu tiesiog suvynioti krabų lazdeles, agurkus, ryžius, avokadus ir šį trikampio formos užkandį paskaninti taškeliu japoniško Kewpie majonezo.
Kappazuke Kobukuro marinuoti agurkai pjaustyti, 200gr.
Marinuotas Imbieras rausvas, sušiams, 1.5kg.
Marinuotas Imbieras rausvas, sušiams, 200 gr.
Marinuotas miksas Fukujinzuke (ridikai, imbieras, lotosas) 200g
Shibazuke Kobukuro marinuoti agurkai pjaustyti, 200gr.
Shibazuke marinuoti pjaustyti agurkai
„Shibazuke“ yra vienas iš trijų originalių Kioto marinatų, be „Suguki“ ir „Senmaizuke“.Šis ryškiai violetinis marinuotas agurkas pagamintas iš agurkų, baklažanų, purpurinio shiso ir imbiero, marinuoto umezu (japoniškų slyvų acte). Sūrus, šiek tiek rūgštus shibazuke skonis atsiranda dėl pieno rūgšties susidarymo druskos rūgštyje.Shibazuke paprastai patiekiamas Kioto virtuvėse, tačiau palaipsniui išplito į likusią Japonijos dalį, kur jie taip pat mėgaujasi gardžiu skoniu.