Rodyti įrankių juostą
Uždaryti

“BENISHOUGA KOBUKURO” MARINUOTAS IMBIERAS. 200 gr.

4.80
Marinuotas smulkiai pjaustytas imbieras naudojamas kaip daugelio skirtingų japoniškų patiekalų priedas.Gaminama iš imbiero, kuris supjaustomas plonomis juostelėmis, nudažomas raudonai ir marinuojamas umezu, kuris atsiranda marinuojant umeboshi. Benishouga patiekiamas su daugeliu japoniškų patiekalų, įskaitant gyuudon, okonomiyaki ir yakisoba. 
-11%
Uždaryti

Japoniški bulvių traškučiai -WASABI NORI, 100 gr.

2.50
Tikruose japoniškuose traškučiuose yra subtilus aštraus wasabi ir švelnių nori jūros dumblių derinys, atspindintis autentiškus japonų virtuvės skonius. 
Japoniški KIT KAT braškiniai saldainiai
Uždaryti

Japoniški KIT KAT braškiniai saldainiai 45g

2.00
„Kit Kat“ yra populiariausias šokolado prekės ženklas Japonijoje dėl to, kad pavadinimas skamba kaip „kitto katsu“, žodžių junginys, kurį japonai dažnai mini linkėdami sėkmės ir laimės.
Uždaryti

Kappazuke Kobukuro marinuoti agurkai pjaustyti, 200gr.

3.40

Daruma Kappazuke Kobukuro marinuoti ir supjaustyti agurkai.

Agurkai marinuoti, supjaustyti griežinėliais/su cukrumi ir saldikliu.
Katsuobushi bonito tuno drožlės
Uždaryti

Katsuobushi bonito tuno drožlės 40g

9.40
Katsuobushi bonito tuno drožlės naudojamos japoniškų udon ir soba sriubų skysčio virimui. Taip pat dera ryžių, omletų pagardinimui suteikiant išskirtinį ir nepamirštamą umami skonį. Vegetariškas umami skonio šaltinis - Shiitake grybai. 
Uždaryti

Marinuotas miksas Fukujinzuke (ridikai, imbieras, lotosas) 200g

4.10
Marinuotas miksas Fukujinzuke yra japoniškų ridikų (daikonų), lotoso šaknų, imbierų, agurkų ir baklažanų mišinys, kuris yra konservuotas sojos padaže ir saldaus kepimo sake (mirino) pagrinde.
Uždaryti

Marinuotas ridikas Tokyo Takuan, 500gr.

5.80
Marinuotas ridikas Tokyo Takuan  - umami skonio produktas gurmanams ir ne tik.
Pramoginis saldumynas Linksmoji Raganaitė
Uždaryti

Pramoginis saldumynas Linksmoji Raganaitė

2.10
Japonijoje populiarus pramoginis saldumynų rinkinys vaikus ir suaugusius nustebins spalvomis, kvapais, skoniais ir vaizdais.
Uždaryti

Shibazuke Kobukuro marinuoti agurkai pjaustyti, 200gr.

3.40

Shibazuke marinuoti pjaustyti agurkai

„Shibazuke“ yra vienas iš trijų originalių Kioto marinatų, be „Suguki“ ir „Senmaizuke“.Šis ryškiai violetinis marinuotas agurkas pagamintas iš agurkų, baklažanų, purpurinio shiso ir imbiero, marinuoto umezu (japoniškų slyvų acte). Sūrus, šiek tiek rūgštus shibazuke skonis atsiranda dėl pieno rūgšties susidarymo druskos rūgštyje.Shibazuke paprastai patiekiamas Kioto virtuvėse, tačiau palaipsniui išplito į likusią Japonijos dalį, kur jie taip pat mėgaujasi gardžiu skoniu.
-7%
Uždaryti

Takanazuke, japoniškų garstyčių lapai, 500gr.

5.10

Takanazuke, marinuoti japoniškų garstyčių lapai

Marinuotos lapinės garstyčios puikiai dera patiekiamos su baltaisiais ryžiais. Taip pat labai skanu su juo gaminti miso bei naudoti virtus makaronus (Udon).

 
Uždaryti

TERIYAKI SKONIO Japoniški bulvių traškučiai, 100 gr.

2.90

TERIYAKI SKONIO Japoniški bulvių traškučiai, 100 gr.

Teriyaki yra vienas iš Japonijos nacionalinių padažų. Sujungia malonų dūminį kvapą ir skonį su saldumo ir sūrumo harmonija. Mėgaukitės aukščiausios kokybės bulvių traškučiais, pagardintais šiuo autentišku japonišku skoniu. Tikruose japoniškuose traškučiuose yra subtilus aštraus wasabi ir švelnių nori jūros dumblių derinys, atspindintis autentiškus japonų virtuvės skonius. 
Tokyo 1 rinkinys
Uždaryti

Tyras tamsaus sezamo aliejus 170g

6.49
Sezamų aliejus naudojamas salotoms, troškiniams, sriuboms, suktinukams, sušiams. Ypač skalsus, aromatingas, sveikas - japoniškas juodųjų sezamų aliejus.