“BENISHOUGA KOBUKURO” MARINUOTAS IMBIERAS. 200 gr.

3.00 
Marinuotas smulkiai pjaustytas imbieras naudojamas kaip daugelio skirtingų japoniškų patiekalų priedas.Gaminama iš imbiero, kuris supjaustomas plonomis juostelėmis, nudažomas raudonai ir marinuojamas umezu, kuris atsiranda marinuojant umeboshi. Benishouga patiekiamas su daugeliu japoniškų patiekalų, įskaitant gyuudon, okonomiyaki ir yakisoba. 

Japoniški bulvių traškučiai -WASABI NORI, 100 gr.

2.00 
Tikruose japoniškuose traškučiuose yra subtilus aštraus wasabi ir švelnių nori jūros dumblių derinys, atspindintis autentiškus japonų virtuvės skonius. 

Kappazuke Kobukuro marinuoti agurkai pjaustyti, 200gr.

2.50 

Daruma Kappazuke Kobukuro marinuoti ir supjaustyti agurkai.

Agurkai marinuoti, supjaustyti griežinėliais/su cukrumi ir saldikliu.

Katsuobushi bonito tuno drožlės 40g

9.40 
Katsuobushi bonito tuno drožlės naudojamos japoniškų udon ir soba sriubų skysčio virimui. Taip pat dera ryžių, omletų pagardinimui suteikiant išskirtinį ir nepamirštamą umami skonį. Vegetariškas umami skonio šaltinis - Shiitake grybai. 

Marinuotas miksas Fukujinzuke (ridikai, imbieras, lotosas) 200g

3.00 
Marinuotas miksas Fukujinzuke yra japoniškų ridikų (daikonų), lotoso šaknų, imbierų, agurkų ir baklažanų mišinys, kuris yra konservuotas sojos padaže ir saldaus kepimo sake (mirino) pagrinde.

Marinuotas ridikas Tokyo Takuan, 500gr.

4.60 
Marinuotas ridikas Tokyo Takuan  - umami skonio produktas gurmanams ir ne tik.

Shibazuke Kobukuro marinuoti agurkai pjaustyti, 200gr.

2.50 

Shibazuke marinuoti pjaustyti agurkai

„Shibazuke“ yra vienas iš trijų originalių Kioto marinatų, be „Suguki“ ir „Senmaizuke“.Šis ryškiai violetinis marinuotas agurkas pagamintas iš agurkų, baklažanų, purpurinio shiso ir imbiero, marinuoto umezu (japoniškų slyvų acte). Sūrus, šiek tiek rūgštus shibazuke skonis atsiranda dėl pieno rūgšties susidarymo druskos rūgštyje.Shibazuke paprastai patiekiamas Kioto virtuvėse, tačiau palaipsniui išplito į likusią Japonijos dalį, kur jie taip pat mėgaujasi gardžiu skoniu.

TERIYAKI SKONIO Japoniški bulvių traškučiai, 100 gr.

2.50 

TERIYAKI SKONIO Japoniški bulvių traškučiai, 100 gr.

Teriyaki yra vienas iš Japonijos nacionalinių padažų. Sujungia malonų dūminį kvapą ir skonį su saldumo ir sūrumo harmonija. Mėgaukitės aukščiausios kokybės bulvių traškučiais, pagardintais šiuo autentišku japonišku skoniu. Tikruose japoniškuose traškučiuose yra subtilus aštraus wasabi ir švelnių nori jūros dumblių derinys, atspindintis autentiškus japonų virtuvės skonius. 

Tyras tamsaus sezamo aliejus 170g

5.50 
Sezamų aliejus naudojamas salotoms, troškiniams, sriuboms, suktinukams, sušiams. Ypač skalsus, aromatingas, sveikas - japoniškas juodųjų sezamų aliejus.