“BENISHOUGA KOBUKURO” MARINUOTAS IMBIERAS. 200 gr.

3.90 
Marinuotas smulkiai pjaustytas imbieras naudojamas kaip daugelio skirtingų japoniškų patiekalų priedas.Gaminama iš imbiero, kuris supjaustomas plonomis juostelėmis, nudažomas raudonai ir marinuojamas umezu, kuris atsiranda marinuojant umeboshi. Benishouga patiekiamas su daugeliu japoniškų patiekalų, įskaitant gyuudon, okonomiyaki ir yakisoba. 

Japoniški bulvių traškučiai -WASABI NORI, 100 gr.

1.80 
Tikruose japoniškuose traškučiuose yra subtilus aštraus wasabi ir švelnių nori jūros dumblių derinys, atspindintis autentiškus japonų virtuvės skonius. 

Jūros dumblių lakštai sušiams YAKI NORI GOLD “Shirakiku” 10 vnt.

3.30 
Traškūs, kvapnūs ir švelnaus skonio dumblių lakštai tinka sushi gamybai namuose. Į juos skanu tiesiog suvynioti krabų lazdeles, agurkus, ryžius, avokadus ir šį trikampio formos užkandį paskaninti taškeliu japoniško Kewpie majonezo.

Kappazuke Kobukuro marinuoti agurkai pjaustyti, 200gr.

2.50 

Daruma Kappazuke Kobukuro marinuoti ir supjaustyti agurkai.

Agurkai marinuoti, supjaustyti griežinėliais/su cukrumi ir saldikliu.

Marinuotas Imbieras rausvas, sušiams, 1.5kg.

5.80 
Marinuotas smulkiai pjaustytas imbieras naudojamas kaip daugelio skirtingų japoniškų patiekalų priedas.Gaminama iš imbiero, kuris supjaustomas plonomis juostelėmis, nudažomas raudonai ir marinuojamas umezu, kuris atsiranda marinuojant umeboshi.

Marinuotas Imbieras rausvas, sušiams, 200 gr.

2.90 
Marinuotas smulkiai pjaustytas imbieras naudojamas kaip daugelio skirtingų japoniškų patiekalų priedas.Gaminama iš imbiero, kuris supjaustomas plonomis juostelėmis, nudažomas raudonai ir marinuojamas umezu, kuris atsiranda marinuojant umeboshi.

Marinuotas miksas Fukujinzuke (ridikai, imbieras, lotosas) 200g

3.00 
Marinuotas miksas Fukujinzuke yra japoniškų ridikų (daikonų), lotoso šaknų, imbierų, agurkų ir baklažanų mišinys, kuris yra konservuotas sojos padaže ir saldaus kepimo sake (mirino) pagrinde.

Marinuotas ridikas Tokyo Takuan, 500gr.

4.90 
Marinuotas ridikas Tokyo Takuan  - umami skonio produktas gurmanams ir ne tik.

Shibazuke Kobukuro marinuoti agurkai pjaustyti, 200gr.

2.50 

Shibazuke marinuoti pjaustyti agurkai

„Shibazuke“ yra vienas iš trijų originalių Kioto marinatų, be „Suguki“ ir „Senmaizuke“.Šis ryškiai violetinis marinuotas agurkas pagamintas iš agurkų, baklažanų, purpurinio shiso ir imbiero, marinuoto umezu (japoniškų slyvų acte). Sūrus, šiek tiek rūgštus shibazuke skonis atsiranda dėl pieno rūgšties susidarymo druskos rūgštyje.Shibazuke paprastai patiekiamas Kioto virtuvėse, tačiau palaipsniui išplito į likusią Japonijos dalį, kur jie taip pat mėgaujasi gardžiu skoniu.

Tyras tamsaus sezamo aliejus 170g

5.50 
Sezamų aliejus naudojamas salotoms, troškiniams, sriuboms, suktinukams, sušiams. Ypač skalsus, aromatingas, sveikas - japoniškas juodųjų sezamų aliejus.