“KOMBU TSUYU” Rudadumblių (DASHI) koncentruotas sultinys 500 ml.

8.40 
KOMBU TSUYU Dashi koncentruotas sultinys 500 ml.  Suteikite savo gaminimui umami skonį !Dėl skanaus, švelnaus ir pikantiško skonio Yamasa kombu rudadumblių tsuyu sriubos sultinį sunku pamiršti. Šiame koncentruotame Tsuyu taip pat yra žuvies ir šitake grybų ekstrakto, kuris dar labiau pabrėžia jo umami kokybę. Idealiai tinka ruošiant karštus patiekalus, karštuose ir šaltuose makaronų patiekaluose ir su tempūra.

Japoniški džiovinti Shiitake grybai DONKO 70 g

10.50 
Naudoti: troškiniams, salotoms, sriuboms, košeriniam maistui gaminti.

Koncengtruotas Japoniškos sriubos sultinys, Kombu Tsuyu No Moto, 1000ml.

12.90 

Koncentruotas Japoniškos sriubos sultinys, Kombu Tsuyu No Moto 1000 ml, "Ninben" Japan

Šio sultinio gamybai nenaudojami jokie gyvūninės kilmės ingredientai.

Jis gali būti naudojamas įvairiems patiekalams, tokiems kaip makaronų sriuba, padažas tempūrai, troškinti patiekalai, ryžiams ir pan. 

Premium Japoniški džiovinti Shiitake grybai DONKO 300 g

32.90 
Premium Shiitake grybai naudojami įvairiems troškiniams, salotoms, sriuboms gaminti. Japoniška triumų alternatyva. Tinka košeriniam maistui gaminti.

Saldi sakė Hon Mirin 400 ml

8.50 
Saldi sakė Hon Mirin yra vienas iš pagrindinių Japonų virtuvės ingridientų, patiekalams suteikiantis subtilų blizgumą ir švelnų skonį bei panaikinantis mėsos, žuvies ar jūros gėrybių kvapą. Ši sakė naudojama teriyaki patiekalų gaminimui.