Japoniški bulvių traškučiai -WASABI NORI, 100 gr.

2.10 
Tikruose japoniškuose traškučiuose yra subtilus aštraus wasabi ir švelnių nori jūros dumblių derinys, atspindintis autentiškus japonų virtuvės skonius. 

Kappazuke Kobukuro marinuoti agurkai pjaustyti, 200gr.

2.90 

Daruma Kappazuke Kobukuro marinuoti ir supjaustyti agurkai.

Agurkai marinuoti, supjaustyti griežinėliais/su cukrumi ir saldikliu.

Shibazuke Kobukuro marinuoti agurkai pjaustyti, 200gr.

2.90 

Shibazuke marinuoti pjaustyti agurkai

„Shibazuke“ yra vienas iš trijų originalių Kioto marinatų, be „Suguki“ ir „Senmaizuke“.Šis ryškiai violetinis marinuotas agurkas pagamintas iš agurkų, baklažanų, purpurinio shiso ir imbiero, marinuoto umezu (japoniškų slyvų acte). Sūrus, šiek tiek rūgštus shibazuke skonis atsiranda dėl pieno rūgšties susidarymo druskos rūgštyje.Shibazuke paprastai patiekiamas Kioto virtuvėse, tačiau palaipsniui išplito į likusią Japonijos dalį, kur jie taip pat mėgaujasi gardžiu skoniu.

Takanazuke, japoniškų garstyčių lapai, 500gr.

4.80 

Takanazuke, marinuoti japoniškų garstyčių lapai

Marinuotos lapinės garstyčios puikiai dera patiekiamos su baltaisiais ryžiais. Taip pat labai skanu su juo gaminti miso bei naudoti virtus makaronus (Udon).

 

TERIYAKI SKONIO Japoniški bulvių traškučiai, 100 gr.

2.50 

TERIYAKI SKONIO Japoniški bulvių traškučiai, 100 gr.

Teriyaki yra vienas iš Japonijos nacionalinių padažų. Sujungia malonų dūminį kvapą ir skonį su saldumo ir sūrumo harmonija. Mėgaukitės aukščiausios kokybės bulvių traškučiais, pagardintais šiuo autentišku japonišku skoniu. Tikruose japoniškuose traškučiuose yra subtilus aštraus wasabi ir švelnių nori jūros dumblių derinys, atspindintis autentiškus japonų virtuvės skonius.