“BENISHOUGA KOBUKURO” MARINUOTAS IMBIERAS. 200 gr.
Marinuotas smulkiai pjaustytas imbieras naudojamas kaip daugelio skirtingų japoniškų patiekalų priedas.Gaminama iš imbiero, kuris supjaustomas plonomis juostelėmis, nudažomas raudonai ir marinuojamas umezu, kuris atsiranda marinuojant umeboshi. Benishouga patiekiamas su daugeliu japoniškų patiekalų, įskaitant gyuudon, okonomiyaki ir yakisoba.
“KOMBU TSUYU” Rudadumblių (DASHI) koncentruotas sultinys 500 ml.
KOMBU TSUYU Dashi koncentruotas sultinys 500 ml. Suteikite savo gaminimui umami skonį !Dėl skanaus, švelnaus ir pikantiško skonio Yamasa kombu rudadumblių tsuyu sriubos sultinį sunku pamiršti. Šiame koncentruotame Tsuyu taip pat yra žuvies ir šitake grybų ekstrakto, kuris dar labiau pabrėžia jo umami kokybę. Idealiai tinka ruošiant karštus patiekalus, karštuose ir šaltuose makaronų patiekaluose ir su tempūra.
Aštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose (12 vnt.)
Japoniški Akitakomachi ryžiai 2kg
Jeigu norite paragauti aukščiausios kokybės baltųjų ryžių, Japoniški Akitakomachi ryžiai yra vieni geriausių dėl tobulo lipnumo. Tobulai tinka sušių, onigirių ir sašimių gaminimui. Virimo procesas - ryžius perplauti tris kartus, virimui palikti 1,5 cm vandes virš ryžių, užvirus vandeniui su ryžiais, dar pavirti 10 min ant vidutinės ugnies( konvekcinėje ties 4 ), nemaišyti, išjungus kaitrą palikti ryžius subręsti 10-15 min, nukelti puodo dangtį taip, kad nenuvarvėtų vanduo į puodą. Švelniai ryžius išimti plačiu šaukštu. Skanaus.
Japoniški shiitake grybų milteliai 40g
Japoniško stiliaus kvietiniai Udon makaronai 200g Golden Turtle
Japoniško stiliaus Udon makaronai 200g
Japoniško stiliaus YAKISOBA makaronai 150 gr.
Yakisoba makaronai atrodo panašūs į ramen makaronus, tačiau jie šiek tiek skiriasi. Jie gaminami iš kviečių ir geriausiai tinka kepti. Tradicinis yakisoba patiekalas gaminamas su plonais kiaulienos griežinėliais, morkomis, kopūstais, svogūnais ir firminiu saldžiu bei sūriu padažu. Universalumas Jus sužavės ! Galima gaminti yakisoba su vištiena, bet jei norite, galite pakeisti kiaulieną, o svarbiausia, kad jei esate vegetaras Jūs galite lengvai improvizuoti kurdamas patiekalą su daržovėmis ar ant grotelių keptu tofu.
Jūros dumblių lakštai “Shirakiku” YakiNori GREEN 10 vnt.
VEGETARŲ labiausiai vertinami jūros dumblių lakštai puikiai tinka ne tik šusiams, bet ir kitiems patiekalams, kuriems norisi suteikti traškumo arba papildomo “jūros” skonio. “YakiNori GREEN” klasės dumbliai skrudinami tokiu būdu, jog jie išlaikytų traškumą, savo tamsią, natūralią spalvą ir, žinoma, nuostabų skonį.
Jūros dumblių lakštai “Shirakiku” YakiNori GREEN 50 vnt.
VEGETARŲ labiausiai vertinami jūros dumblių lakštai puikiai tinka ne tik šusiams, bet ir kitiems patiekalams, kuriems norisi suteikti traškumo arba papildomo “jūros” skonio. “YakiNori GREEN” klasės dumbliai skrudinami tokiu būdu, jog jie išlaikytų traškumą, savo tamsią, natūralią spalvą ir, žinoma, nuostabų skonį.
Kappazuke Kobukuro marinuoti agurkai pjaustyti, 200gr.
Kinjirushi“ tarkuota wasabi pasta, 120 gr.
Šis TARKUOTAS wasabi yra unikalus būtent tuo, kad jo gamybos procese išsaugomos natūralios savybės ir skonis. Tai vieni iš natūralioje gamtoje augantys japoniški krienai, kurie turi išreikštą aštriai aitrų skonį ir kvapą. Naudojami su sushi, sashimi ir kitais termiškai neapdorotais žuvies ar jūrų gėrybių patiekalais.
Kombu Dashi vegetariškas sultinys 40 g
Koncengtruotas Japoniškos sriubos sultinys, Kombu Tsuyu No Moto, 1000ml.
Koncentruotas bonito sultinys Japoniškiems patiekalams, 1 ltr.
Dvigubai koncentruotas bonito skonio sultinys. Padėkite savo sriuboms ir padažams įgauti prabangaus pikantiškumo. Kruopščiai pagamintas ir koncentruotas, kad suteiktų dvigubą skonį. Šis sūrus sultinys saldinamas, kad išryškintų skonį, suteikiant maloniai sotų, pikantišką skonį, praturtinantį makaronų patiekalus, troškintus patiekalus ir kt. Pagardintas rudadumbliais, kad pagerintų autentišką umami skonį, šis koncentruotas sultinys tiesiog praskiedžiamas reikiamu vandens kiekiu ir naudojamas Jūsų pasirinktam patiekalui gaminti.