Rodoma 1–16 iš 42

“BENISHOUGA KOBUKURO” MARINUOTAS IMBIERAS. 200 gr.

3.90 
Marinuotas smulkiai pjaustytas imbieras naudojamas kaip daugelio skirtingų japoniškų patiekalų priedas.Gaminama iš imbiero, kuris supjaustomas plonomis juostelėmis, nudažomas raudonai ir marinuojamas umezu, kuris atsiranda marinuojant umeboshi. Benishouga patiekiamas su daugeliu japoniškų patiekalų, įskaitant gyuudon, okonomiyaki ir yakisoba. 

“KOMBU TSUYU” Rudadumblių (DASHI) koncentruotas sultinys 500 ml.

8.40 
KOMBU TSUYU Dashi koncentruotas sultinys 500 ml.  Suteikite savo gaminimui umami skonį !Dėl skanaus, švelnaus ir pikantiško skonio Yamasa kombu rudadumblių tsuyu sriubos sultinį sunku pamiršti. Šiame koncentruotame Tsuyu taip pat yra žuvies ir šitake grybų ekstrakto, kuris dar labiau pabrėžia jo umami kokybę. Idealiai tinka ruošiant karštus patiekalus, karštuose ir šaltuose makaronų patiekaluose ir su tempūra.

Aštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose (12 vnt.)

9.10 
Aštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose - naudojami sriubų, troškinių, padažų gaminimui. Tai tradicinio buljono kubelių alternatyva mėgstantiems aštrų ir sveiką maistą. Indijos skonis japoniškai.

Japoniški Akitakomachi ryžiai 2kg

19.80 
Jeigu norite paragauti aukščiausios kokybės baltųjų ryžių, Japoniški Akitakomachi ryžiai yra vieni geriausių dėl tobulo lipnumo. Tobulai tinka sušių, onigirių ir sašimių gaminimui. Virimo procesas - ryžius perplauti tris kartus, virimui palikti 1,5 cm vandes virš ryžių, užvirus vandeniui su ryžiais, dar pavirti 10 min ant vidutinės ugnies( konvekcinėje ties 4 ), nemaišyti, išjungus kaitrą palikti ryžius subręsti 10-15 min, nukelti puodo dangtį taip, kad nenuvarvėtų vanduo į puodą. Švelniai ryžius išimti plačiu šaukštu. Skanaus.

Japoniški džiovinti Shiitake grybai DONKO 70 g

10.50 
Naudoti: troškiniams, salotoms, sriuboms, košeriniam maistui gaminti.

Japoniški shiitake grybų milteliai 40g

7.30 
Japoniškų Shiitake grybų milteliai - patogi ir universali alternatyva grybams. Nereikia pjaustyti, belieka tik užberti ant mėgstamo bet kokio patiekalo ir šiek tiek palaukti kol milteliai išbrinks ir skonis atsiskleis. Ir užtenka vos mažo žiupsnelio!

Japoniško stiliaus kvietiniai Udon makaronai 200g Golden Turtle

1.10 
Japoniško stiliaus Udon makaronai yra tirštų, kvietinių miltų makaronų rūšis, dažnai naudojama japonų virtuvėje. Jie dažnai patiekiami karšti kaip paprasčiausia makaronų sriuba, kaip kake udon, švelniai paskanintame sultinyje, vadinamame kakejiru, kuris gaminamas iš dashi, sojos padažo ir mirino.

Japoniško stiliaus Udon makaronai 200g

1.15 
Japoniško stiliaus Udon makaronai yra tirštų, kvietinių miltų makaronų rūšis, dažnai naudojama japonų virtuvėje. Jie dažnai patiekiami karšti kaip paprasčiausia makaronų sriuba, kaip kake udon, švelniai paskanintame sultinyje, vadinamame kakejiru, kuris gaminamas iš dashi, sojos padažo ir mirino.

Japoniško stiliaus YAKISOBA makaronai 150 gr.

1.00 
Yakisoba makaronai atrodo panašūs į ramen makaronus, tačiau jie šiek tiek skiriasi. Jie gaminami iš kviečių ir geriausiai tinka kepti. Tradicinis yakisoba patiekalas gaminamas su plonais kiaulienos griežinėliais, morkomis, kopūstais, svogūnais ir firminiu saldžiu bei sūriu padažu. Universalumas Jus sužavės ! Galima gaminti yakisoba su vištiena, bet jei norite, galite pakeisti kiaulieną, o svarbiausia, kad jei esate vegetaras Jūs galite lengvai improvizuoti kurdamas patiekalą su daržovėmis ar ant grotelių keptu tofu.

Jūros dumblių lakštai “Shirakiku” YakiNori GREEN 10 vnt.

3.30 
VEGETARŲ labiausiai vertinami jūros dumblių lakštai puikiai tinka ne tik šusiams, bet ir kitiems patiekalams, kuriems norisi suteikti traškumo arba papildomo “jūros” skonio. “YakiNori GREEN” klasės dumbliai skrudinami tokiu būdu, jog jie išlaikytų traškumą, savo tamsią, natūralią spalvą ir, žinoma, nuostabų skonį.

Jūros dumblių lakštai “Shirakiku” YakiNori GREEN 50 vnt.

8.30 
VEGETARŲ labiausiai vertinami jūros dumblių lakštai puikiai tinka ne tik šusiams, bet ir kitiems patiekalams, kuriems norisi suteikti traškumo arba papildomo “jūros” skonio. “YakiNori GREEN” klasės dumbliai skrudinami tokiu būdu, jog jie išlaikytų traškumą, savo tamsią, natūralią spalvą ir, žinoma, nuostabų skonį.

Kappazuke Kobukuro marinuoti agurkai pjaustyti, 200gr.

2.50 

Daruma Kappazuke Kobukuro marinuoti ir supjaustyti agurkai.

Agurkai marinuoti, supjaustyti griežinėliais/su cukrumi ir saldikliu.

Kinjirushi“ tarkuota wasabi pasta, 120 gr.

6.50 
Šis TARKUOTAS wasabi yra unikalus būtent tuo, kad jo gamybos procese išsaugomos natūralios savybės ir skonis. Tai vieni iš natūralioje gamtoje augantys japoniški krienai, kurie turi išreikštą aštriai aitrų skonį ir kvapą. Naudojami su sushi, sashimi ir kitais termiškai neapdorotais žuvies ar jūrų gėrybių patiekalais.

Kombu Dashi vegetariškas sultinys 40 g

4.50 
Kombu Dashi vegetariškas sultinys yra nuostabus sprendimas tiems, kurie neturi laiko laukti sveiko maisto. Greitai ir patogiai pasigaminkite sultinį visur, nesvarbu ar esate namie, darbe, ar net išvykę!

Koncengtruotas Japoniškos sriubos sultinys, Kombu Tsuyu No Moto, 1000ml.

12.90 

Koncentruotas Japoniškos sriubos sultinys, Kombu Tsuyu No Moto 1000 ml, "Ninben" Japan

Šio sultinio gamybai nenaudojami jokie gyvūninės kilmės ingredientai.

Jis gali būti naudojamas įvairiems patiekalams, tokiems kaip makaronų sriuba, padažas tempūrai, troškinti patiekalai, ryžiams ir pan. 

Koncentruotas bonito sultinys Japoniškiems patiekalams, 1 ltr.

14.90 
Dvigubai koncentruotas bonito skonio sultinys. Padėkite savo sriuboms ir padažams įgauti prabangaus pikantiškumo. Kruopščiai  pagamintas ir koncentruotas, kad suteiktų dvigubą skonį. Šis sūrus sultinys saldinamas, kad išryškintų skonį, suteikiant maloniai sotų, pikantišką skonį, praturtinantį makaronų patiekalus, troškintus patiekalus ir kt. Pagardintas rudadumbliais, kad pagerintų autentišką umami skonį, šis koncentruotas sultinys tiesiog praskiedžiamas reikiamu vandens kiekiu ir naudojamas Jūsų pasirinktam patiekalui gaminti.