Rodyti įrankių juostą
Buldak AŠtrūs vištienos skonio makaronai
Uždaryti

Buldak aštrūs vištienos skonio makaronai 140g

2.30
Buldak aštrūs vištienos skonio makaronai buvo sukurti kompanijos Sam Yang tam, kad sužavėti žmones ypatingai karštais, bet ir be galo skaniais makaronais. Šie makaronai yra geriausias pasirinkimas aštraus maisto bei iššūkių mėgėjams.
Išparduota
Hinode Hon Mirin ryžių vynas kepimui 400 ml
Uždaryti

Saldi sakė Hon Mirin 400 ml

5.00
Saldi sakė Hon Mirin yra vienas iš pagrindinių Japonų virtuvės ingridientų, patiekalams suteikiantis subtilų blizgumą ir švelnų skonį bei panaikinantis mėsos, žuvies ar jūros gėrybių kvapą.
Vegan Otafuku OKONOMI padažas
Uždaryti

Vegan Otafuku OKONOMI padažas 500ml

5.50
Tikras japonijos skonis - Otafuku OKONOMI padažas. Naudojams omletų, makaronų ir mėsos patiekalų pagardinimui umami skoniu . Jis gaminamas maišant maždaug 20 skirtingų prieskonių rūšių su daugybe vaisių ir daržovių. Otafuku „Okonomi“ padažui būdingas švelnus saldumas ir turtingas kruopščiai parinktų datulių skonis. 
Vegan Otafuku YAKISOBA padažas Tokyo 1 rinkinys
Uždaryti

Vegan Otafuku YAKISOBA padažas 500ml

5.50
Tikras japonijos skonis - Otafuku YAKISOBA padažas. Naudojams omletų, makaronų ir mėsos patiekalų pagardinimui umami skoniu. Turintis sodrų ir aštrų skonį, panašų į Vusteršyro padažą, šis butelis Otafuku Jakisobos padažo sujungia sojos padažo, pomidorų, svogūnų, morkų ir česnakų skonį su datulių, persikų, apelsinų ir obuolių vaisių saldumu. Naudojams omletų, makaronų ir mėsos patiekalų pagardinimui unikaliu japonišku skoniu.
VEGAN Bibimen aštrūs šalto paruošimo makaronai
Uždaryti

Vegetariški Bibim men aštrūs makaronai 130g

1.90
Vegetariški Bibim men aštrūs makaronai išsiskiria tuo, kad jie išverdami, tačiau valgomi atvėsinti.Kaip gaminti:
  1. Įdėti makaronus į verdantį vandenį ir virti 3-4 minutes
  2. Išpilti karštą vandenį ir praskalauti šaltu vandeniu (1-2 kartus kol makaronai taps šalti)
  3. Išpylus visą vandenį sumaišyti su Bibim men padažu ir serviruoti