Rodyti įrankių juostą
Uždaryti

“BENISHOUGA KOBUKURO” MARINUOTAS IMBIERAS. 200 gr.

4.80
Marinuotas smulkiai pjaustytas imbieras naudojamas kaip daugelio skirtingų japoniškų patiekalų priedas.Gaminama iš imbiero, kuris supjaustomas plonomis juostelėmis, nudažomas raudonai ir marinuojamas umezu, kuris atsiranda marinuojant umeboshi. Benishouga patiekiamas su daugeliu japoniškų patiekalų, įskaitant gyuudon, okonomiyaki ir yakisoba. 
Uždaryti

Kappazuke Kobukuro marinuoti agurkai pjaustyti, 200gr.

3.40

Daruma Kappazuke Kobukuro marinuoti ir supjaustyti agurkai.

Agurkai marinuoti, supjaustyti griežinėliais/su cukrumi ir saldikliu.
Uždaryti

Koncengtruotas Japoniškos sriubos sultinys, Kombu Tsuyu No Moto, 1000ml.

16.70

Koncentruotas Japoniškos sriubos sultinys, Kombu Tsuyu No Moto 1000 ml, "Ninben" Japan

Šio sultinio gamybai nenaudojami jokie gyvūninės kilmės ingredientai.

Jis gali būti naudojamas įvairiems patiekalams, tokiems kaip makaronų sriuba, padažas tempūrai, troškinti patiekalai, ryžiams ir pan. 

Uždaryti

Koncentruotas bonito sultinys Japoniškiems patiekalams, 1 ltr.

14.90
Dvigubai koncentruotas bonito skonio sultinys. Padėkite savo sriuboms ir padažams įgauti prabangaus pikantiškumo. Kruopščiai  pagamintas ir koncentruotas, kad suteiktų dvigubą skonį. Šis sūrus sultinys saldinamas, kad išryškintų skonį, suteikiant maloniai sotų, pikantišką skonį, praturtinantį makaronų patiekalus, troškintus patiekalus ir kt. Pagardintas rudadumbliais, kad pagerintų autentišką umami skonį, šis koncentruotas sultinys tiesiog praskiedžiamas reikiamu vandens kiekiu ir naudojamas Jūsų pasirinktam patiekalui gaminti. 
Uždaryti

Marinuotas ridikas Tokyo Takuan, 500gr.

5.80
Marinuotas ridikas Tokyo Takuan  - umami skonio produktas gurmanams ir ne tik.
Uždaryti

Ochazuke Nori ryžių prieskoniai (Furikake), 4 porcijos

4.80
Šią prekę mėgsta visi – nuo ​​vaikų iki pagyvenusių žmonių.  Pirmą kartą jis buvo pristatytas 1952 m., o dabar tapo vienu mėgstamiausių Japonijos prieskonių.Jis puikiai tinka, kai esate užsiėmęs ir neturite daug laiko bet jaučiatės alkanas!Lengvas ir greitas paruošimo būdas: sudėkite ochazuke (arbatos ir ryžių) pagrindo ingredientus į ryžių dubenį, užpilkite karštu vandeniu ir valgykite!Be Nori (džiovintų jūros dumblių), ruošiamą patiekalą galima papildomai pagardinti ir kitais www.manojaponija.lt prekiaujamais prieskoniais.Proporcijos: Į dubenį įpilkite apie 100 gramų virtų ryžių. Ant viršaus uždėkite ochazuke (galima ir daugiau prieskonių) ir užpilkite apie 150 ml karšto vandens.
Hinode Hon Mirin ryžių vynas kepimui 400 ml
Uždaryti

Saldi sakė Hon Mirin 400 ml

7.90
Saldi sakė Hon Mirin yra vienas iš pagrindinių Japonų virtuvės ingridientų, patiekalams suteikiantis subtilų blizgumą ir švelnų skonį bei panaikinantis mėsos, žuvies ar jūros gėrybių kvapą. Ši sakė naudojama teriyaki patiekalų gaminimui.
Uždaryti

Shibazuke Kobukuro marinuoti agurkai pjaustyti, 200gr.

3.40

Shibazuke marinuoti pjaustyti agurkai

„Shibazuke“ yra vienas iš trijų originalių Kioto marinatų, be „Suguki“ ir „Senmaizuke“.Šis ryškiai violetinis marinuotas agurkas pagamintas iš agurkų, baklažanų, purpurinio shiso ir imbiero, marinuoto umezu (japoniškų slyvų acte). Sūrus, šiek tiek rūgštus shibazuke skonis atsiranda dėl pieno rūgšties susidarymo druskos rūgštyje.Shibazuke paprastai patiekiamas Kioto virtuvėse, tačiau palaipsniui išplito į likusią Japonijos dalį, kur jie taip pat mėgaujasi gardžiu skoniu.
Uždaryti

SUSHIYO FURIKAKE YASAI 200 gr.

16.60
Japoniškas daržovių mišinys, naudojamas kaip užpilas.  Šis įvairių daržovių miksas-Furikake dažniausiai naudojamas garuose virtų ryžių ir makaronų apibarstymui naudojamas salotoms, sriuboms, makaronams ir sušių vyniotiniams gaminti.
-7%
Uždaryti

Takanazuke, japoniškų garstyčių lapai, 500gr.

5.10

Takanazuke, marinuoti japoniškų garstyčių lapai

Marinuotos lapinės garstyčios puikiai dera patiekiamos su baltaisiais ryžiais. Taip pat labai skanu su juo gaminti miso bei naudoti virtus makaronus (Udon).

 
Tokyo 1 rinkinys
Uždaryti

Tyras tamsaus sezamo aliejus 170g

6.49
Sezamų aliejus naudojamas salotoms, troškiniams, sriuboms, suktinukams, sušiams. Ypač skalsus, aromatingas, sveikas - japoniškas juodųjų sezamų aliejus.
Vegan Otafuku OKONOMI padažas
Uždaryti

Vegan Otafuku OKONOMI padažas 500ml

6.70
Tikras japonijos skonis - Otafuku OKONOMI padažas. Naudojams omletų, makaronų ir mėsos patiekalų pagardinimui umami skoniu . Jis gaminamas maišant maždaug 20 skirtingų prieskonių rūšių su daugybe vaisių ir daržovių. Otafuku „Okonomi“ padažui būdingas švelnus saldumas ir turtingas kruopščiai parinktų datulių skonis. 
Vegan Otafuku YAKISOBA padažas Tokyo 1 rinkinys
Uždaryti

Vegan Otafuku YAKISOBA padažas 500ml

5.99
Tikras japonijos skonis - Otafuku YAKISOBA padažas. Naudojams omletų, makaronų ir mėsos patiekalų pagardinimui umami skoniu. Turintis sodrų ir aštrų skonį, panašų į Vusteršyro padažą, šis butelis Otafuku Jakisobos padažo sujungia sojos padažo, pomidorų, svogūnų, morkų ir česnakų skonį su datulių, persikų, apelsinų ir obuolių vaisių saldumu. Naudojams omletų, makaronų ir mėsos patiekalų pagardinimui unikaliu japonišku skoniu.
Yakisoba virti makaronai su padažu 2 porcijos
Uždaryti

YAKISOBA VIRTI MAKARONAI SU YAKISOBA PADAŽU 2 porcijos 370 gr.

5.70
Skanūs, tikri japoniški makaronai „Yakisoba Stir Fry“.Prekę sudaro - dvi pakuotės Otafuku garsiųjų „Yakisoba Japanese Stir Fry Noodles“ su dviem padažo pakeliais. Tikras greito maisto restorano stilius su tirštais, kvapniais makaronais, kurie tikrai Jus paliks patenkintais.Sveikas ir maistingas – puikus mažai riebus maistas, tinkantis svorio mažinimui ir treniruotėms, kartu suteikiantis energiją visai dienai. Sudėtyje nėra cholesterolio. Sudėtyje yra kalcio ir geležies. Pagaminti skanų karštą patiekalą, džiuginantį jūsų pojūčius, užtrunka vos kelias minutes.Lengva paruošti – tereikia pašildyti makaronus ir padažą bei skanauti su mėgstamomis daržovėmis ir baltymais. Tinka jautienos ar vištienos patiekalams, kurie niekada nenuvils.Idealus pagalbininkas Jūsų užimtam gyvenime. Lengvai paruošiamas japoniškas skanėstas dirbantiesiems, užimtiems tėvams, studentams ir visiems, turintiems ribotą laiką.
Uždaryti

YAKISUSHINORI ZENKEI GOLD jūros dumblių lakštai 50 vnt.

14.90
Labiausiai vertinami jūros dumblių lakštai puikiai tinka ne tik šusiams, bet ir kitiems patiekalams, kuriems norisi suteikti traškumo arba papildomo “jūros” skonio. “Yakisushinori Gold” klasės dumbliai skrudinami tokiu būdu, jog jie išlaikytų traškumą, savo tamsią, natūralią spalvą ir, žinoma, nuostabų skonį.