GOLDEN CURRY aštrus padažas kubeliuose 12 porcijų, 220 gr.

8.90 
Ka yra Aštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose ? :

Kuo įdomūs aštrūs GOLDEN japoniško kario(curry) kubeliai ?

Kari mišinį sudarantys prieskoniai sudaro daug priešuždegiminių junginių, todėl jo vartojimas gali padėti pagerinti širdies darbą ir sureguliuoti cukraus kiekį kraujyje. O svarbiausia – kari buljono tipo kubelis ženkliai paskanina bet kokį troškinį ar sriubą aštriu egzotiniu skoniu.

Šiek tiek istorijos

Apie 1800 metus,  į Japoniją kari atvežė britai. Nuo to laiko šio skonio patiekalai plačiai paplito visoje Japonijoje dėl unikalaus umami skonio. Lyginant su indiškuoju kari variantu, japoniškas yra švelnesnis ir šiek tiek saldesnis.

Aštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose – kaip naudoti ?

  1. Užvirinkite vandenį.
  2. Įdėkite daržovių, tokių kaip bulvės, topinambai ar morkos.
  3. Atskirai pakepinkite smulkiai supjaustutą mėsą arba faršą su svogūnais arba be jų.
  4. Baigiant virti daržoves, nupilkite vandenį palikdami tik tiek, kad būtų apsemtos viršuje vos per 1 cm.
  5. Sudėkite pakepintą mėsą arba faršą.
  6. Sulaužykite kario kubelių plytelę ir pridėkite reikalingą kubelių kiekį į ruošiamą patiekalą. 1 kubelis – 1 porcija.
  7. Gerai išmaišykite, palaikykite apie 5 minutes ir tada patiekite su ryžiais.

Įdomūs faktai

  • Visi žinome, kad antros dienos barščiai yra daug skanesni. Tai galioja ir patiekalams su kari padažu.
  • Kari(curry) padažas labai skanu su karbonadu.
Sudėtis: KVIEČIŲ MILTAI, augaliniai aliejai (palmių aliejus, rapsų aliejus), druska, cukrus, kario milteliai 6% (ciberžolė, kalendra, kmynai, ožragės, pipirai, čili pipirai, prieskoniai) prieskoniai, E150a, E621, E296, E627, E631. 

Japoniškas majonezas Kewpie 500 g

9.20 
Japoniškas majonezas Kewpie 500 g yra pagamintas tik su kiaušinių tryniais, kad būtų sotesnis, pikantiškesnis skonis! Jokių konservantų!

KOKUMOTSU RYŽIŲ ACTAS, 500 ml.

6.50 
Otafuku ryžių actas 500mlTai švelnus ir saldus suši actas, pagamintas iš Hiroshima Kamo plynaukštės vandens. Jis tinka įvairiems sušiams su harmoningu actu, kuris suteikia ir išlaiko ingredientų skonį. 

Vegan Otafuku OKONOMI padažas 500ml

8.50 
Tikras japonijos skonis - Otafuku OKONOMI padažas. Naudojams omletų, makaronų ir mėsos patiekalų pagardinimui umami skoniu . Jis gaminamas maišant maždaug 20 skirtingų prieskonių rūšių su daugybe vaisių ir daržovių. Otafuku „Okonomi“ padažui būdingas švelnus saldumas ir turtingas kruopščiai parinktų datulių skonis. 

Vegan Otafuku YAKISOBA padažas 500ml

8.50 
Tikras japonijos skonis - Otafuku YAKISOBA padažas. Naudojams omletų, makaronų ir mėsos patiekalų pagardinimui umami skoniu. Turintis sodrų ir aštrų skonį, panašų į Vusteršyro padažą, šis butelis Otafuku Jakisobos padažo sujungia sojos padažo, pomidorų, svogūnų, morkų ir česnakų skonį su datulių, persikų, apelsinų ir obuolių vaisių saldumu. Naudojams omletų, makaronų ir mėsos patiekalų pagardinimui unikaliu japonišku skoniu.

Yakiniku no Tare barbekiu padažas aštrus 300g

5.30 
Aštrusis "Yakiniku no tare" arba "Keptos mėsos padažas" yra su korėjietiška čili pasta, kuri įsigeria į mėsą ruošimo metu. Todėl pukiai tiks aštrių "grill" patiekalų fanams!Skystas barbekiu padažas Japonijoje yra begalo populiarus. Be jo neišsiverčia "Yakiniku" restoranai. Šiuose restoranuose galima įsigyti žalios mėsos ir pasikepti ją kartu su draugais and didelio grilio stalo viduryje. Vienintelis prieskonis, kuris išryskina aukštos kokybės mėsos skonį yra "Yakiniku" keptos mėsos padažas, į kurį įprastai mirkoma ką tik iškepta mėsa.

Yakiniku no Tare barbekiu padažas sojų skonio 300g

5.60 
Sojos skonio "Yakiniku no tare" arba "Keptos mėsos padažas" yra su sojos padažu ir džiovintomis lapinėmis daržovėmis. Šis tradicinis padažas pasižymi universalumu ir yra tinkamas įvairioms mėsoms, nes sustipriną pačios mėsos skonį!Skystas barbekiu padažas Japonijoje yra begalo populiarus. Be jo neišsiverčia "Yakiniku" restoranai. Šiuose restoranuose galima įsigyti žalios mėsos ir pasikepti ją kartu su draugais and didelio grilio stalo viduryje. Vienintelis prieskonis, kuris išryskina aukštos kokybės mėsos skonį yra "Yakiniku" keptos mėsos padažas, į kurį įprastai mirkoma ką tik iškepta mėsa.