Rodoma 1–16 iš 18

Aka miso pasta 500 g

9.30 

Be GMO ir be Glitimo!

Aka miso pasta- yra raudonoji miso pasta, kuri fermentuojama su miežiais, vietoje ryžių! Tai, jai suteikia tamsesnę spalvą ir tauresnį, bei sūresnį skonį!Ši miso tinka ne tik miso sriubai gaminti, bet ir riebių patiekalų gamyboje!

Japoniškas Kimchi marinato padažas 450g

10.80 
Japoniškas Kimchi marinato padažas suteikia bet kokiam jūsų gaminamam patiekalui išraiškingą ir maloniai aitrų skonį. Puikus antioksidantas!

Japoniško stiliaus YAKISOBA makaronai 150 gr.

1.00 
Yakisoba makaronai atrodo panašūs į ramen makaronus, tačiau jie šiek tiek skiriasi. Jie gaminami iš kviečių ir geriausiai tinka kepti. Tradicinis yakisoba patiekalas gaminamas su plonais kiaulienos griežinėliais, morkomis, kopūstais, svogūnais ir firminiu saldžiu bei sūriu padažu. Universalumas Jus sužavės ! Galima gaminti yakisoba su vištiena, bet jei norite, galite pakeisti kiaulieną, o svarbiausia, kad jei esate vegetaras Jūs galite lengvai improvizuoti kurdamas patiekalą su daržovėmis ar ant grotelių keptu tofu.

Katsuo Dashi bonito sultinys 48 g

5.80 
Katsuo Dashi sultinys yra nuostabus sprendimas tiems, kurie neturi laiko laukti sveiko maisto. Greitai ir patogiai pasigaminkite sultinį visur, nesvarbu ar esate namie, darbe, ar net išvykę!

Kombu Dashi vegetariškas sultinys 40 g

4.50 
Kombu Dashi vegetariškas sultinys yra nuostabus sprendimas tiems, kurie neturi laiko laukti sveiko maisto. Greitai ir patogiai pasigaminkite sultinį visur, nesvarbu ar esate namie, darbe, ar net išvykę!

La-Yu čili aliejus 33 ml

4.50 
La-Yu čili aliejus- kombinacija, kuri suartina minkštumą ir aštrumą. Tinka sriuboms, salotoms, kepsniams, troškiniams, užtepėlėms.

Natūralus sojų padažas YAMASA TAKUJO SHOYU 150ml

3.40 
Originalus „YAMASA“ sojų padažas. Puikiai tinka kaip virimo padažas ar stalo pagardas - natūraliai gaminamas iš sojos pupelių, kviečių, vandens ir druskos.

Neaštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose (12 vnt.)

9.50 
Neaštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose naudojami sriubų, troškinių, padažų gaminimui. Tai tradicinio buljono kubelių alternatyva mėgstantiems švelnaus skonio ir sveiką maistą.

Otafuku saldus ryžių actas sušiams 500ml

7.20 
Otafuku saldus ryžių actas sušiams padės Jums pagaminti tikrai skanius sušius namuose. Jis tiks ir ryžių su jūros gėrybėmis patiekalų pagardinimui.

Saldi sakė Hon Mirin 400 ml

8.50 
Saldi sakė Hon Mirin yra vienas iš pagrindinių Japonų virtuvės ingridientų, patiekalams suteikiantis subtilų blizgumą ir švelnų skonį bei panaikinantis mėsos, žuvies ar jūros gėrybių kvapą. Ši sakė naudojama teriyaki patiekalų gaminimui.

Sencha žalioji japoniška arbata 40 g

5.49 
Sencha žalioji japoniška arbata - populiariausia žalioji arbata Japonijoje, joje skonio tradicijos išsaugotos nuo 1738m.

SHINSHU Aka miso pasta 350 gr.

4.00 

Shishu Aka miso pasta- yra raudonoji miso pasta, kuri fermentuojama su miežiais, vietoje ryžių! Tai, jai suteikia tamsesnę spalvą ir tauresnį, bei sūresnį skonį!Ši miso tinka ne tik miso sriubai gaminti, bet ir riebių patiekalų gamyboje!

Shinshu Miso Pasta (White) 350gr.

4.10 

Shinshu  miso pasta- yra šviesi miso pasta, kuri savo sudėtyje turi mažiau druskos ir pasižymi lengvesniu skoniu.Ši miso tinka ne tik miso sriubai gaminti, bet ir kitų patiekalų gamyboje!

Shirakiku traškūs, kepti ir džiovinti svogūnai 1000 g

12.30 
SHIRAKIKU TRAŠKŪS, KEPTI IR DŽIOVINTI SVOGŪNAI - JŪSŲ NEATSKIRIAMAS DRAUGAS VIRTUVĖJE.

Shirakiku Wakame džiovinti jūros dumbliai 60 g

5.60 
SHIRAKIKU Wakame džiovinti jūros dumbliai gaminami pagal tradicinį azijos  receptą, kurio dėka Shirakiku Wakame džiovinti jūros dumbliai turi nepamirštamą skonį.

Sojų tofu 349g

3.40 
Sojų tofu nebrangi, universali ir daug baltymų turinti mėsos alternatyva, kuri gali būti Jūsų sveikos mitybos dalis! Tobulai tinka greitoms ir maistingoms miso sriuboms ruošti.