Naujos prekės
Japoniški Akitakomachi ryžiai 2kg
Jeigu norite paragauti aukščiausios kokybės baltųjų ryžių, Japoniški Akitakomachi ryžiai yra vieni geriausių dėl tobulo lipnumo. Tubulai tinka sušių, onigirių ir sašimių gaminimui. Virimo procesas - ryžius perplauti tris kartus, virimui palikti 1,5 cm vandes virš ryžių, užvirus vandeniui su ryžiais, dar pavirti 15 min ant vidutinės ugnies( konvekcinėje ties 4 ), nemaišyti, išjungus kaitrą, palikti ryžius subręsti 10-15 min, nukelti puodo dangtį taip, kad nenuvarvėtų vanduo į puodą. Švelniai ryžius išimti plačiu šaukštu. Skanaus.
Marinuotas daržovių miksas Tenjinzuke (agurkai, ridikas, dumbliai) 200g
Marinuotas miksas Tenjinzuke yra daržovių, tokių kaip agurkai, ridikai (daikon), morkos ir jūros dumbliai, imbieras, supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais, mišinys.
Marinuotas miksas Fukujinzuke (ridikai, imbieras, lotosas) 200g
Marinuotas miksas Fukujinzuke yra japoniškų ridikų (daikonų), lotoso šaknų, imbierų, agurkų ir baklažanų mišinys, kuris yra konservuotas sojos padaže ir saldaus kepimo sake (mirino) pagrinde.
Pramoginis saldumynų komplektas 8 vnt.
Japonijoje populiarus pramoginis saldumynų rinkinys vaikus ir suaugusius nustebins spalvomis, kvapais, skoniais ir vaizdais.
Mano Japonija Rinkinys – Japoniškos agurkų salotos
Japoniškos agurkų salotos namuose!TINKA SU – šias agurkų salotas galima valgyti vienas bei naudoti kaip garnyrą prie omleto ar keptos mėsos.*Beja, šių agurkų salotų skystis, kuris liks nuo agurkų marinavimo, puikiai tiks užpilti ant tofu su Iceberg salotų plėšytais lapeliais.
Mano Japonija Rinkinys – Suši namuose
Mano Japonija Rinkinys – Suši namuose susideda iš dvieju sojos padažų ,jūros dumblių, ryžiu, suši acto, wasabi ir kas be ko bambukinio suši gaminimo kilimėlio.
Marinuotas ridikas daikon su bonito dribsniais 400g
Marinuotas ridikas su bonito(vytinto tuno drožlėmis) - umami skonio produktas gurmanams ir ne tik
Furikake prieskoniai ryžiams jūros dumbliai ir bonito 40g
Furikake prieskoniai ryžiams - jūros dumblių ir vytinto tuno drožlių (bonito) derinys, naudojamas ryžių, kuskuso, grikių, kiaušinienės ar omleto paskaninimui ir praturtinimui svarbiais mikroelemntais.
Panko džiūvėsėliai 1kg
Panko džiūvėsėliai - yra japoniško stiliaus duonos trupiniai, pagaminti iš baltos duonos be plutos. Dėl to gaunamas lengvesnis, purenis duonos trupinys, kuris sugeria mažiau riebalų ir lieka traškesnis ilgiau nei tradiciniai trupiniai.
Japoniškų blynų mišinys 300g
Japoniškų blynų mišinys supaprastins pusryčių gamybą ir padės nustebint artimuosius, o ypač vaikus. Blynai bus panašus į sufle dėl savo purumo, o kiekvienas kąsnis tirps lyg valgant debesį.
Japoniška Mio Putojanti Sake 300ml
Japoniška Mio Putojanti Sake sukurta džiaugtis jos originaliu skoniu ir vaizdu. Elegantiško mėlyno buteliuko dėka buvo sukurtas unikalus gėrimo stilius, fermentacijai naudojant tik japoniškus ryžius, tyrą vandenį, gautą gėrimą lengvai prisotinant tradicine putojančių gėrimų angliarūgšte.
Katsuobushi bonito tuno drožlės 40g
Katsuobushi bonito tuno drožlės naudojamos japoniškų udon ir soba sriubų skysčio virimui. Taip pat dera ryžių, omletų pagardinimui suteikiant išskirtinį ir nepamirštamą umami skonį. Vegetariškas umami skonio šaltinis - Shiitake grybai.
Visos prekės
ACTIVE Gold skystas kolagenas 500ml
Maisto papildas rekomenduojamas sportuojantiems arba aktyviai gyvenantiems (geriamas kolagenas) Gold Collagen Active su saldikliu. Dėžutėje yra 10 vnt orui nepralaidžių (50ml) stiklinių buteliukų. Naudojimas - 10 dienų geriama po vieną buteliuką kas du mėnesius.
Aštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose (8 vnt.)
Aštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose - naudojami sriubų, troškinių, padažų gaminimui. Tai tradicinio buljono kubelių alternatyva mėgstantiems aštrų ir sveiką maistą. Indijos skonis japoniškai.
Bambukinis suši gaminimo kilimėlis 24 cm
Bambukinis suši gaminimo kilimėlis - yra iš bambuko ir medvilnės virvelės padarytas kilimėlis, naudojamas gaminant sušį ir kitą maistą.
Cup Noodles makaronai su kariu 67 g
Cup Noodle makaronai su kariu pagaminami vos per 3 minutes! Pajuskite pačių pirmųjų greitai paruošiamų japoniškų makaronų skonį!
Cup Noodles makaronai su krevetėmis 63 g
Cup Noodles makaronai su krevetėmis pagaminami vos per 3 minutes! Pajuskite pačių pirmųjų greitai paruošiamų japoniškų makaronų skonį!
Cup Noodles makaronai su vištiena ir shiitake 63 g
Cup Noodles makaronai su vištiena ir shiitake pagaminami vos per 3 minutes! Pajuskite pačių pirmųjų greitai paruošiamų japoniškų makaronų skonį!
Daruma Udon makaronai 1kg
Daruma Udon makaronai yra tirštų, kvietinių miltų makaronų rūšis, dažnai naudojama japonų virtuvėje. Jie dažnai patiekiami karšti kaip paprasčiausia makaronų sriuba, kaip kake udon, švelniai paskanintame sultinyje, vadinamame kakejiru, kuris gaminamas iš dashi, sojos padažo ir mirino.
Fueru Wakame džiovinti jūros dumbliai 50 g
Fueru Wakame džiovinti jūros dumbliai gaminami pagal tradicinį japonų receptą, kurio dėka Fueru Wakame džiovinti jūros dumbliai turi nepamirštamą skonį.
Furikake prieskoniai ryžiams jūros dumbliai ir bonito 40g
Furikake prieskoniai ryžiams - jūros dumblių ir vytinto tuno drožlių (bonito) derinys, naudojamas ryžių, kuskuso, grikių, kiaušinienės ar omleto paskaninimui ir praturtinimui svarbiais mikroelemntais.
Futo Udon Kitsune makaronai (trys porcijos) 670 g
Pakuotėje yra viskas, ko reikia norint pagaminti tris porcijas - ypač stori udon makaronai su keptais tofu paplotėliais, autentiškas sojos padažas ir umami skonį suteikiantys japoniški „bonito dashi“ (vytintų tuno drožlių) milteliai! Be to, šie greito paruošimo makaronai yra virti o ne kepti, kad šis skanus patiekalas būtų sveikas ir ypač patogiai paruošiamas. Tikras išsigelbėjimas dirbantiems tėvams, kurių vaikai mokosi nuotoliniu būdu ir savarankiškai turi pasigaminti maistą.
Futo Udon Tanuki makaronai (trys porcijos) 670 g
Pakuotėje yra viskas, ko reikia norint pagaminti tris porcijas - ypač stori udon makaronai, tempura trupiniai, skystas bonito sultinys ir umami skonį suteikiantys japoniški „bonito dashi“ (vytintų tuno drožlių) milteliai! Be to, šie greito paruošimo makaronai yra virti o ne kepti, kad šis skanus patiekalas būtų sveikas ir ypač patogiai paruošiamas. Tikras išsigelbėjimas dirbantiems tėvams, kurių vaikai mokosi nuotoliniu būdu ir savarankiškai turi pasigaminti maistą.
Genen Shoyu sojos padažas 500 ml
Japonijos gamintojo "Yamasa" Genen Shoyu sojos padažas yra klasikiis, natūraliai gaminamas ir sumažintos druskos.
Grynų sezamų sėklų pasta BLACK 120g
Sezamų pastos paskirtis - tepama ant pyragų, sveikuoliškų sausainių, baltos duonos, naudojama įvarių patiekalų pagardinimu ir konditerijoje.
Grynų sezamų sėklų pasta WHITE 120g
Geriausiai tinka įmaišant į sultinį, troškinį, gaminant ramenus, padažus, užtepėles.
Hitokuchi Kabukiage saldžiasūriai ryžių krekeriai 100g
Hitokuchi Kabukiage saldžiasūriai ryžių krekeriai vieno kąsnio dydžio saldžiasūriai krekeriai ,kuriuos lengva įsidėti į burną ir kuiuos tikrai galima valgyti dideliais kiekiais.
Imbiero pasta Oroshi Nama 42 g
Imbiero pasta Oroshi Nama - aromatinga ir tiršta imbiero pasta iš Japonijos. Kepsniams, makaronams, ryžiams.
Receptai
Mūsų blog'as
21 Sau
Prekių išsiuntimo informacija
Mums rūpi klientų nuomonė ir išsiunčiamų prekių kokybė, todėl užsakymai, kuriuose yra skysčių, esant -0°C ir žeme...
06 Sau
Japoniški Sugimoto shiitake grybai
KUR YRA AUGINAMI JAPONIŠKI SUGIMOTO SHIITAKE GRYBAI ?Japon...
05 Lap
Kaip teisingai išvirti japoniškus ryžius?
Ryžiai - vienas iš patiekalų, kuriuos kiekvienas iš mūsų yra viręs bent kartą. Kaip teisingai išvirti japoniškus ryžius? Japoniškus ry...
20 Rgp
Apie Umami skonį
Umami – tai penktasis iš pagrindinių skonių. Žodis „umami“ lietuvių kalboje-atitikmens neturi, tačiau iš japonų kalbos tiesiogiai ver...