Shinshu Aka miso pasta 350 gr., HANAMARUKI
Shinshu miso yra vienas populiariausių miso Japonijoje, jis gaminamas iš sojų pupelių be gm, ryžių, druskos ir alkoholio. Miso gali būti naudojamas kaip sojos padažo alternatyva ir visų rūšių japonų virtuvėje, nuo garsiosios miso sriubos iki marinatų, užpilų ir priedų. Jis taip pat vis dažniau naudojamas sveiko maisto gaminimui, nes jame yra mažai riebalų ir cholesterolio. miso pasta idealiai tinka ruošiant miso sriubą.
Aka miso pastos SUDĖTIS-VERTĖ:
Maistinės vertės 100 g
Energinė vertė 797 kJ/190 kCal
Riebalai 6,4 g
įskaitant sočiąsias riebalų rūgštis 0,9 g
Angliavandeniai 20 g
įskaitant cukrų 7,2 g
Baltymai 11 g
Druska 11,8 g
Pluoštas g
Alergenai
Sojos pupelės
Prieš vartojimą visada patikrinkite alergenų kiekį ant produkto pakuotės.Vanduo, sojos pupelės (31,8%), ryžiai, druska, etilo alkoholis
Paruošimo patarimas:
Tiesiog užpilkite Miso pastą 200 ml karšto vandens. Kiekis gali būti pritaikytas pagal skonį.
~
Miso yra daug baltymų fermentuota tešla gaminama iš sojos, ryžių ar miežių. Japonijoje ji naudojama kasdien, daugiausia miso sriubai, taip pat padažams, marinatams ir sultiniams.
Gera žinoti :
Miso skonis ir spalva būna nuo švelniausio ir skaidriausio iki sūriausio ir tamsiausio.
Miso yra maistas, kuriame yra ne tik baltymai, bet ir vitaminai, mineralai bei fermentai. Taip pat labai mažai kalorijų ir riebalų. Ilgą laiką daugelyje šventyklų valgis susidėjo iš dubenėlio ryžių su daržovėmis ir pagardais bei miso sriubos. Dėl didelės miso maistinės vertės šio valgio užteko, kad jis būtų pilnas.