fbpx
Manojaponija.lt - Prekės tiesiai iš Japonijos!
Manojaponija.lt - Products straight from Japan!
Manojaponija.lt - Produkti tieši no Japānas!
Manojaponija.lt - Продукция прямо из Японии!
Manojaponija.lt - Produkty prosto z Japonii!
  • Apie mus
  • Lietuvių
+370 669 38087
Mano Japonija Mano Japonija
Pasirinkite kategoriją
  • Pasirinkite kategoriją
  • be-kategorijos
  • Gėrimai ir Arbata
    • Arbata
    • Gėrimai
    • Maisto papildai
  • Jūros produktai
    • Bonito
    • Dumbliai
  • Namams
    • Smilkalai ir knygos
    • Virtuvei
    • Voniai
  • Padažai ir Aliejus
    • Actas ryžiams
    • Aliejus
    • Mirin
    • Padažai
    • Sultiniai
  • Prieskoniai
    • Furikake
  • Ryžiai ir Makaronai
    • Makaronai
    • Miltai
    • Ryžiai
  • Saldumynai ir Užkandžiai
    • Saldumynai
    • Užkandžiai
  • Tofu ir Miso
    • Miso
    • Tofu
Prisijungti
0 Pageidaujamos prekės
0 items / 0.00 €
Meniu
Mano Japonija Mano Japonija
0 items / 0.00 €
  • Tofu ir Miso
    • Tofu
    • Miso
  • Ryžiai ir Makaronai
    • Ryžiai
    • Makaronai
  • Padažai ir Aliejus
    • Padažai
    • Aliejus
    • Prieskoniai
    • Sultiniai
    • Dashi
    • Dumbliai
    • Actas ryžiams
  • Gėrimai ir Arbata
    • Gėrimai
    • Arbata
  • Namams
    • Smilkalai ir knygos
    • Virtuvei
    • Voniai
  • Saldumynai ir Užkandžiai
    • Saldumynai
    • Užkandžiai
  • Jūs negalite įdėti produkto "Otafuku Okonomi padažas 500ml" į krepšelį, nes šio produkto šiuo metu neturime.
Išparduota
HAMADAYA Naturalus soju padazas
Priartinti
Pradžia Padažai ir Aliejus Padažai HAMADAYA Natūralus sojų padažas 300ml
Akitakomachi ryžiai Mano Japonija
Akitakomachi ryžiai iš Akita prefektūros 5 kg 43.19 € 34.55 €
Grįžti į prekių katalogą
Wasabi Skonio Rapsų Aliejus 90g
Wasabi Skonio Rapsų Aliejus 90g 4.99 € 2.19 €
HAMADAYA

HAMADAYA Natūralus sojų padažas 300ml

6.69 €

Natūralus sojų padažas HAMADAYA. Puikiai tinka kaip virimo padažas ar stalo pagardas – natūraliai gaminamas iš sojos pupelių, kviečių, vandens ir druskos.

Neturime

Pridėti prie pamėgtų
Produkto kodas: A218 Kategorijos: Padažai, Padažai ir Aliejus Žymos: padažai, Soja, sojos padažas, sveikas maistas, Virtuvei
Share:
  • Aprašymas
  • Papildoma informacija
Aprašymas

HAMADAYA Natūralus sojų padažas yra puikus pasirinkimas norint pagardinti patiekalą!

1. Natūralūs ingredientai

„HAMADAYA “ sojų padažas gaminamas iš keturių kruopščiai parinktų ingredientų: vandens, sojos pupelių, kviečių ir druskos. Visos sojos yra garantuojamos be GMO.

2. Nėra dirbtinių priedų

„HAMADAYA “ sojų padaže nėra dirbtinių priedų, tokių kaip skonio stiprikliai, dažikliai ar konservantai.

3. Visiškai natūraliai išvirta

„HAMADAYA “ sojų padažas natūraliai gaminamas per šešių mėnesių fermentacijos procesą. Skoniai ir kvapai gaminami natūraliai – be jokių chemikalų pagalbos.

4. Visavertis UMAMI skonis

Harmoningas penkių pagrindinių saldžių, rūgščių, sūrių, karčiųjų ir „Umami“ skonių derinys bei subtilus jų balansas suteikia „HAMADAYA“ sojų padažui skanų skonį. Sojų padaže ypač gausu natūraliai gaminamų Umami komponentų, kurie susidaro alaus gamybos metu. Šiuos „Umami“ komponentus sudaro maždaug 20 skirtingų amino rūgščių, kurios susidaro, kai koji pelėsis ištirpina sojos pupelėse esančius baltymus.

5. Aromatas ir spalvos sustiprėjimas

Vienas ypatingas „HAMADAYA“ sojų padažo poveikis yra aromato ir spalvų sustiprinimas. Kai kepant ar kepant ant grotelių kaitinamas „HAMADAYA“ sojų padažas, sukuriamas nuostabiai apetitiškas aromatas ir sustiprėja padažo spalva.


Sudėtis: Vanduo, sojos pupelės, kviečiai, druska

Papildoma informacija
Svoris 0.300 kg
Išmatavimai 6.5 × 6.5 × 13.53 cm
Pakuotė

Stiklinė

Galiojimas

1 mėnuo nuo atidarymo datos

Kilmės šalis

Japonija

Talpa

150ml

Prekės ženklas

HAMADAYA

Tinka su

-20%Išparduota

SHINSHU Aka miso pasta 350 gr.

5.76 € 4.61 €

Shishu Aka miso pasta- yra raudonoji miso pasta, kuri fermentuojama su miežiais, vietoje ryžių! Tai, jai suteikia tamsesnę spalvą ir tauresnį, bei sūresnį skonį!Ši miso tinka ne tik miso sriubai gaminti, bet ir riebių patiekalų gamyboje!
Pridėti prie pamėgtų
Daugiau
Greita peržiūra
Išparduota

Miso Dashi pasta 500 g

7.99 €
Miso Dashi pasta- puiki kombinacija miso sriubai gaminti, todėl Hanamaru Miso Dashi pasta yra puikus pirkinys Jums!
Pridėti prie pamėgtų
Daugiau
Greita peržiūra
-20%Išparduota

GOLDEN CURRY aštrus padažas kubeliuose 12 porcijų, 220 gr.

7.68 € 6.14 €
Ka yra Aštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose ? :

Kuo įdomūs aštrūs GOLDEN japoniško kario(curry) kubeliai ?

Kari mišinį sudarantys prieskoniai sudaro daug priešuždegiminių junginių, todėl jo vartojimas gali padėti pagerinti širdies darbą ir sureguliuoti cukraus kiekį kraujyje. O svarbiausia – kari buljono tipo kubelis ženkliai paskanina bet kokį troškinį ar sriubą aštriu egzotiniu skoniu.

Šiek tiek istorijos

Apie 1800 metus,  į Japoniją kari atvežė britai. Nuo to laiko šio skonio patiekalai plačiai paplito visoje Japonijoje dėl unikalaus umami skonio. Lyginant su indiškuoju kari variantu, japoniškas yra švelnesnis ir šiek tiek saldesnis.

Aštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose – kaip naudoti ?

  1. Užvirinkite vandenį.
  2. Įdėkite daržovių, tokių kaip bulvės, topinambai ar morkos.
  3. Atskirai pakepinkite smulkiai supjaustutą mėsą arba faršą su svogūnais arba be jų.
  4. Baigiant virti daržoves, nupilkite vandenį palikdami tik tiek, kad būtų apsemtos viršuje vos per 1 cm.
  5. Sudėkite pakepintą mėsą arba faršą.
  6. Sulaužykite kario kubelių plytelę ir pridėkite reikalingą kubelių kiekį į ruošiamą patiekalą. 1 kubelis – 1 porcija.
  7. Gerai išmaišykite, palaikykite apie 5 minutes ir tada patiekite su ryžiais.

Įdomūs faktai

  • Visi žinome, kad antros dienos barščiai yra daug skanesni. Tai galioja ir patiekalams su kari padažu.
  • Kari(curry) padažas labai skanu su karbonadu.
Sudėtis: KVIEČIŲ MILTAI, augaliniai aliejai (palmių aliejus, rapsų aliejus), druska, cukrus, kario milteliai 6% (ciberžolė, kalendra, kmynai, ožragės, pipirai, čili pipirai, prieskoniai) prieskoniai, E150a, E621, E296, E627, E631. 
Pridėti prie pamėgtų
Daugiau
Greita peržiūra
Išparduota
Japoniškas majonezas Kewpie 500 g

Japoniškas majonezas Kewpie 500 g

8.19 €
Japoniškas majonezas Kewpie 500 g yra pagamintas tik su kiaušinių tryniais, kad būtų sotesnis, pikantiškesnis skonis! Jokių konservantų! Tobulas antgalis leidžia majonezą išspausti itin plona ir estetiškai atrodančia juostele. Tobulai tinka sumuštiniams ir salotoms!
Pridėti prie pamėgtų
Daugiau
Greita peržiūra
Išparduota

Morita Bannou Tsuyu koncentruotas sultinys 1000 ml

11.49 €
Morita Bannou Tsuyu koncentruotas sultinys naudojamas žuvies, mėsos, tempuros ar ryžių mirkymui, padažui ar sriubai su japoniškais makaronais, įskaitant soba (grikių makaronus) ir udon (kvietinius makaronus). Naudojimo instrukcija: Sriubos koncentratą praskieskite šaltu arba karštu vandeniu pagal savo skonį, o makaronų sriubai praskieskite karštu vandeniu santykiu 1:5. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti kuo greičiau. Pagaminta Japonijoje.
Pridėti prie pamėgtų
Daugiau
Greita peržiūra
Išparduota
Mori-nu Silken kietas Tofu

Sojų FIRM tofu 349g

2.99 €
Švelni sodjų FIRM tofu - nebrangi, universali ir daug baltymų turinti mėsos alternatyva, kuri gali būti Jūsų sveikos mitybos dalis! Tobulai tinka greitoms ir maistingoms miso sriuboms ruošti.
Pridėti prie pamėgtų
Daugiau
Greita peržiūra
-20%Išparduota
Akitakomachi ryžiai Mano Japonija

Akitakomachi ryžiai iš Akita prefektūros 5 kg

43.19 € 34.55 €
Jeigu norite paragauti aukščiausios kokybės baltųjų ryžių, Japoniški Akitakomachi ryžiai yra vieni geriausių dėl tobulo lipnumo. Tobulai tinka sušių, onigirių ir sašimių gaminimui. Virimo procesas - ryžius perplauti tris-keturis kartus, virimui palikti 1,5 cm vandes virš ryžių, užvirus vandeniui su ryžiais, dar pavirti 10 min ant vidutinės ugnies( konvekcinėje ties 4 ), nemaišyti, išjungus kaitrą, palikti ryžius subręsti 10-15 min, tik pabaigus virti nukelti puodo dangtį taip, kad nenuvarvėtų vanduo į puodą. Švelniai ryžius išimti plačiu šaukštu.Verdant nenukelkite dangčio ! ;)Skanaus.
Pridėti prie pamėgtų
Daugiau
Greita peržiūra
-20%Išparduota
Japonijoje užauginti Akitakomachi ryžiai 2kg
Japonijoje užauginti Akitakomachi ryžiai 2kg

Japonijoje užauginti Akitakomachi ryžiai 2kg

19.19 € 15.35 €
Jeigu norite paragauti aukščiausios kokybės baltųjų ryžių, Akita prefektūroje užauginti šie Akitakomachi ryžiai yra vieni geriausių dėl tobulo lipnumo. Virimo procesas – ryžius perplauti tris-keturis kartus, virimui palikti 1,5 cm vandes virš ryžių, užvirus vandeniui su ryžiais, dar pavirti 10 min ant vidutinės ugnies( konvekcinėje ties 4 ), nemaišyti, išjungus kaitrą, palikti ryžius subręsti 10-15 min, tik pabaigus virti nukelti puodo dangtį taip, kad nenuvarvėtų vanduo į puodą. Švelniai ryžius išimti plačiu šaukštu.Verdant neskubėkite ir nenukelkite dangčio virimo metu ! 😉Skanaus.
Pridėti prie pamėgtų
Daugiau
Greita peržiūra

Naujienlaiškio prenumerata

Atsisakyti prenumeratos galite bet kada. Daugiau informacijos mūsų Privatumo politikoje.

Prenumerata sėkminga!

Liko tik patvirtinti prenumeratą gautame laiške!

.
Klientų aptarnavimas

+370 669 38087

Rašyti užklausą

Dirbame darbo dienomis 09:00-18:00, savaitgaliais ir švenčių dienomis ilsimės.

Įmonės rekvizitai

UAB “Mano Japonija”

Į.k. 305004984

PVM LT100012651718

Žemaitės g. LT-03119 Vilnius

Mob.:+370 669 38087

El.p.: info@manojaponija.lt

A.S. LT75 7300 0101 5765 1545

„Swedbank” AB

Apie
  • Apie Mano Japonija
  • Prekių pristatymas
  • Prekių grąžinimas
  • Privatumo politika
  • Kontaktai
  • Pirkimo taisyklės ir sąlygos
  • D.U.K.
Mano paskyra
Prašome prisijungti
2023 MANO JAPONIJA
BUGZAG
Uždaryti
  • Meniu
  • Kategorijos
  • Tofu ir Miso
    • Tofu
    • Miso
  • Ryžiai ir Makaronai
    • Ryžiai
    • Makaronai
  • Padažai ir Aliejus
    • Padažai
    • Aliejus
    • Prieskoniai
    • Sultiniai
    • Dashi
    • Dumbliai
    • Actas ryžiams
  • Gėrimai ir Arbata
    • Gėrimai
    • Arbata
  • Namams
    • Smilkalai ir knygos
    • Virtuvei
    • Voniai
  • Saldumynai ir Užkandžiai
    • Saldumynai
    • Užkandžiai
  • Pradžia
  • DUK
  • Privatumo politika
  • Prekių grąžinimas
  • Pageidaujamos prekės
  • Prisijungti
Krepšelis
Uždaryti

Prisijungti

Uždaryti

Pamiršote slaptažodį?

Neturite paskyros?

Sukurkite paskyrą
Maloniai informuojame, kad mūsų svetainė naudoja slapukus. Lankydamiesi mūsų svetainėje Jūs sutinkate su mūsų slapukų politika. Dėkojame.
Sutinku