Morita Bannou Tsuyu koncentruotas sultinys 1000 ml japoniškiems makronams.
Šis koncentratas naudojamas žuvies, mėsos, tempuros ar ryžių mirkymui, padažui ar sriubai su japoniškais makaronais, įskaitant soba (grikių makaronus) ir udon (kvietinius makaronus). Šis universalus universalus koncentruoto skonio skystis gali būti naudojamas kaip populiarių japoniškų skonių pagrindas, todėl tobulai tinka, jeigu jums reikia norint pagaminti daugybę japoniško stiliaus patiekalų, įskaitant sukiyaki ir gyudon (jautienos dubenį su ryžiais).
Sudėtis: vanduo, sojų padažas (vanduo, sojų pupelės, iš kurių pašalinti riebalai, kviečiai, druska, sojos pupelės), cukrus, druska, etilo alkoholis, mielių ekstraktas (mielių ekstraktas, ekstrinas, druska), šitakių grybų ekstraktas (dekstrinas, šitake grybai, sūdyti Baltymai, mielių ekstraktas), skonio stipriklis E635, rudadumblių ekstraktas (rudumbliai, druska), rūgštys E270 ir E260.
Maistinė vertė 100ml / Energetinė vertė 93kcal
Riebalai: 0g
Angliavandeniai: 21g
Baltymai: 2.2g
Druska: 11.5g
Naudojimo instrukcija: Sriubos koncentratą praskieskite šaltu arba karštu vandeniu pagal savo skonį, o makaronų sriubai praskieskite karštu vandeniu santykiu 1:5.
Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti kuo greičiau.
Pagaminta Japonijoje.