Wasabi Skonio Rapsų Aliejus – kombinacija, kuri patiekalui suteiks ypatingo wasabi skonio. Tinka sriuboms, salotoms, kepsniams, troškiniams, užtepėlėms.
Pirkėjas atitinka zoną "Lietuva"
Peržiūrėti krepšelį “Shinshu Shiro Miso Pasta 350gr.” - įdėtas į krepšelį
-56%
Wasabi Skonio Rapsų Aliejus 90g
4.99 € 2.19 €
Wasabi Skonio Rapsų Aliejus – kombinacija, kuri patiekalui suteiks ypatingo wasabi skonio. Tinka sriuboms, salotoms, kepsniams, troškiniams, užtepėlėms.
Yra sandėlyje
Produkto kodas: B0007 Kategorijos: Aliejus, Padažai ir Aliejus Žymos: aliejus, Prieskoniai, Virtuvei
Aprašymas
Papildoma informacija
Svoris | 0.09 kg |
---|---|
Išmatavimai | 2 × 2 × 10 cm |
Pakuotė | Stiklinė |
Galiojimas | 1.5 metai |
Kilmės šalis | Japonija |
Prekės ženklas | Shirakiku |
Tinka su
La-Yu čili aliejus 33 ml
Morita Bannou Tsuyu koncentruotas sultinys 1000 ml
11.49 €
Morita Bannou Tsuyu koncentruotas sultinys naudojamas žuvies, mėsos, tempuros ar ryžių mirkymui, padažui ar sriubai su japoniškais makaronais, įskaitant soba (grikių makaronus) ir udon (kvietinius makaronus). Naudojimo instrukcija: Sriubos koncentratą praskieskite šaltu arba karštu vandeniu pagal savo skonį, o makaronų sriubai praskieskite karštu vandeniu santykiu 1:5. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti kuo greičiau. Pagaminta Japonijoje.
Yakiniku no Tare barbekiu padažas sojų skonio 300g
Sojos skonio "Yakiniku no tare" arba "Keptos mėsos padažas" yra su sojos padažu ir džiovintomis lapinėmis daržovėmis. Šis tradicinis padažas pasižymi universalumu ir yra tinkamas įvairioms mėsoms, nes sustipriną pačios mėsos skonį!Skystas barbekiu padažas Japonijoje yra begalo populiarus. Be jo neišsiverčia "Yakiniku" restoranai. Šiuose restoranuose galima įsigyti žalios mėsos ir pasikepti ją kartu su draugais and didelio grilio stalo viduryje. Vienintelis prieskonis, kuris išryskina aukštos kokybės mėsos skonį yra "Yakiniku" keptos mėsos padažas, į kurį įprastai mirkoma ką tik iškepta mėsa.
Vegan Otafuku YAKISOBA padažas 500ml
7.99 €
Tikras japonijos skonis - Otafuku YAKISOBA padažas. Naudojams omletų, makaronų ir mėsos patiekalų pagardinimui umami skoniu. Turintis sodrų ir aštrų skonį, panašų į Vusteršyro padažą, šis butelis Otafuku Jakisobos padažo sujungia sojos padažo, pomidorų, svogūnų, morkų ir česnakų skonį su datulių, persikų, apelsinų ir obuolių vaisių saldumu. Naudojams omletų, makaronų ir mėsos patiekalų pagardinimui unikaliu japonišku skoniu.
Shinshu Aka miso pasta 500 g
Otafuku Okonomi padažas 500ml
7.99 €
Japoniškas majonezas Kewpie 500 g
8.19 €