Augstākās kvalitātes japāņu žāvētās šitake sēnes DONKO 300 g
Grauzdētas baltas sezama sēklas BALTAS 65g
Grauzdētas melnās sezama sēklas MELNAS 65g
Japānas zaļā tēja Sencha 40 g
Jūros dumblių lakštai “Shirakiku” YakiNori GREEN 10 vnt.
VEGETARŲ labiausiai vertinami jūros dumblių lakštai puikiai tinka ne tik šusiams, bet ir kitiems patiekalams, kuriems norisi suteikti traškumo arba papildomo “jūros” skonio. “YakiNori GREEN” klasės dumbliai skrudinami tokiu būdu, jog jie išlaikytų traškumą, savo tamsią, natūralią spalvą ir, žinoma, nuostabų skonį.
Jūros dumblių lakštai “Shirakiku” YakiNori GREEN 50 vnt.
VEGETARŲ labiausiai vertinami jūros dumblių lakštai puikiai tinka ne tik šusiams, bet ir kitiems patiekalams, kuriems norisi suteikti traškumo arba papildomo “jūros” skonio. “YakiNori GREEN” klasės dumbliai skrudinami tokiu būdu, jog jie išlaikytų traškumą, savo tamsią, natūralią spalvą ir, žinoma, nuostabų skonį.
Katsuobushi bonito tunzivju čipsi 40g
Miso Dashi paste 500 g
Morita Bannou Tsuyu koncentruotas sultinys 1000 ml
Morita Bannou Tsuyu koncentruotas sultinys naudojamas žuvies, mėsos, tempuros ar ryžių mirkymui, padažui ar sriubai su japoniškais makaronais, įskaitant soba (grikių makaronus) ir udon (kvietinius makaronus). Naudojimo instrukcija: Sriubos koncentratą praskieskite šaltu arba karštu vandeniu pagal savo skonį, o makaronų sriubai praskieskite karštu vandeniu santykiu 1:5. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti kuo greičiau. Pagaminta Japonijoje.
Morita Shiro dashi koncentruotas sultinys 340ml
Otafuku Okonomiyaki Takoyaki miltai, 6 porcijos, 180 g
Nesvarbu, ar tai traškus Okonomiyaki, ar purus Takoyaki, kurį norite išbandyti, bet kurį iš jų gamindami atkursite garsiausias Japonijos gatvės maisto paslaptis su šiais iš anksto tam paruoštais miltais. Pagardinamas KEWPIE majonezu, Kimchi padažu, Okonomi padažu, Katsuobushi (Bonito žuvies drožlės), svogūnų laiškais šis patiekalas jus tikrai sužavės.
Otafuku Okonomiyaki Takoyaki miltai. 6 porcijos, 180 gr.
Nesvarbu, ar tai traškus Okonomiyaki, ar purus Takoyaki, kurį norite išbandyti, bet kurį iš jų gamindami atkursite garsiausias Japonijos gatvės maisto paslaptis su šiais iš anksto tam paruoštais miltais. Pagardinamas KEWPIE majonezu, Kimchi padažu, Okonomi padažu, Katsuobushi (Bonito žuvies drožlės), svogūnų laiškais šis patiekalas jus tikrai sužavės.