Wasabi Skonio Rapsų Aliejus – kombinacija, kuri patiekalui suteiks ypatingo wasabi skonio. Tinka sriuboms, salotoms, kepsniams, troškiniams, užtepėlėms.
Pirkėjas atitinka zoną "Lietuva"
Peržiūrėti krepšelį “Shinshu Shiro Miso Pasta 350gr.” - įdėtas į krepšelį
-56%
Wasabi Skonio Rapsų Aliejus 90g
4.99 € 2.19 €
Wasabi Skonio Rapsų Aliejus – kombinacija, kuri patiekalui suteiks ypatingo wasabi skonio. Tinka sriuboms, salotoms, kepsniams, troškiniams, užtepėlėms.
Yra sandėlyje
Produkto kodas: B0007 Kategorijos: Aliejus, Padažai ir Aliejus Žymos: aliejus, Prieskoniai, Virtuvei
Aprašymas
Papildoma informacija
Svoris | 0.09 kg |
---|---|
Išmatavimai | 2 × 2 × 10 cm |
Pakuotė | Stiklinė |
Galiojimas | 1.5 metai |
Kilmės šalis | Japonija |
Prekės ženklas | Shirakiku |
Tinka su
Yakiniku no Tare barbekiu padažas sojų skonio 300g
Sojos skonio "Yakiniku no tare" arba "Keptos mėsos padažas" yra su sojos padažu ir džiovintomis lapinėmis daržovėmis. Šis tradicinis padažas pasižymi universalumu ir yra tinkamas įvairioms mėsoms, nes sustipriną pačios mėsos skonį!Skystas barbekiu padažas Japonijoje yra begalo populiarus. Be jo neišsiverčia "Yakiniku" restoranai. Šiuose restoranuose galima įsigyti žalios mėsos ir pasikepti ją kartu su draugais and didelio grilio stalo viduryje. Vienintelis prieskonis, kuris išryskina aukštos kokybės mėsos skonį yra "Yakiniku" keptos mėsos padažas, į kurį įprastai mirkoma ką tik iškepta mėsa.
Otafuku Okonomi padažas 500ml
7.99 €
Japoniškas majonezas Kewpie 500 g
8.19 €
Japoniškas Kimchi marinato padažas 450g
9.99 €
Shinshu Shiro Miso Pasta 350gr.
4.99 €
Neaštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose (12 vnt.)
7.69 €
GOLDEN CURRY aštrus padažas kubeliuose 12 porcijų, 220 gr.
Ka yra Aštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose ? :
Kuo įdomūs aštrūs GOLDEN japoniško kario(curry) kubeliai ?
Kari mišinį sudarantys prieskoniai sudaro daug priešuždegiminių junginių, todėl jo vartojimas gali padėti pagerinti širdies darbą ir sureguliuoti cukraus kiekį kraujyje. O svarbiausia – kari buljono tipo kubelis ženkliai paskanina bet kokį troškinį ar sriubą aštriu egzotiniu skoniu.Šiek tiek istorijos
Apie 1800 metus, į Japoniją kari atvežė britai. Nuo to laiko šio skonio patiekalai plačiai paplito visoje Japonijoje dėl unikalaus umami skonio. Lyginant su indiškuoju kari variantu, japoniškas yra švelnesnis ir šiek tiek saldesnis.Aštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose – kaip naudoti ?
- Užvirinkite vandenį.
- Įdėkite daržovių, tokių kaip bulvės, topinambai ar morkos.
- Atskirai pakepinkite smulkiai supjaustutą mėsą arba faršą su svogūnais arba be jų.
- Baigiant virti daržoves, nupilkite vandenį palikdami tik tiek, kad būtų apsemtos viršuje vos per 1 cm.
- Sudėkite pakepintą mėsą arba faršą.
- Sulaužykite kario kubelių plytelę ir pridėkite reikalingą kubelių kiekį į ruošiamą patiekalą. 1 kubelis – 1 porcija.
- Gerai išmaišykite, palaikykite apie 5 minutes ir tada patiekite su ryžiais.
Įdomūs faktai
- Visi žinome, kad antros dienos barščiai yra daug skanesni. Tai galioja ir patiekalams su kari padažu.
- Kari(curry) padažas labai skanu su karbonadu.
Yamasa Kombu Tsuyu rudadumblių koncentruotas sultinys 500ml
KOMBU TSUYU Dashi koncentruotas sultinys 500 ml. Suteikite savo gaminimui umami skonį !Dėl skanaus, švelnaus ir pikantiško skonio Yamasa kombu rudadumblių tsuyu sriubos sultinį sunku pamiršti. Šiame koncentruotame Tsuyu taip pat yra žuvies ir šitake grybų ekstrakto, kuris dar labiau pabrėžia jo umami kokybę. Idealiai tinka ruošiant karštus patiekalus, karštuose ir šaltuose makaronų patiekaluose ir su tempūra.