Kiaušinių patiekalai

Omletas įdarytas makaronais su japonišku yakisoba padažu

OMUSOBA
OMUSOBA

Omletas įdarytas makronais su yakisoba padažu

Mano Japonija
Omusoba – yra labai populiarus patiekalas Japonijoje, gaminamas namuose. Tai klasikinės yakisobos (maišytų keptų makaronų) receptas, suvyniotas į omletą ir patiekiamas su vaisių ir daržovių pikantiško skonio ruduoju padažu. Tai lengvai pagamintas maistas – japoniškas omletas, sotus ir sušildantis šaltomis dienomis!
5 from 1 vote
Bendras laikas 10 minutes
Course Breakfast, Main Course
Virtuvė Japanese
Porcijos 1 žmogus

Ingridientai
  

  • 1 puse pakelio Marutsune Cha Soba makaronai su matcha  arba įprasti soba makaronai
  • 30 g Svogūnas smulkiai supjastytas
  • 50 g Kopūstas smulkiai supjastytas
  • 10 g Morka smulkiai supjastyta
  • 40 g Kiaulienos šoninė supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais
  • 2 koteliai Žalias svogūnas supjaustyti smulkiais gabalėliais
  • 2 Kiaušiniai
  • 50 g Otafuku YAKISOBA padažas
  • Kečupas

Instrukcijos
 

  • Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies, 5 minutes kepkite makaronus ir padėkite juos į lėkštę.
  • Kepkite kiaulienos šoninės gabaliukus, svogūnus, kopūstus ir morkas.
  • Įpilkite keptų makaronų ir žalių svogūnų, pakepinkite, pagardinkite yakisobos padažu ir įdėkite į dubenį.
  • Įmuškite kiaušinius ir sumaišykite juos keptuvėje kaitinant ant vidutinės ugnies neperkepant, suformuojant platų blyną.
  • Įdėkite ③ į kiaušinio blyną ir suvyniokite kaip omletą.
  • Patiekite su ketchupu ir mėgaukitės nepamirštamu skoniu!
Tried this recipe?Let us know how it was!
Back to list