Omletas įdarytas makronais su yakisoba padažu
Omusoba – yra labai populiarus patiekalas Japonijoje, gaminamas namuose. Tai klasikinės yakisobos (maišytų keptų makaronų) receptas, suvyniotas į omletą ir patiekiamas su vaisių ir daržovių pikantiško skonio ruduoju padažu. Tai lengvai pagamintas maistas – japoniškas omletas, sotus ir sušildantis šaltomis dienomis!
Ingridientai
- 1 puse pakelio Marutsune Cha Soba makaronai su matcha arba įprasti soba makaronai
- 30 g Svogūnas smulkiai supjastytas
- 50 g Kopūstas smulkiai supjastytas
- 10 g Morka smulkiai supjastyta
- 40 g Kiaulienos šoninė supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais
- 2 koteliai Žalias svogūnas supjaustyti smulkiais gabalėliais
- 2 Kiaušiniai
- 50 g Otafuku YAKISOBA padažas
- Kečupas
Instrukcijos
- Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies, 5 minutes kepkite makaronus ir padėkite juos į lėkštę.
- Kepkite kiaulienos šoninės gabaliukus, svogūnus, kopūstus ir morkas.
- Įpilkite keptų makaronų ir žalių svogūnų, pakepinkite, pagardinkite yakisobos padažu ir įdėkite į dubenį.
- Įmuškite kiaušinius ir sumaišykite juos keptuvėje kaitinant ant vidutinės ugnies neperkepant, suformuojant platų blyną.
- Įdėkite ③ į kiaušinio blyną ir suvyniokite kaip omletą.
- Patiekite su ketchupu ir mėgaukitės nepamirštamu skoniu!
Tried this recipe?Let us know how it was!