Padažai

Japoniškas padažas

Japoniškas padažas
Japoniškas padažas

JAPONIŠKAS PADAŽAS

Mano Japonija
Japoniškas padažas yra vienas iš geresnių salotų padažų, ypač tinka prie japoniško stiliaus jautienos karpačo!
5 from 1 vote
Bendras laikas 13 mins
Course Salad
Virtuvė Japanese
Porcijos 1 cup

Ingridientai
  

  • ½ puod. Laimų arba citrinų sultys Šviežiai išspaustas
  • puod. Sojos padažas Mažiau druskos
  • 2 ašk Sezamų aliejus
  • 2 ašk Mirin
  • 1 sšk Alyvuogių aliejus Pirmo spaudimo
  • 1 Askaloniniai česnakai Smulkiai supjaustyta
  • 1 Raudonasis pipiras Smulkiai supjaustyta (neprivaloma)

Instrukcijos
 

  • Dubenyje sumaišykite visus ingredientus.

Pastabos

Patarimas: Vienas šaukštas ant jautienos karpačo su ridikėliais, obuoliais, morkomis ir kalendromis.
Tried this recipe?Let us know how it was!