Vištienos patiekalai

Shiitake grybai su vištiena ir vasabiu

2 asmenims reikės:

10 gramų džiovinų pjaustytų shiitake grybų
120 gramų vištienos krūtinėlės supjaustytos 3cm kubeliais
20 gramų sojų daigų , supjaustytų po 2cm
30 ml  sultinio pagrindo pagamnito iš kombu jūrų dumblių
2 šaukšteliai sojų padažo
2 šaukšteliai saldžios sakės Mirin

 MirinPasirinktinai galite pridėti:
+  vasabio krienų pagal poreikį

PARUOŠIMAS

1 žingsnis

Džiovintus shiitake grybus sudėkite į indelį ir užpilkite 60 ml vandens. Po 30 minučių atskirkite vandenį, jį naudosime vėliau.

2 žingsnis

Į keptuvę įpilkite 30 ml atskirto vandens, jūrų dumblių sultinio pagrindo, sojų padažo ir sakės ant vidutinės kaitros, kaitinti kol pradės virti. Įdėkite vištieną ir kepti kol vištiena bus beveik paruošta.

3 žingsnis

Suberkite nusausintus shiitake grybus ir troškinti kol mėsa galutinai iškeps.
Nukelkite nuo ugnies, sumeskite daigus, uždenkite dangčiu ir leiskite atvėsti.

4 žingsnis

Sumaišykite su vasabio krienais ir paserviruokite.

Skanaus!

Recepte naudojama:

Japoniški džiovinti Shiitake grybai DONKO 70 g

12.00 
Naudoti: troškiniams, salotoms, sriuboms, košeriniam maistui gaminti.

Japoniški shiitake grybų milteliai 40g

10.00 
Japoniškų Shiitake grybų milteliai - patogi ir universali alternatyva grybams. Nereikia pjaustyti, belieka tik užberti ant mėgstamo bet kokio patiekalo ir šiek tiek palaukti kol milteliai išbrinks ir skonis atsiskleis. Ir užtenka vos mažo žiupsnelio!

Premium Japoniški džiovinti Shiitake grybai DONKO 300 g

39.90 
Premium Shiitake grybai naudojami įvairiems troškiniams, salotoms, sriuboms gaminti. Japoniška triumų alternatyva. Tinka košeriniam maistui gaminti.
Back to list

Related Posts