Vištienos patiekalai

Shiitake grybai su vištiena ir vasabiu

2 asmenims reikės:

10 gramų džiovinų pjaustytų shiitake grybų
120 gramų vištienos krūtinėlės supjaustytos 3cm kubeliais
20 gramų sojų daigų , supjaustytų po 2cm
30 ml  sultinio pagrindo pagamnito iš kombu jūrų dumblių
2 šaukšteliai sojų padažo
2 šaukšteliai saldžios sakės Mirin

 MirinPasirinktinai galite pridėti:
+  vasabio krienų pagal poreikį

PARUOŠIMAS

1 žingsnis

Džiovintus shiitake grybus sudėkite į indelį ir užpilkite 60 ml vandens. Po 30 minučių atskirkite vandenį, jį naudosime vėliau.

2 žingsnis

Į keptuvę įpilkite 30 ml atskirto vandens, jūrų dumblių sultinio pagrindo, sojų padažo ir sakės ant vidutinės kaitros, kaitinti kol pradės virti. Įdėkite vištieną ir kepti kol vištiena bus beveik paruošta.

3 žingsnis

Suberkite nusausintus shiitake grybus ir troškinti kol mėsa galutinai iškeps.
Nukelkite nuo ugnies, sumeskite daigus, uždenkite dangčiu ir leiskite atvėsti.

4 žingsnis

Sumaišykite su vasabio krienais ir paserviruokite.

Skanaus!

Recepte naudojama:

Uždaryti

Japoniški džiovinti Shiitake grybai DONKO 70 g

18.00
Naudoti: troškiniams, salotoms, sriuboms, košeriniam maistui gaminti.
Uždaryti

Premium Japoniški džiovinti Shiitake grybai DONKO 300 g

72.00
Premium Shiitake grybai naudojami įvairiems troškiniams, salotoms, sriuboms gaminti. Japoniška triumų alternatyva. Tinka košeriniam maistui gaminti.

Related Posts