Vištienos patiekalai

Kepta vištiena su Yuzu Koshō

Kepta vištiena su Yuzu Koshō
Kepta vištiena su Yuzu Koshō

Kepta vištiena su Yuzu Koshō

Mano Japonija
Receptas patraukia žmonių dėmesį savo grožiu ir paprastumu, tai puikus būdas pritraukti draugus ir nustebinti artimuosius.
No ratings yet
Bendras laikas 1 hour 30 minutes
Course Main Course, Snack
Virtuvė Japanese
Porcijos 7 žmonės

Ingridientai
  

  • 1 skiltelė Česnakas sutrintas
  • 2 arbatos šaukšt. Imbieras Smulkiai tarkuotas
  • 1,5 stalo šaukšt. Genen Shoyu sojos padažas
  • 1 stalo šaukšt. Saldi sakė Hon Mirin
  • ¾ arbatos šaukšt. Yuzu Koshō prieskoninė pasta 
  • 4 gabaliukai Vištienos krūtinėlės filė kiekvienas supjaustytas 4 juostomis
  • puodelis arba 165ml Kabayaki padažas Sojos padažas, Hon Mirin ir cukrus lygiomis dalimis verda iki sirupo konsistencijos
  • Japoniškas 7 žolelių mišinys 
  • „Micro Shiso“ lapai kaip opcija serviravimui

Instrukcijos
 

  • Įmirkykite vėrinukus 20 minučių šaltame vandenyje.
  • Į dubenį suberkite česnaką, imbierą, soją, miriną ir 1/2 arbatinio šaukštelio yuzu kosho. Išmaišykite ir įdėje vištienos filę gerai panardinkite . Uždenkite ir laikykite šaldytuve 1 valandą, kad pasimarinuotų.
  • Įkaitinkite kepsninę ar ant grotelių keptuvę iki aukštos temperatūros. Dubenyje sumaišykite kabayaki padažą ir likusį 1/4 šaukštelio yuzu kosho. Vištieną tepkite kabayaki mišiniu ir kepkite 2-3 min kiek vieną pusę , kol karamelizuosis ir iškeps.
  • Vištienos filę užmaunam ant iešmų ir suserviruojam ant pateikimo lekštės. Pabarstykite šiek tiek togarashi ir papuoškite šizo lapais, jei naudojate. Skanaus!
Tried this recipe?Let us know how it was!
Back to list