Gėrimai

Kimchi Bloody Mary

Kimchi Bloody Mary

Klasikinė Bloody Mary visada pritraukia savo aštrumu ir charakteriu . ManoJaponija siūlo išbandyti Kimchi Bloody Mary naudojant japoniškus produktus !

  • 60 ml Degtinė
  • 90-100 ml Pomidorų sultys
  • 2,5 stalo šaukšt. Japonišas Kimchi padažas
  • 10 ml Citrinų sultys
  • 6 lašai La-Yu Čili aliejus
  • 8 lašai Vorčesterio padažas
  • ½ arbatos šaukšt. Wasabi pasta Tokusen Nama
  • 2 žiupsneliai Juodieji pipirai
  • 1 žiupsnelis Druska
  • Aitrioji Rūkyta Paprika (prieskonis) (papuošimui)
  • Vyšniniai pomidorai (papuošimui)
  • Ledas
  1. Paruoškime highball taurę. Sumaišykite aitriosios rūkytos paprikos prieskonį su druska lygiomis dalimis (1 ar. šaukštas / 1 ar. šaukštas). Palei taurės kraštą perbraukite su citrinos skiltele. Suberkite sukurtą mišinį ant turės krašto. Mišinys prilips prie šlapios dalies ir susidarys taurės papuošimas pavadinimu "Rim" jis svarbus ir skonio atžvilgiu.



  2. Suberkite į taurę ledą ir kol kas palikite šaldytis

  3. Paruoškite shaker'į su ledu ir pradėkite pilti visus ingredientus. Plakam arba Throwin'am



  4. Išpilam ledą iš paruoštos taurės ir įdedam naują arba nededam.

  5. Su stainer'iu atskiriam ledą ir įpilam į taurę. Papuošiame vyšniniais pomidorais ( galima ir citrina arba salieru ) . Skanaus



Rekomenduojama nenaudoti šiaudelio . Sukurtas rim suteiks gėrimui papildomą aitrumą ir druskingumą. Taip pat ant viršaus galima užpilti dūminio viskio 5 ml .

Back to list