Gėrimai

Kimchi Bloody Mary

Kimchi Bloody Mary

Mano Japonija
Klasikinė Bloody Mary visada pritraukia savo aštrumu ir charakteriu . ManoJaponija siūlo išbandyti Kimchi Bloody Mary naudojant japoniškus produktus !
5 from 2 votes
Bendras laikas 5 minutes
Course Drinks
Virtuvė French, Japanese
Porcijos 1 Highball taurė

Ingridientai
  

Instrukcijos
 

  • Paruoškime highball taurę. Sumaišykite aitriosios rūkytos paprikos prieskonį su druska lygiomis dalimis (1 ar. šaukštas / 1 ar. šaukštas). Palei taurės kraštą perbraukite su citrinos skiltele. Suberkite sukurtą mišinį ant turės krašto. Mišinys prilips prie šlapios dalies ir susidarys taurės papuošimas pavadinimu "Rim" jis svarbus ir skonio atžvilgiu.
    Kimchi Bloody Mary
  • Suberkite į taurę ledą ir kol kas palikite šaldytis
  • Paruoškite shaker'į su ledu ir pradėkite pilti visus ingredientus. Plakam arba Throwin'am
    Kimchi Bloody Mary
  • Išpilam ledą iš paruoštos taurės ir įdedam naują arba nededam.
  • Su stainer'iu atskiriam ledą ir įpilam į taurę. Papuošiame vyšniniais pomidorais ( galima ir citrina arba salieru ) . Skanaus

Pastabos

Rekomenduojama nenaudoti šiaudelio . Sukurtas rim suteiks gėrimui papildomą aitrumą ir druskingumą. Taip pat ant viršaus galima užpilti dūminio viskio 5 ml .
Tried this recipe?Let us know how it was!
Back to list