Kimchi Bloody Mary
Klasikinė Bloody Mary visada pritraukia savo aštrumu ir charakteriu . ManoJaponija siūlo išbandyti Kimchi Bloody Mary naudojant japoniškus produktus !
Ingridientai
- 60 ml Degtinė
- 90-100 ml Pomidorų sultys
- 2,5 stalo šaukšt. Japonišas Kimchi padažas
- 10 ml Citrinų sultys
- 6 lašai La-Yu Čili aliejus
- 8 lašai Vorčesterio padažas
- ½ arbatos šaukšt. Wasabi pasta Tokusen Nama
- 2 žiupsneliai Juodieji pipirai
- 1 žiupsnelis Druska
- Aitrioji Rūkyta Paprika (prieskonis) papuošimui
- Vyšniniai pomidorai papuošimui
- Ledas
Instrukcijos
- Paruoškime highball taurę. Sumaišykite aitriosios rūkytos paprikos prieskonį su druska lygiomis dalimis (1 ar. šaukštas / 1 ar. šaukštas). Palei taurės kraštą perbraukite su citrinos skiltele. Suberkite sukurtą mišinį ant turės krašto. Mišinys prilips prie šlapios dalies ir susidarys taurės papuošimas pavadinimu "Rim" jis svarbus ir skonio atžvilgiu.
- Suberkite į taurę ledą ir kol kas palikite šaldytis
- Paruoškite shaker'į su ledu ir pradėkite pilti visus ingredientus. Plakam arba Throwin'am
- Išpilam ledą iš paruoštos taurės ir įdedam naują arba nededam.
- Su stainer'iu atskiriam ledą ir įpilam į taurę. Papuošiame vyšniniais pomidorais ( galima ir citrina arba salieru ) . Skanaus
Pastabos
Rekomenduojama nenaudoti šiaudelio . Sukurtas rim suteiks gėrimui papildomą aitrumą ir druskingumą. Taip pat ant viršaus galima užpilti dūminio viskio 5 ml .
Tried this recipe?Let us know how it was!